Bekijk in artikel
15 april 2019 om 11:49
0

Gewoon lekker verplaatsen. De ruimte is er. En je doet er Twente een groot plezier mee.

Reacties

15 april 2019 om 11:52
0

En het kost een hoop extra geld. Huur stadion. Inzet stewards, politie etc.

15 april 2019 om 11:56
0

Vak P wil sowieso afreizen en problemen gaan veroorzaken, ik denk eerlijk gezegd dat je die politie sowieso in moet gaan zetten, waarschijnlijk krijg je minder problemen met Twente supporters als je ze gewoon een plek bij de wedstrijd geeft. En dan mag Twente de stewards etc betalen.

15 april 2019 om 12:00
0

En daarmee geef je vak P dus de handvatten om de volgende keer weer te dreigen. Wat een vervelende club is dat FC Twente en hun supporters geworden.

15 april 2019 om 12:01
0

Maar goed, dan krijgen de dreigementen dus wel gehoor

15 april 2019 om 12:01
0

Geen probleem. Twente kan dat makkelijk bekostigen.

15 april 2019 om 12:02
0

en wat nou als Jong Ajax wint ? gaat Twente haar supporters dan compenseren ?

15 april 2019 om 12:04
0

FC Twente hoeft niet op te houden met bestaan, dat zou zonde zijn voor al die duizenden supporters die zich wel kunnen gedragen. Supporters kunnen veranderen, gedrag kan verbeteren. Kijk naar hoeveel beter de Engelse supporters zich gedragen ten opzichte van de jaren 80.

15 april 2019 om 12:07
0

Haha mooi man, er is nog niks gebeurd je weet niet eens hoeveel mensen er gaan en waar ze naar toe gaan maar alle supporters van Twente zijn vervelend👍🏻

15 april 2019 om 12:11
0

@sunsright.. Het maakt eigenlijk al niet meer uit hoeveel er daadwerkelijk gaan. Na de oproep van Vak P, moet je namelijk toch al die extra politiemensen inzetten om voorbereid te zijn. Daarmee wordt de stad al onnodig op kosten gejaagd. Dus ja.. Dat is best een vervelende actie van ze.

15 april 2019 om 13:19
0

Twente lekker de kosten laten maken. Hun verzoek. Stewards mee. En alle evt schade door belasten. Hebben ze het geld wel voor in tukkerland

15 april 2019 om 13:21
0

Wat een vervelende reactie, beste Rochus. Ten eerste: waar lees jij dat het een dreigement is? Waarom zou het per definitie om iets negatiefs gaan? Ten tweede: je scheert alle supporters wel heel gemakkelijk over een kam. Geldt voor jou ook dat jij uitwisselbaar bent met iedere fan van jouw club? Ten derde: dat eeuwige gezever over het het bestaansrecht van FC Twente. Probeer eens wat objectiever of in ieder geval empathischer te zijn. Dat zou jou, en velen met jou, sieren. Elkaar de afgrond in wensen.. in dat geval zou er nauwelijks meer een BVO kunnen bestaan.

15 april 2019 om 13:34
0

Dat is maar een klein deel van de supporters van twente die zich met zulke dingen bezighoud.
Helaas lopen er bij elke club dergelijke figuren rond.
DE mmeste supporters van twente zijn gewoon hardwerkende eerlijke mensen hoor.
Beetje kortzichtig om Heel Fc Twente aan te kijken om de gedragingen van enkelen

15 april 2019 om 13:46
0

Maar wat nou als er straks 49000 Ajaxfans een kaartje zouden kopen. Dat zou fantastisch zijn 😂😂

15 april 2019 om 14:08
0

Zeker! Maar dat zou vreemd zijn niet? Bij de beloften wel en het eerste elftal niet.

15 april 2019 om 14:25
0

Nolimit.

Je reactie raakt kant nog wal. Ajax verkoopt de kaartjes wel degelijk. Alleen komt niet iedereen altijd opdagen. Maar je grap is leuk geprobeerd.

15 april 2019 om 14:32
0

elninoo

Bijzonder dat je er eerst serieus op in gaat om vervolgens te constateren dat ik een grapje maakte.

15 april 2019 om 14:40
0

Nolimit,

ach ja, Ik ben van mening dat als je een grapje wilt plaatsen, het origineel moet zijn en niet een al 100 keer uitgemolken grapje.. maar wellicht ligt dat aan mijn humor.

Nu wil Twente graag dat het in de Arena gespeeld wordt om de fans te plezieren maar dan denk ik: ''waarom zou je dat als Ajax zijnde doen als mensen op deze manier de club, die ze iets moet toezeggen beoordelen''?

Zelf hoop ik dat Ajax jullie die hand toereikt en jullie te hulp schiet. Een voetbalfeestje moet voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn en zeker als je club kampioen kan worden, zij het op het tweede niveau. Zoiets maak je niet vaak mee als club. Dus ik zeg doen. Gun een ander ook zijn lol.

Ik zou het sjiek vinden van Ajax als het dit realiseert voor Twente. Maar als ik de mensen die ajax niet aanhangen altijd over Ajax hoor praten zou ik zeggen. Speel het lekker op de toekomst.

15 april 2019 om 15:02
0

elninoo, Zou ook prima te maken kunnen hebben met die pauper mat die we hebben liggen. Denk dat ze daarom Jong Ajax ook nooit in de Arena laten spelen. Hopelijk pompen ze die De Ligt miljoenen eens in een fatsoenlijke grasmat .

Meen me te herinneren dat ze bij Ajax al eens bonje hebben gehad met het beheer van de Arena omtrent een wedstrijd van de Amsterdam Admirals.

15 april 2019 om 15:03
0

Ach de gemeente Enschede kan dat makkelijk betalen

15 april 2019 om 16:43
0

Een Twente fan die een ander objectief wil laten kijken.. Doe dat eerst zelf knul.

15 april 2019 om 23:01
0

Pparzyszek.. verklaar je nader? Als Twente fan ontbreekt het je per definitie aan objectiviteit? En dat denigrerende 'knul' hoeft niet hè.

15 april 2019 om 12:01
0

Wat wint Ajax er precies mee? Volgens mij maken ze alleen extra kosten en gaat het ten koste van de sfeer (lege Arena met 1000 twente supporters of volle tribunes met 250 twente supporters op De Toekomst). Gewoon op De Toekomst spelen. Uit bij almere, telstar of achilles kunnen er echt niet veel meer in. Als Ajax ooit nog een kampioenswedstrijd bij sparta of excelsior moet spelen en feyenoord moet toevallig uit spelen dan ook maar lekker verplaatsen naar de kuip om ons een plezier te doen?

15 april 2019 om 12:22
0

Ik snap je vraag zeker, wellicht win je er niet zo veel mee. Ik vind echter wel in het belang van normalisatie (wat er nog bestaat) dat er gewoon over gesproken kan worden toch? Bekijk gewoon of het realistich is en help elkaar een beetje. Iedereen begrijpt dat Ajax niet voor de kosten moet opdraaien. Maar als er niet over gesproken word, kom je sowiezo nergens. Het is voor Jong Ajax toch ook wel leuk om eens in de Arena te spelen, met meer publiek? En misschien kan er wel geregeld worden dat Ajax volgend jaar wat meer kaarten kan krijgen voor de Grolsch Veste? Ik hoop gewoon dat men wel om tafel gaat en niet op voorhand het al weg wuift.

15 april 2019 om 12:30
0

Wat ajax er mee wint? Goodwill. Het past bij de sport. En Ajax heeft de laatste tijd (terecht) ook offers moeten vragen van andere clubs, in de vorm van wedstrijden verplaatsen. Werk dan ook actief mee als je andersom iets voor een ander kan doen.

15 april 2019 om 12:34
0

Het is toch een logisch verzoek? Denk je dat als Ajax in een uit wedstrijd kampioen kan worden er geen bepaalde verzoeken zijn. Uiteindelijk kan je elk verzoek naast je neer leggen, maar als ik hier al die verongelijkte reacties zie, snap ik daar niets van.
Het lijkt wel of alles steeds negatiever wordt benaderd hier op Voetbalzone. Gisteren werd elke uitspraak vanuit het PSV kamp uitvergroot en veroordeeld, nu weer het verzoek vanuit het Twente kamp wat de grond ingeboord wordt. En ik zal de laatste zijn die niet zou toegeven dat ook zaken rondom Ajax vanuit andere supporters worden afgebrand.
Triest hoe de mentaliteit steeds harder wordt...

15 april 2019 om 12:52
0

@[email protected]@romarky eens dat een verzoek gewoon bekeken moet worden. Eens dat Ajax ook tegenover andere schappelijk moet zijn. Dus wat mij betreft bekijken ze het nog eens. Alleen....wat de “supporters” van Twente doen is chantage. En mijn eerste reactie daarop is dat ik het niet accepteer en dus juist niet doe. Dussssss, tja laten wij (lees Ajax) maar extra over ons hart wrijven en het gewoon nog eens bekijken. Maar wel onder voorwaarde dat een besluit, ook als dat voor Twente negatief uitvalt, geaccepteerd wordt!

15 april 2019 om 13:06
0

Huur stadion, kosten politie, kosten stewards, onderhoud grasmat enz. enz. neerleggen bij Twente. Past ook bij de sport....

15 april 2019 om 13:27
0

Wat heeft Ajax aan goodwill? Ajax wordt door de meeste clubs toch al verguisd. Een gebaar als deze gaat er echt niet opeens voor zorgen dat de rest van NL wat sympathie krijgt voor Ajax.

Slaat gewoon nergens op dat Twente niet kan leven met het feit dat ze maar met 185 man in een uitwedstrijd zitten en daar kampioen kunnen worden. Zulke omstandigheden heb je nou eenmaal in de KKD.

15 april 2019 om 13:35
0

Het zou een mooie geste zijn. Ajax is natuurlijk niets verplicht .

15 april 2019 om 13:44
0

Vernon, Ajax kan er misschien goodwill mee winnen, begrijp dat je dat zegt, alleen is het stadion niet van Ajax. Dus dat zijn enorme kosten. Als Twente dat stadion dan evt huurt, plus de rest van de kosten (stewards, politie etc), dan is het misschien makkelijker om tot elkaar te komen.

15 april 2019 om 13:48
0

@tipptopp

Wat doen die supporters dan? Aankondigen dat ze met duizenden gaan komen? Het zou me pas verbazen als het andersom zou zijn. Kampioenschappen worden gevierd, dat is helemaal niet raar.

15 april 2019 om 13:52
0

@supernico

Nee, niet iedereen gaat opeens van Ajax houden, dat klopt. Daar moet je iets geduldiger voor zijn. Je kan het natuurlijk allemaal heel erg feitelijk en kil bekijken en alleen kijken of je verplicht bent om mee te werken. Dan draag je bij aan kille omgangsvormen. Of je stelt je soepeler op, dan draag je bij aan prettigere omgangsvormen. Sommige anders clubs zullen daar best voor open staan.

De tweede alinea ben ik het volstrekt mee oneens. Het slaat vooral nergens op om een club een fatsoenlijk feestje te onthouden. Kom op man, het is sport, en titels moeten gevierd worden. Als daar mogelijkheden toe zijn, dan moet je kijken of je die kan gebruiken. En als dat geld kost, dan praat je daar met elkaar over.

15 april 2019 om 13:54
0

@formus, dat klopt, is bekend om hoeveel het gaat? Ik heb geen idee namelijk. Het is vast niet goedkoop. Kan me ook voorstellen dat de amsterdamse politie ook niet staat te trappelen.

Maar wat is het alternatief? Proberen rondzwervende Twente-fans in bedwang te houden? Volgens mij is het beter om dat te kanaliseren.

15 april 2019 om 14:12
0

Wat ik me wel afvraag in deze. Als Twente t stadion huurt, betekent dat dan ook dat men meer supporters mee mag nemen? Want tja, een heel stadion huren voor 2500 man, vind ik prima hoor, maar lijkt me dan wel een beetje overdreven.

15 april 2019 om 14:22
0

Wie onthoudt Twente van een fatsoenlijk feestje? Niemand, want dat kunnen ze prima in Enschede houden volgens mij.

15 april 2019 om 16:32
0

Wie gaat de vele tonnen betalen dat het gaat kosten? FC twente?

15 april 2019 om 12:17
0

Zoals Twente ook graag een pleziertje voor Ajax doet. Nog maar te zwijgen over alle vriendendiensten.. maar niet heus...

15 april 2019 om 13:08
0

Fc twente mag god op hun blote knieen bedanken dat ze niet bij de amateurs spelen, laten we ze nog meer pleziertjes toe stoppen, lijkt me een goed plan.

15 april 2019 om 13:51
0

Dat heeft totaal niets te maken met dit verzoek.

15 april 2019 om 14:22
0

IK hoop dat Ajax haar steentje bijdraagt in deze en dat het de sport voorop zet in plaats van sentimenten over en weer. Wat er bij FC Twente is gebeurt is niet goed te praten maar laat Ajax dan de wijste zijn en dit twente een helpende hand bieden. Een kampioensfeest organiseren is ongeacht de tegenstander gewoon leuk. Gun een ander ook wat.

15 april 2019 om 13:57
0

De Knvb zal sowieso met deze kwestie in de maag zitten. Hun twee favoriete clubs die nu tegenover elkaar staan met compleet botsende belangen. Ik kijk nu al uit naar de soap.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

knivyevad
Geplaatst op 15 april 2019 om 11:49

FC Twente doet Ajax nieuw verzoek: ‘Hopen snel duidelijkheid te hebben’

Maandag, 15 april 2019

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Twente8033
3.Jong PSV6318
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren