Bekijk in artikel
31 maart 2019 om 10:33
0

Als zo vaak gezegd: De Boer, Cocu en Gio zijn stuk voor stuk één pot nat. Degelijke trainers die het geluk hebben gehad kampioen te zijn geworden door de sterkste selectie en zwakke tegenstand. Alle drie zijn ooit naar voren geschoven als clubman, maar dat maakt je natuurlijk geen goede trainer. Daarnaast profiteren ze nu van hun naam, maar beseffen ze alle drie niet dat ze door hun ambitie continue op de neus gaan. Zet een stap terug, leer daar zoveel mogelijk en bewijs je.

Reacties

31 maart 2019 om 10:47
0

Bij Cocu kan je nog zeggen dat hij wel wist te overwinteren in de CL. Dat lag toen niet zo voor de hand. Maar ja op dat ene jaar na, heeft hij Europees ook niet echt overwinterd. Voor de rest ben ik het wel met je eens.

31 maart 2019 om 13:03
0

Ik denk dat de Boer de slechtste van de 3 trainers is. Dat zegt heel veel. Ik denk niet dat er ook maar 1 andere nederlandse club het moet wagen om hem aan te stellen. Gedoemd te falen en dat is niet leuk maar je hoeft geen goeie trainer te zijn. Hij kan wellicht beter uit de voeten als analist.

31 maart 2019 om 14:18
0

Ik denk eerlijk gezegd dat FdB gewoon een laag EQ heeft en daardoor niet echt weet hoe die goed om moet gaan met spelers van andere culturen en afkomsten. Ook z'n communicatie vaardigheden laten te wensen over evenals z'n zelfreflectie als ik soms z'n interviews voorbij zie komen.

Ik denk dat hij in Nederland nog best wel succesvol kan zijn maar dat buitenlandse avonturen gewoon niet voor hem zijn weggelegd. Misschien België en over paar jaar Duitsland mocht hij het goed doen maar niet meer dan dat.

31 maart 2019 om 16:01
0

Gio had niet de sterkste selectie hoor.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

1248 fans
Coach, 49 jaar

Atalanta

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9040
2.Napoli7938
3.Atalanta6931
5.AC Milan6819
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Atalanta.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren