Bekijk in artikel
14 maart 2019 om 13:18
0

Belachelijke tweede gele kaart. Een scheidsrechter moet dit ook aanvoelen of willen aanvoelen. Een halve minuut later werd precies dezelfde overtreding gemaakt door Van Polen en die kreeg niks. Had het idee dat het de scheidsrechter wel goed uitkwam om V Crooy van het veld te sturen.

V Crooy was iets te laat, maar houdt duidelijk in en trekt zijn voet nog terug. Totaal geen intentie om iemand opzettelijk te raken. Kinderachtig om voor een dergelijk licht contact een tweede kaart te geven.

Reacties

14 maart 2019 om 13:23
0

Das knap, volgens mij zat van Polen op de bank. Veltman kreeg ook geel voor niks overigens, maar dat heb je natuurlijk ook niet gezien

14 maart 2019 om 13:29
0

Ach niet op alle slakken zout leggen, ik heb de wedstrijd maar met een half oog bekeken. Dan zal het wel Clement geweest zijn (ergens rechtsvoor op het veld). Gaat meer om een vergelijking tussen beide situaties.

14 maart 2019 om 13:38
0

Voor iemand die maar met een half oog heeft gekeken, en overduidelijk de feiten niet op een rijtje heeft, weet je hier wel een aardig sterke mening te verkondigen over de vooringenomenheid van de scheidsrechter. Niet op alle slakken zout leggen zegt ie dan.. Gewoon maar dom wat lullen en als iemand je erop wijst lekker reageren alsof hij degene is die moeilijk loopt te doen. Tip: als je een roddel de wereld in wilt hebben, zoals dat de scheids het bewust op van Crooy voorzien had, doe dan op z'n minst je best om je summiere onderbouwing van de juiste namen te voorzien. Dit komt zo kneuterig over.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

PEC Zwolle

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren