Bekijk in artikel
13 april 2019 om 06:57
0

Waterwerpers? Haha, die kende ik nog niet. Waterkanon mag niet meer tegenwoordig? On: was een forse reactie op niet onwelwillende supporters. Kan me voorstellen dat dat weer een reactie bij de supporters uitlokt, hoewel dat eigenlijk bijna nooit valt goed te praten.

Reacties

13 april 2019 om 08:25
0

Prachtig groen links jargon. Waterkanon klinkt te dreigend, dat je met die waterwerper kinderen van 10 jaar gewoon omver spuit is de harde realiteit, maar een waterwerper klinkt een stuk zachter uit de mond van La Halsema. Goed dat ze duidelijk aangeven fouten te hebben gemaakt (Halsema gaat nu lekker thee drinken met de harde kern) want dit is zoals Repus zegt met een kanon/werper op een mug schieten. Voortaan maar een paar supersoakers in de me bus meenemen.

13 april 2019 om 12:45
0

Leuk bedacht maar een waterwerper is een voertuig met daar op een waterkanon. Niks geks dus. Wel gek is de manier van inzet overigens.

13 april 2019 om 09:13
0

Zal wel beledigend zijn voor de echte kanonnen. Of misschien associeert het waterkanon zich meer als een werper. Zelfs voorwerpen hebben tegenwoordig lange tenen gekregen blijkbaar.

Verrassend snelle uitslag van het onderzoek, normaal gesproken doen ze hier toch wel een paar weken over. De uitslag zelf was natuurlijk wel te verwachten. Als we tegenwoordig al een waterkanon in moeten zetten voor het doven van fakkels (die na een goede minuut uit zichzelf al doven) gaat er toch iets behoorlijk mis. Vervolgens een massa (na verluid) insluiten en charges uitvoeren, onwetend wie er daadwerkelijk op dat moment kwade bedoelingen heeft. Vreemd volk soms, de politie. Neigt naar machtsmisbruik, en ging zeker niet in het kader van de openbare veiligheid (zeg maar hun primaire taak).

Nee, lekker supportertje pesten. Stoere jongens.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren