Bekijk in artikel
9 april 2019 om 17:41
0

Wel een hele vreemde manier van handelen. Ik kan mij maar 1 ding voorstellen en dat is dat de opvolger van van Geel al bekend is en dat deze heeft aangegeven dat hij hem niet nodig heeft. Anders kan ik mij zo'n manier van handelen van van Geel niet voorstellen.

Reacties

9 april 2019 om 17:49
0

Een opvolger van van geel kan echt niet zo snel een hele club doorspitten en zien welke wel en niet kunnen blijven. Dat is dus echt niet aan de orde.

9 april 2019 om 18:01
0

Ik vroeg het me vanmiddag plots ook al af: wie doet dit nu eindelijk? Wie bepaalt wie er wel of niet mag blijven? Jan de Jong? Van Geel? Brard? Er is niks over duidelijk en zo'n verhaal als dit maakt het alleen maar nog onduidelijker. Communicatie van likmevessie.

9 april 2019 om 18:08
0

Belachelijk besluit. En communicatie, al jaren rampzalig.

9 april 2019 om 18:34
0

@jorisdijk

Van Geel gaat weg dus die zal inderdaad niet over de toekomst van Feyenoord meer gaan bepalen en gelukkig maar ook want de huidige staat van Feyenoord is niet best

ik heb deze Zwart verder niet gevolgd maar als het een toptalent is, is dit iig geen handige beslissing. is het een doorsnee dertien uit een dozijn talentje dan is het een prima beslissing dat zijn contract niet word verlengd

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
20 jaar

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren