Bekijk in artikel
25 februari 2019 om 17:48
0

Ik begrijp niet dat de complete club, van Technische staf tot spelers tot de officiele clubwebsite maar volblijven houden dat het een miscommunicatie was! Dat was het overduidelijk niet.. Zola, Sarri en Willy staan allemaal te schreeuwen dat Kepa moet komen, Sarri is zelfs zo pissig dat hij weg dreigt te lopen!!! Chelsea laat Sarri echt heel erg in de steek in mijn optiek door niet te zeggen: hey, dit is fout! Kepa krijgt een boete/schorsing/andere straf. Iedereen heeft ‘t zien gebeuren! Het structurele probleem dat de spelers bij Chelsea de dienst uit lijken te maken neemt op deze manier echt hele nare vormen aan..

Reacties

25 februari 2019 om 17:52
0

Zou als Sarri zijnde gelijk de aanvoerdersband afpakken van azpi, die verdient dat helemaal niet na zo een moment waar hij niet eens ingrijpt. De enige die wat deed was david luiz leek me en de rest keek er naar en deed niks.

25 februari 2019 om 17:56
0

Ik vraag me echt af waarom hij niets heeft gedaan.. Echt een rare actie

25 februari 2019 om 17:58
0

Zo zie je maar dat het lijkt alsof de spelers niet helemaal meer achter sarri staan.

25 februari 2019 om 18:03
0

Als hij niet eens Kepa van het veld af krijgt, denk je dan echt dat hij de ballen heeft om Azpi de aanvoerdersband af te pakken?

25 februari 2019 om 18:04
0

@yoeriCFC, echt een schande volgens social media zei hij na de wedstrijd dat het niet zijn probleem is. Dan weet ik genoeg als coach

25 februari 2019 om 18:06
0

Nee maar bedenk dan even dat deze spelersgroep, een groot deel daarvan zeker, ook al “niet helemaal meer achter” Mourinho, Conte en nu dus Sarri staan.. Zou het probleem dan aan die drie managers liggen of toch ergens anders?

Het domme is nog dat de club wel haar best doet om van het imago van trainerskerkhof af probeert te komen, maar op deze manier gaat dat nooit lukken! Mourinho mocht tot eind december blijven zitten terwijl hij 17e stond, Conte heeft een jaar lang alles mogen zeggen over het bestuur en heeft de vuile was op mogen hangen voor hij dusdanige ruzies kreeg met 60% van de spelersgroep dat de werkrelatie verstoord was!

Althans dat is hoe wij het altijd gelezen en geprestenteerd hebben gekregen. Tussen de regels door valt met terugwerkende kracht wel heel veel te lezen over de instelling van deze groep. Mourinho, Conte en Sarri hebben alle drie regelmatig commentaar gehad op de houding van de spelersgroep en de gemakzucht van een aantal spelers.

25 februari 2019 om 18:12
0

Ligt in mijn ogen zeker aan de spelersgroep, vooral nu waar hij verplicht is om met deze spelersgroep te blijven werken vanwege de transferban zie ik het echt somber in voor Sarri, want hij verdient echt beter dan dit. Wat kepa hier heeft gedaan gister heeft alles verpest voor Sarri, omdat letterlijk heel veel chelsea fans zeiden dat ze trots waren en.dat het niet meer echt uitmaakte of ze de penalty series zouden verliezen. Dezd optreden van Kepa heeft alles verpest en nu zegt iedereen dat Sarri klaar is. Ligt dus zeker aan de spelersgroep vind ik

25 februari 2019 om 19:04
0

Volgens mij kan je de andere spelers niet veel verwijten, het is niet aan hen om hier beslissingen te maken of kepa van het veld te sleuren toch? Denk dat zij echt in de war waren door het hele circus en niet wisten wat er moest gebeuren.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

162 fans
Verdediger, 32 jaar

Chelsea

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9767
3.Chelsea7224
5.Arsenal7022
Voor de complete stand: Premier League
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren