Bekijk in artikel
15 april 2019 om 14:38
0

Haha. Heel de wereld moet in het gareel lopen als ze Europees willen spelen, maar andersom: ho maar.

Reacties

15 april 2019 om 14:40
0

Als Twente tegen top Oss had gespeeld. Was er dan verzocht om in het PSV stadion te spelen? Gewoon spelen waar er altijd word gespeeld in dit geval zegt de club.

15 april 2019 om 14:48
0

Dat zou zomaar kunnen. NAC heeft ook ooit de kampioenswedstrijd (uit) tegen Excelsior in de Kuip gespeeld. Is toch alleen maar mooi dat zulke dingen kunnen? Zijn wedstrijden die je nooit vergeet.

15 april 2019 om 15:14
0

knivyevad, Top Oss zou waarschijnlijk meedenken en 1 of 2 vakken extra open zetten voor uitsupporters. Zo is dat eerder ook bij Volendam gegaan waar 1000 Twentesupporters een gezellig voetbalfeest hebben kunnen maken.

15 april 2019 om 15:27
0

@janssen

Ook Ajax heeft zijn capaciteit al verhoogd op de Toekomst voor de Twente Supporters. Dat staat gewoon omschreven in de tekst.

15 april 2019 om 15:35
0

haha, tja.. een verhoging met een paar plekken is ook een verhoging moet gedacht worden. Echter op de gebruikelijke 1700 lege plekken bij Jong Ajax is 185 gewoon erg karig.

Mij maakt het overigens niet zoveel uit hoor. Ik kijk lekker in Twente.

15 april 2019 om 15:42
0

Dat punt is duidelijk. Voor mijn part maken ze tijdelijke tribunes oid. Maar naar een stadion gaan met ruim 50k capaciteit en dan maar met 1000 man staan is een rare gewaarwording.

15 april 2019 om 15:44
0

Vergeet het belangrijke feit niet dat jouw club gewoon uit speelt? Het is toch volkomen logisch dat Ajax niet zit te wachten op een gevoelsmatige uitwedstrijd in eigen huis op de Toekomst?

Andersom was dit ook nooit bespreekbaar geweest, laten we a.u.b. gewoon normaal en objectief blijven doen.

Dan laat de wedstrijd in Amsterdam gewoon lekker lopen en vier het lekker de week erop in de Grolschveste.

15 april 2019 om 16:00
0

Met 185 kaarten maakt Ajax zoals het zelf al zegt 8,8% van de kaarten beschikbaar voor uitsupporters, terwijl er maar 2,5% gevraagd wordt door de Knvb. Wat moet Ajax dan doen, die hele tribune van de Toekomst maar aan Twente-supporters verkopen en er een Twentse 'thuiswedstrijd' van maken?

15 april 2019 om 16:10
0

Ook met 185 fanatieke Twentesupporters zal het voor twente op een thuiswedstrijd lijken. En tuurlijk voldoet Ajax aan de norm en is ze niets te verwijten. Twente had een nee, en heeft gevraagd om een ja dus jammer maar helaas.

Voor mij persoonlijk is het uberthaupt geen punt, want ik kijk zoals gezegd lekker in Twente. Het is hier echter een discussieplatform, dus is het ook leuk om te discusseren over andere mogelijkheden als de standaard gebaande paden.

15 april 2019 om 17:10
0

@jansen Joenite

Uitsupporters kunnen niet in de normale vakken. Vak P is behoorlijk fanatiek, wie wat wat er gebeurt als jong Ajax van Twente wint door een beslissing van de scheidsrechter waar ze het niet mee eens zijn.

Uitvakken zijn speciaal gemaakt om schade aan het stadion te voorkomen.

15 april 2019 om 17:16
0

Tja.. ik weet niet wat het meest wenselijk is. Om supporters bij elkaar te zetten, of straks 1000 tukkers verspreid tussen 600 Ajacieden te hebben (want ik verwacht dat je dat ongeveer kunt verwachten).
Ik kan me er niet heel druk om maken eerlijk gezegd

15 april 2019 om 19:03
0

Er worden geen 1000 kaartjes aan Tukkers verkocht, slechts 185 kaartjes zijn er beschikbaar gesteld.

15 april 2019 om 19:53
0

Klopt, en de overige 815 komen ook wel op een of andere manier in handen van Tukkers. Of ben je zo naïef?

15 april 2019 om 14:41
0

Dit is toch niet met elkaar te vergelijken? Ajax vraagt niet aan clubs of ze in een groter stadion mogen spelen.

15 april 2019 om 14:42
0

Eens CantonaEric, wedstrijden met enkele weken / dagen / uren verplaatsen is ingrijpender en zijn veel supporters de dupe van! Hier is niemand de dupe van...

15 april 2019 om 15:20
0

Dat zijn vooraf gemaakte afspraken van de knvb. Voordelig? Absoluut, maar dat zou bij Twente hetzelfde zijn als ze ver komen in een Europees toernooi. Maar omdat het nu goed uitkomt is het een tegenargument. Volgend jaar speelt Twente weer naar z'n stand en dat is in de eredivisie, maar nu nog even op de velden van de kkd.

15 april 2019 om 14:43
0

Dat is natuurlijk een totaal belachelijke vergelijking.

15 april 2019 om 14:53
0

Het is de enige juiste vergelijking. De enigen die echt belang hebben bij Europees succes zijn (altijd dezelfde) de CL deelnemers, namelijk Ajax en PSV. Voor hen wordt hemel en aarde bewogen en worden kleinere clubs tot consessies gedwongen. De kleinere clubs worden door de KNVB niet vertegenwoordigd. Zo een wedstrijd waar zoveel entourage mogelijk is, interesseert de KNVB vreemd genoeg niets.

15 april 2019 om 15:01
0

Vergeet voor het gemak alle Europa League potentiele deelnemers, het hele linkerrijtje. En als Ajax zich zo op de kaart zet qua europees voetbal, hebben alle teams er profijt. Het aantrekkingskracht van de Eredivisie gaat hier zeer door omhoog. Dus je loopt gwn slap kortzichtig te lullen.

15 april 2019 om 15:02
0

De KNVB heeft al toestemming gegeven, Ajax weigert gewoon er een thuiswedstrijd voor Twente van te maken. Hoe kunnen mensen ooit verwachten dat het leuk is voor supporters om in een minder dan een kwart gevulde arena te spelen?

15 april 2019 om 15:02
0

Misschien is dat Peter Isaias, omdat die "kleinere clubs" die jij noemt, vaak genoeg de mogelijkheid hebben gehad Europees te presteren. Maar die gaan er dan weer schaamteloos af tegen semi-profs.

Er keken vorige week 3,5 miljoen Nederlanders naar Ajax-Juventus, misschien wel 10-15miljoen mensen wereldwijd. Dan lijkt het me best interessant omdat je door een kleine verschuiving in het speelschema Ajax zo kan zien floreren als ze deden tegen Bayern, Real en nu dus ook Juventus.

Het is een belachelijke vergelijking en die wordt ook alleen maar gedaan door de misgunners van Ajax.

15 april 2019 om 15:03
0

Dus de 8 ploegen die afwisselend meedoen om een europees ticket hebben er geen baat bij? Of de clubs waarvan de spelers in waarde krijgen omdat de Eredivisie weer serieus wordt genomen als competitie? Of de verhoogde interesse vanuit het buitenland voor de Eredivisie waardoor de TV gelden eventueel kunnen stijgen?

Kortzichtige reactie dat alleen de CL deelnemers er baat bij hebben.

15 april 2019 om 15:04
0

De winnaar van de beker krijgt nu door de goede prestaties in Europa ook weer een direct ticket voor de groepsfase. Dat kan dan toch zeker ook een club als Willem II helpen, als ze de beker winnen. Dat scheelt dan namelijk 2 voorrondes voor de bekerwinnaar, dus het is zeker niet alleen voor Ajax en Psv.

15 april 2019 om 15:05
0

Een besluit van de KNVB vergeleiken met een besluit van Ajax kan sowieso niet. De KNVB heeft met deze situatie helemaal niets te maken. Ik denk zelfs dat de KNVB het wel prima zou vinden als Ajax en de gemeente Amsterdam ja hadden gezegd. Daarom slaat de vergeleiking nergens op.

15 april 2019 om 15:10
0

"het is de enige juiste vergelijking."
Je hebt het dus over een feit?
Dan noem je zelf al 100 meer belanghebbenden met de naam PSV (naast Ajax), maar zelfs dat is helemaal fout. Het zijn ook de clubs daaronder inclusief de bekerwinnaar (dan wel finalist indien de bekerwinnaar kampioen wordt) die ervan meeprofiteren. Daarnaast vergeet je ook nog gemakshalve dat Nederlands talent dat bij de top speelt ook profijt hiervan heeft door op het hoogste niveau te kunnen acteren dus ook indirect het Nederlands Elftal.
Het verzoek van Twente is niet eens van belang voor de selectie, maar slechts voor de fans.
Misschien dat je nu inziet dat de vergelijking van zowel jou als @darleytorres als een tang op een varken slaat.

15 april 2019 om 15:18
0

@desteek77.

Als jij nu ook nog even beseft dat de vergelijking niet gaat over de twee situaties maar hoe er wordt gereageerd om een gunst.

In beide gevallen was, of is, er geen 'probleem' maar wordt er een club gevraagd om een gunst. Ajax bij PEC en Twente bij Ajax.
Wat boeit het nou weer of Ajax zo super geweldig machtig goed is dat ze Europees zoveel punten halen dat we ze als Nederland nog 100 jaar dankbaar mogen zijn?

Het gaat om de reactie 'het is niet ons probleem' dat ze wat mij betreft nu ook de spreekwoordelijke 'kolere' mogen krijgen als ze toch weer zo'n zwaar week programma hebben.

15 april 2019 om 15:40
0

@nolimit
Je zin is niet volledig:
"als jij nu ook nog even beseft dat de vergelijking niet gaat over de twee situaties maar hoe er wordt gereageerd om een gunst."
Daar hoort achter: "in eigen belang van de supporters van Twente en in eigen belang van Ajax, maar ook mogelijk in Nationaal belang van Ajax". "mogelijk", omdat het voorafgaand aan Madrid beslist werd en de gerede kans bestond dat Ajax uitgeschakeld zou worden.

Jong Ajax speelde diens eigen kampioenswedstrijd op de Toekomst. Waarom dan voor een andere ploeg naar de Arena uitwijken?

Plus Ajax heeft PEC nooit om een gunst gevraagd. PEC had geen keuze omdat de Knvb besliste en omdat Ajax de Knvb om een gunst vroeg. Als PEC had mogen beslissen, zou er geen sprake zijn geweest van verplaatsing.

En dit:
"wat boeit het nou weer of Ajax zo super geweldig machtig goed is dat ze Europees zoveel punten halen dat we ze als Nederland nog 100 jaar dankbaar mogen zijn?"
Waarom zeg je dit. Niets uit mijn tekst insinueert dit, dus begrijp ik dit niet helemaal. Klinkt een beetje gefrustreerd en is in mijn optiek overbodig. Jammer!

15 april 2019 om 15:52
0

"je zin is niet volledig:
"als jij nu ook nog even beseft dat de vergelijking niet gaat over de twee situaties maar hoe er wordt gereageerd om een gunst."
Daar hoort achter: "in eigen belang van de supporters van Twente en in eigen belang van Ajax, maar ook mogelijk in Nationaal belang van Ajax". 0"

Nee mijn zin is wel volledig. Jij wil alleen gaan vergelijken welke gunst je wel of niet belangrijker vind maar daar gaat het niet om bij een gunst maar volgens mij begrijp je dat niet.

Het is niet zo dat als Ajax een gunst is gedaan de gunst bij een andere club om minimaal hetzelfde moet gaan of nog belangrijker moet zijn.

"jong Ajax speelde diens eigen kampioenswedstrijd op de Toekomst. Waarom dan voor een andere ploeg naar de Arena uitwijken? "
Zucht, wat was nou de reden voor het indienen van dit verzoek? Alsof er bij een kampioenschap van Jong Ajax net zoveel volk af komt..

Daarbij heeft Ajax de Knvb en PEC om een gunst gevraagd... Denk je nou echt dat dit alles door iedereen kwam behalve Ajax?

15 april 2019 om 15:54
0

@nolimit: De Europese inkomsten worden zelfs voor een deel verdeeld over de andere clubs. Hier vraagt Twente om de thuisspelende club zelfs meer kosten te maken. Daarnaast dreigt VAK-P met duizenden te komen als de wedstrijd op de Toekomst wordt gespeeld. Dat is gewoon bedreiging en zou vervolgd moeten worden door de Knvb. Enige juiste beslissing van Ajax om te weigeren.

15 april 2019 om 16:08
0

@nolimit
Mij had het niet uitgemaakt waar die wedstrijd gespeeld wordt. Van mij mochten ze in de Arena spelen. Laat ik dat even gezegd hebben.

Het gaat zich mij meer om het feit dat niet Pec, maar de Knvb beslist heeft dat de wedstrijd uitgesteld werd. Als het aan PEC had gelegen, werd de wedstrijd geen minuut verplaatst. Die hebben hun ongenoegen zeer duidelijk kenbaar gemaakt (en terecht, is volkomen begrijpelijk vanuit hun perspectief). Het frappeerde mij alleen dat PSV ook moest aangeven hier ontevreden mee te zijn, aangezien zij hier profijt van konden/kunnen hebben door de hogere ranking en wanneer zij in ditzelfde schuitje komen kunnen wijzen naar deze maatregel. Dan kan de Knvb niet opeens zeggen: "nee, dat geldt alleen wanneer Ajax de kwartfinale van de CL haalt".
Dus om dan te zeggen dat PEC Ajax iets gunt en Ajax Twente iets misgunt vind ik zo krom als een hoepel. Nogmaals, van mij mochten ze, maar er zullen redenen van (jong) Ajax zijn om dit niet te doen. Weet jij wat de gemeente Amsterdam heeft gezegd in deze? Ik niet in ieder geval.

15 april 2019 om 16:28
0

@nolimit

Quote: "als jij nu ook nog even beseft dat de vergelijking niet gaat over de twee situaties maar hoe er wordt gereageerd om een gunst".

Met zo een uitspraak neem je vooral jezelf in de maling. Net doen alsof het niet meer dan een verzoek is en vervolgens helemaal uit je plaat gaan als dat verzoek niet wordt ingewilligd. Dan heb je het niet meer over een verzoek of gunst, maar gewoon over een eis. Een onmogelijke eis ook nog omdat er wordt verwacht dat Ajax Twente tegemoet komt, terwijl de Twentesupporters stuk voor stuk een pleurishekel hebben aan Ajax en Ajax Sparta zou duperen door aan dat verzoek tegemoet te komen terwijl de club een samenwerkingsverband heeft gesloten met Sparta.

15 april 2019 om 16:34
0

Dat is een misvatting van supporters van de top 2. Geld wordt er verdiend in de Champions League niet in de Europa League. Daar houden Nederlandse clubs nauwelijks iets aan over.

De vergelijking is dat de Knvb andere clubs dwingt in het belang van Ajax te handelen als Ajax daarom vraagt en als een andere club iets vraagt gaat Ajax daarover en heeft Knvb ineens geen mening. Zo moeilijk is dat toch ook alweer niet?

15 april 2019 om 17:45
0

@peter Isaias

Quote: "de vergelijking is dat de Knvb andere clubs dwingt in het belang van Ajax te handelen als Ajax daarom vraagt en als een andere club iets vraagt gaat Ajax daarover en heeft Knvb ineens geen mening. Zo moeilijk is dat toch ook alweer niet? "

Dat is appels met peren vergelijken. Het competitieprogramma wordt door de Knvb gemaakt en daar kan de Knvb dus als enige over beslissen. Dat geldt niet voor de plaats waar de wedstrijden worden gespeeld, dat is een keuze van de thuis spelende club. Zo moeilijk is dat toch niet?

15 april 2019 om 21:16
0

Scepticus ik zie dat je nog meer onzin post hier. Twentesupporters hebben nl. helemaal geen stuk voor stuk een hekel aan ajax. Sterker: vroeger konden f-side en oude garde van vak p prima met elkaar door een deur. Er leeft meer afkeer tegen feyenoord bij veel twentesupps. Ik persoonlijk heb geen afkeer naar welke club dan ook (behalve enkele zuid-europese clubset theatermakers) en heb sympathie voor ajax.

16 april 2019 om 15:54
0

@twenteov

Quote: "scepticus ik zie dat je nog meer onzin post hier. Twentesupporters hebben nl. helemaal geen stuk voor stuk een hekel aan ajax".

Omdat je kennelijk niet eens weet wat er leeft bij je eigen club, onderstaand het volgende bericht uit het AD van 9-5-2016:

" Leedvermaak om Ajax bij Feyenoord en Twente.
Niet alleen in Zwolle werd er zondag gejuicht toen Ajax op de valreep het kampioenschap verspeelde bij De Graafschap. Ook in Rotterdam en Enschede was het leedvermaak groot om het falen van de gedoodverfde landskampioen. ,,helemaal niets in Amsterdam!'' was een veelgehoord spreekkoor.

Ook het humeur op de Enschedese tribunes is zondagmiddag opperbest. Niet vanwege de vertoonde voorstelling tegen Vitesse (2-2), maar omdat Ajax het kampioenschap heeft verspeeld. De verrassende ontknoping wordt met groot enthousiasme begroet op de Twentse ringen. 'helemaal niets in Amsterdam', galmt het door de Veste, die al eerder op de middag was ontploft van vreugde toen de gelijkmaker van De Graafschap op het scorebord werd getoond. 'superboeren, olã©' luidt vanmiddag de Twentse ode richting de Achterhoekers. FC Twente houdt niet van Ajax. Het wordt nog maar eens vet onderstreept".

15 april 2019 om 14:46
0

Wat een kortzichtige reactie. Ajax vraagt om voldoende rust zodat ze zich kunnen voorbereiden op de CL, waardoor ook de eredivisie weer meer exposure krijgt. Neem maar van mij aan dat er doordat eredivisie clubs zich in de CL laten zien er spelers eerder hiernaar toe willen komen. Zeker voor broodvoetballers uit Zuid-Amerika is dit hét bewijs dat de eredivisie als goede springplank kan dienen. Hoe FC Twente en de Arena in dit verhaal passen is mij totaal onduidelijk, dus het andersom verhaal ontgaat mij volledig.

15 april 2019 om 14:51
0

Dit is geen appels met peren vergelijken maar zoutzuur met azijnzuur vegelijken. Man, wat een ondoordachte zure en zielige reactie. Heel Nederland heeft wat aan het Europese succes van Ajax, niemand buiten FC Twente heeft wat aan een groter stadion die waarrempel Ajax ook nog moet gaan faciliteren.

Misschien hadden ze niet direct voor de Johan Cruijff Arena moeten gaan maar eventueel het Olympisch Stadion, maar het is echt absoluut normaal dat Ajax hier niet in gaat helpen.

15 april 2019 om 14:59
0

Jong Ajax speeld misschien niet meer voor een prijs maar wel gewoon voor de ontwikkeling van de spelers. De spelers hebben geen voordeel van het voetballen in de Arena waar er 10x meer Twente supporters zijn dan Jong Ajax supporters. Nu is de Toekomst zo goed als uitverkocht en zal er dus voor Jong Ajax een leuke sfeer zijn.

15 april 2019 om 15:35
0

Kunnen ze alvast wennen of denk jij dat er in Turijn net zoveel ajaxsupporters als supporters van Juventus zijn?

15 april 2019 om 15:55
0

Is Turijn in jouw ogen thuis of uit? De Arena zou elke keer als een thuis wedstrijd moeten voelen.

15 april 2019 om 15:00
0

Met de vergelijking ben ik het niet helemaal eens. Ik vind het een gemiste kans om op een makkelijke manier 'goodwill' te creëren voor Ajax, je eigen jeugd een mooi podium te geven, wat respect te tonen voor de (waarschijnlijk) aanstaand kampioen en heel veel Twente-supporters blij te maken

15 april 2019 om 15:02
0

Enlighten me, wie behalve Twente heeft er belang bij dat zij meer uitsupporters mee kunnen nemen? Jong Ajax en Sparta iig al niet.

15 april 2019 om 15:05
0

Dit soort reacties van supporters zijn echt tenenkrommend. Alleen in Nederland levert dit gezeik op. Ik weet overigens niet of er iets meer competitievervalsing is dan een uitwedstrijd omtoveren tot een thuis wedstrijd.

Anderzijds beetje stom van Ajax om zo te reageren. Verder weten we niet wat de mogelijkheden zijn en wat bv Twente heeft geboden om iets te realiseren.

15 april 2019 om 15:07
0

Sorry ik was even vergeten dat Twente met deze wedstrijd belangrijke Europese punten pakt.

15 april 2019 om 15:10
0

Weer zo'n Torres op voetbalzone.. Anyway, Ajax is jaren gewend om op Toekomst te spelen, hoezo vanwege een andere club verhuizen naar de Arena? Als het vaker was voorgekomen, okay. Dan kan het meer. Dus in de geschiedenisboeken moet gaan dat Jong Ajax in de Arena heeft gespeeld voor eerste keer in KKD omdat Twente een kampioenschap in Amsterdam wil vieren? Lachwekkend!

Wel zou het naar Twente toe fijn zijn geweest als de capaciteit voor uitsupporters, wellicht ten koste van thuissupporters als blijk van vertrouwen naar een kalm verlopende wedstrijd, meer verhoogd wordt dan naar 185.

15 april 2019 om 16:05
0

Is niet de eerste keer, tegen NAC in 2016 speelden ze ook in se Arena.

15 april 2019 om 15:15
0

Eens maar ajax hoeft in principe niets. Zal mooi wezen als ajax zich coulant zou opstellen maar ja t zei zo

15 april 2019 om 15:28
0

Inderdaad ergens wel jammer. Al snap ik ook wel dat ze het veld niet willen verpesten door de wedstrijd en eventueel het feest er kort na.

15 april 2019 om 16:14
0

Komt op de Toekomst anders ook niet geweldig uit dit weekend aangezien de dag erna Future Cup begint, dan zullen er ook weer 3 wedstrijden op het hoofdveld gespeeld gaan worden, Zondag nog 2 en Maandag nog een paar. Het veld zal denk ik niet de reden zijn. Omdat we het fijne er niet van weten kunnen we speculeren, is het de kosten (las schattingen van rond de 100k per wedstrijd in de ArenA als je alle kosten meeneemt dus ook huur, stadionkosten die dag, beveiliging etc al weet ik niet hoe accuraat dat bedrag is) die te hoog oplopen?

15 april 2019 om 20:27
0

De bestuurders van Ajax die hierover gaan vinden zichzelf te druk om het te van bespreken. Ze zitten namelijk in Turijn en willen het verzoek van Twente blijkbaar niet eens behandelen omdat ze te druk bezig zijn met europees netwerken...wat een arrogantie.

15 april 2019 om 16:10
0

Wat een matige vergelijking. In deze situatie profiteert er namelijk maar 1 club van de wijziging en dat is Twente. In de Europese situatie profiteert heel Nederland van een goed resultaat voor Ajax, behalve de club die z'n wedstrijd moet verplaatsen.

15 april 2019 om 16:24
0

En nog eentje die niet begrijpt dat Ajax geen stadion heeft anders dan de Toekomst. De Arena moet per wedstrijd afgehuurd worden, Kost je meer dan 3 ton.

Er kunnen iets meer dan 1600 man in de uit vakken. Dat wordt dan 375 euro per kaartje voor de Twente fans.

Of was het de bedoeling dat Ajax de vele tonnen op tafel gaat leggen?

15 april 2019 om 16:25
0

Wat heeft dat er nou weer mee te maken. Jong ajax speelt opde toekomst, is een ander team dan ajax en spelen dus ook op een andere plekdan ajax. Twente speelt in de jupiler league, dan krijg je ook JL faciliteiten. Dat is niet het probleem van jong ajax of ajax.

15 april 2019 om 20:28
0

Twente heeft nooit in de JL gespeeld. Je leeft in het verleden...

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

DarleyTorres
Geplaatst op 15 april 2019 om 14:38

Ajax wijst verzoek FC Twente af: ‘Dat is niet ons probleem’

Maandag, 15 april 2019

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Twente7534
5.Jong PSV5715
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. DrommelDoelman330
Aitor CantalapiedraAanvaller3313
P. BijenVerdediger316
C. GonzálezVerdediger310
M. SmithMiddenvelder302
Javier EspinosaMiddenvelder294
T. BoereAanvaller2713
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina FC Twente.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren