Bekijk in artikel
8 april 2019 om 13:06
0

Persoonlijk vind ik dat ze vieringen na een doelpunt echt moeten beperken. Het begon met dansen wat leuk is, en dat was kort. Maar nu hebben we spelers met maskers wat gewoon belachelijk is. En nog belachelijker: selfies nemen met de hele ploeg en fans. Dat neemt gewoon veel tijd in beslag, er moet nog een wedstrijd gespeeld worden. Het heeft niks te maken met ouderwets zijn of bekrompen, maar dit moet gewoon harder aangepakt worden. Vier je doelpunt, maar draai niet door.

Reacties

8 april 2019 om 13:38
0

Ben het grotendeels met je eens inderdaad. Juichen is juichen, een dansje of iets ingestudeerds zoals die Scandinaviërs met die roeibooit zijn leuk vind ik. Die achterlijke maskers en attributen, vind ik weerzinwekkend. Vernederend voor de tegenstander en inderdaad, er moet een wedstrijd gespeeld worden. Het ergste vind ik die Aubameyang, droeftoeter van 30 die een maskertje uit z’n sok tevoorschijn tovert na een doelpunt, bah. Snel kappen.

8 april 2019 om 13:40
0

Iedere tijd kent zijn vieringen. Laat gaan. Leven is dooooor!

8 april 2019 om 14:07
0

Ik vind helemaal mooi!

8 april 2019 om 20:20
0

@warabe

Dat is niet de discussie. De discussie is hoe lang zo'n viering moet duren. Als je naar de zijlijn loopt voor een selfie te trekken, is dat de stap te ver. En maskers aandoen en dergelijke ook.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

1 fan
Aanvaller, 31 jaar

Watford

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren