Bekijk in artikel
14 maart 2019 om 13:03
0

Misschien kunnen de PEC spelers en trainers het ook bij zichzelf zoeken. Speel je met een opvatting als Heracles, dan speel je dit slappe Ajax van de mat. PEC kwam om niets te doen, dan moet je achteraf niet gaan mauwen dat het allemaal zo oneerlijk is. Ze hadden de wedstrijd zelf naar zich toe moeten trekken, maar ze laten dat na en proberen de bühne nu wijs te maken dat ze genaaid zijn. Het spel en de instelling van PEC waren al een enorm zwaktebod, maar de commentaren achteraf zijn gewoon zielig.

Reacties

14 maart 2019 om 13:23
0

Goede reactie Shorty. Ajax zou mentaal totaal niet klaar zijn voor een "heracles aanpak". De vraag is alleen of PEC dat ook had kunnen doen? Je hebt daar wel kwaliteit voor nodig. Als ik me goed herinner probeerde Willem ll ook Ajax onder druk te zetten maar toen leek het nergens op.

14 maart 2019 om 13:34
0

Proberen kan altijd. Ajax wint met 1-4 in Madrid, maar voor hetzelfde geld ga je er dan met 3-0 af. Verschil is dat ajax die gok wel waagt en PEC ervoor kiest om sparend te spelen. Dan moet je achteraf niet klagen dat je de buit niet hebt gepakt, want juist als kleine club in degradatiezorgen moet je elke wedstrijd 110% strijden. Ik heb dat gisteren niet gezien. Ze maakten de ruimtes wel klein, maar verder ging alles sjokkend net als bij Ajax. Het Ajax van gister was echt andere koek dan tegen Willem 2, PEC had Ajax echt een hele vieze dreun kunnen geven, maar dan moet je het wel zelf verdienen en binnenslepen.

14 maart 2019 om 15:41
0

Vol erop klappen in een week waar je 3 wedstrijden speelt in 8 dagen tegen az Ajax en een directe concurrent. Het zou achterlijk zijn als je deze wedstrijd, waarbij je verwacht te verliezen, er vol op klapt. Met de kans op nog meer blessures en schorsingen.

14 maart 2019 om 13:23
0

Volledig met je eens Shorty. Als PEC niet de eerste helft met 2 bussen in de 16 had gespeeld dan had er misschien meer voor ze ingezeten. Ga dan inderdaad niet lopen zeuren dat het de 2e helft niet helemaal meezit (wat overigens heel erg meevalt).

Een wedstrijd heeft 2 helften, waarbij PEC zelfs in de 1e helft al opzichtig tijd aan het rekken was. Deze beide gele kaarten zijn i.m.o. volledig terecht. Beetje jammer van het Caimero gedrag. Zoek het eerst eens bij jezelf en je speelwijze.

Overigens kreeg Veltman ook nog een belachelijke gele kaart. Dus die kunnen we dan wel tegen elkaar weg strepen denk ik dan. Had van Crooij maar niet zo opgewonden moeten reageren de 1e helft. Was nergens voor nodig en dan had hij uiteindelijk ook geen rode kaart gekregen.

14 maart 2019 om 14:40
0

Ik had het idee dat PEC al vanaf de 7e minuut tijd begon te rekken. Dat was echt triest.

14 maart 2019 om 15:39
0

Pec speelde gewoon slim met de middelen die ze hadden. Een punt tegen az, bijna tegen Ajax (punt zou best verdient zijn geweest) en dit weekend de belangrijkste tegen Excelsior. Het gezeur achteraf is onnodig, maar rood was best zwaar gestraft. Als ik dan zie wat voor een overtredingen dan niet bestraft worden van Ajax in de eerste helft zeker.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

PEC Zwolle

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren