Bekijk in artikel
14 april 2019 om 11:14
0

Ik zat werkelijk met stijgende verbazing te kijken naar dit zeg. Van de langzame aftocht naar de kant tot van Persie die hem maande op te schieten en van het wegkijken en weigeren van de hand van Gio tot het weggooien van zijn jas. Ongekend zeg en zeker van iemand van Varkenoord, die bovendien als huurling (nota bene aanvoerder) terug mocht komen bij zijn geliefde club.

Totaal niet van hem verwacht dit en een straf is uiteraard het enige juiste. Tijd voor Ayoub z'n kans.

Reacties

14 april 2019 om 11:55
0

Aan de andere kant had Clasie ook moeten blijven staan, want hij was na Berghuis misschien wel de beste man op het veld. Die reactie is absoluut niet goed te praten, maar de man heeft op nationale tv zijn excuses gemaakt, en blijkbaar dus ook intern. Ik vind dat hij nog een boete moet krijgen, maar dat hij volgende week tegen az gewoon moet spelen.

14 april 2019 om 17:36
0

Late reactie hoor, maar of Clasie nou had moeten blijven staan of niet. Dit doe je gewoon niet. Ik vond ook dat een Vilhena of Toornstra eraf hadden moeten gaan, want die hebben geen enkele bal geraakt. Maar het is vooral de verbazing die bij mij overheerst. Clasie was wel de laatste waarvan ik het verwacht in zo'n situatie. Maar je kan dit echt niet onbestraft laten. Een simpele boete (boetes vind ik uherhaupt onzin) doet dit er niet mee af in mijn ogen. Het is ook een voorbeeld richting anderen.

14 april 2019 om 14:09
0

Toen Kazim dit deed tegen Cambuur uit deed Gio niets.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

MGMV
Geplaatst op 14 april 2019 om 11:14

518 fans
Middenvelder, 28 jaar

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren