Bekijk in artikel
13 april 2019 om 07:11
0

Had wel gehoord dat er ongeregeldheden waren geweest, maar verder niet meekregen wat er was gebeurd. Maar als je dan nu leest dat ze een paar fakkels zijn gaan doven met een waterkanon, dan komt echt over als een totaal bezopen ingreep van de ME. Kennen ze het spreekwoor "met een kanon op een mug schieten" niet in Amsterdam?

Reacties

13 april 2019 om 07:45
0

Ik was erbij. 31 jaar kom ik bij Afca, dit geneuzel nog nooit mee gemaakt. Het is de betutteling ten top, alles maar onder controle willen houden. Wat gebeurde er nog meer? UB40 fans, muziekconcert wat daarnaast plaats vond, kwamen kijken bij entrada, en werden zo ook slachtoffer van politie. Ik sprak 'n vrouw van 'n jaar of 55 die zat te trillen op haar stoel bij JinSo. Wat gebeurd hier, er was toch niet ad hand? Rondjes rennende paarden sloten mensen in, ME die in voorwaartse beweging ging en bijna alles wat zich op hun weg tegenkwamen, weg mepten. Dit hele circus kunnen zelf veel beter organiseren en dan gebeurd er niets behalve wat overweldigende rook. Een excuus is op zijn plaats. Bedankt politie. Zorg dat je erbij bent...

13 april 2019 om 09:08
0

Ik heb dit in 15 jaar seizoenkaart ook nooit meegemaakt. Het vervelende was dat mijn ingang naast de F-side ingang is. Zeiknat sta je daar dan in de rij. Het was buiten 5 graden en na de wedstrijd 0 graden. Ijskoud. Normaal ben ik een groot voorstander van het platslaan van supportersgeweld. Dit keer was er letterlijk niets aan de hand. Het was gezellig, er was veel publiek en van alle leeftijden. Er Stond UB40 publiek bij die ook genoten van de Ajax supporters, er waren kinderen, rolstoelers en toen kwam de politie. Ik heb een rolstoeler zien rollen als een gek omdat er een politie te paard de boel uiteen wilde drijven. Ik denk dat er niemand aanwezig was die dit machtsvertoon kon begrijpen. Het sloeg werkelijk nergens op. Een genante vertoning van de politie, die een reactie van de f-siders heeft uitgelokt. Zonder politie had je een groot feest gehad van een uur, een beetje vuurwerk en veel belangstelling. Het winkelend publiek zoals het wordt genoemd had er een uur last van gehad. Nu heeft het winkelend publiek er 3 uur last van gehad.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren