Bekijk in artikel
6 april 2019 om 22:26
0

Kom op man Advocaat, laat die spelers lekker tegen elkaar en de staf tekeer gaan in de rust. Nou en als ze opgefokt worden, Beetje gif konden we wel gebruiken. Na de wedstrijd kon je mekaar dan gewoon weer de hand schudden.

Reacties

6 april 2019 om 22:38
0

Waren de tweede helft een stel makke lammetjes. Vraag me af wat er gezegd is, want de mouwen opstropen is toch het minste wat je voor je supporters kan doen

6 april 2019 om 22:59
0

Schei uit man. Letschert speelde zelf ook drama dus hij is dan wel de laatste die op dat moment iets over de prestaties van z’n medespelers mag zeggen.

6 april 2019 om 23:09
0

Ik zeg nergens dat letschert niet slecht speelde? Het hele team was drama maar dan mag je toch wel tegen elkaar tekeer gaan in de kleedkamer. Letschert gaat normaal voorop in de strijd misschien wilde hij met zn reactie spelers wakker schudden inclusief zichzelf

7 april 2019 om 14:21
0

Letschert ging vooral tegen anderen tekeer. Niet voor niets maakt hij nu ook z’n excuses.

6 april 2019 om 23:48
0

Dat is het punt niet, totaal niet zelfs. Het gaat erom wát Letschert zei. Blijkbaar zag hij de dingen anders dan de trainer.. Dan moet je als trainer ingrijpen, anders blijft het misgaan in de tweede helft.

7 april 2019 om 00:04
0

‘Dan moet je als trainer ingrijpen anders blijft het misgaan in de tweede helft’ nou dat ingrijpen heeft niet echt geholpen.. de tweede helft was nog meer armoe dan de eerste

7 april 2019 om 13:32
0

Dat weet je toch niet in de rust, of de tweede helft ook slecht gaat zijn..?

9 april 2019 om 18:42
0

Natuurlijk is het prima om elkaar op je fouten te wijzen, echter zitten ook daar natuurlijk wel grenzen aan. Dick Advocaat is iemand die ook niet op z'n mondje gevallen, dus als hij al vind dat Letschert's gedrag niet door de beugel kan dan zal hij denk ik wel aanleiding voor hebben? Ik weet niet of er inmiddels al meer bekend is wat er precies is gezegd, maar nogmaals, gezien zijn spijtbetuiging en het feit dat meerdere mensen hebben aangegeven dat zijn gedrag niet door de beugel kan, lijkt het me vrij aannemelijk dat hij de grens over is gegaan.

Dat geeft trouwens ook niks hoor, iedereen mag fouten maken, accepteer je straf en ga over tot de orde van de dag. Dit gedrag verbaasd me overigens ook niet als ik hem zijn relaas voor een camera zie doen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

030U
Geplaatst op 6 april 2019 om 22:26

12 fans
Verdediger, 26 jaar

FC Utrecht

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax78
2.AZ76
Voor de complete stand: Eredivisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren