Bekijk in artikel
25 februari 2019 om 17:48
0

Wat vind ik dit toch heerlijk hoe deze kepa wordt aangepakt op social media. Toppunt van leedvermaak. Maar sarri komt nu heel erg zwak over vind ik, gelijk met een statement komen met dat het een misverstand was. Nu kan hij Kepa niet meer straffen en buiten de basiself zetten, want dat zou dan heel ongeloofwaardig zijn. Zelf denk ik dat Kepa meer nodig heeft dan een schop tegen zijn kont.

Reacties

25 februari 2019 om 18:08
0

Kepa heeft een nieuwe club nodig. Blijkbaar denkt die gast alleen maar aan zichzelf, club belang boeit hem niet. Iedereen weet dat Caballero sterk is op penalty's, maar meneertje voelt zich te groot om zich te laten vervangen. Hij heeft niet alleen zichzelf en de trainer voor paal gezet, maar de hele club. Dit moet je keihard afstraffen en die jongen de deur wijzen voor elk bedrag dat je kunt krijgen. Maar ja Sarri praat het meteen goed dus zolang Sarri er zit kan je hem niet meer straffen.

25 februari 2019 om 18:20
0

Naja, zo straf jezelf als.club veel harder dan de speler, omdat laten we wel zeggen het is echt wel een goede keeper en chelsea heeft geen vervanger in huis en ze kunnen niemand kopen vanwege de transferban. Hele moeilijke situatie vind ik

25 februari 2019 om 18:37
0

Chelsea zal in beroep gaan tegen de transferban dus dan kan je nog aankomende zomer spelers halen. Gewoon weg doen en een vervanger halen, ook al verlies je er geld op. Als je z'n snotneus dit laat doen, dan kan je dit van elke grote aankoop verwachten. Maak iedereen maar duidelijk dat spelers niet de baas zijn. De hele club wordt al twee dagen in allerlei media aangepakt, dit kan je alleen goed maken door Kepa weg te doen.

25 februari 2019 om 18:46
0

Aze/che, wat vond jij van Marcos Alonso zijn gedrag op het veld en op sociaal media? Even lachen op de pagina van Kepa om wat er gebeurd was, ook mag je naar mijn mening Azpi zijn band afpakken, ik ben persoonlijk een hele grote fan van Spaanse voetballers maar gisteren hebben ze zich als divas gedragen, eventjes onder elkaar als landgenoten lachen en niks doen, belachelijk.

25 februari 2019 om 18:48
0

Leef best mee met jou en andere Chelsea supporters, vervelend om zo voor schut te staan, eigenlijk als hele club. Dat heeft Kepa op zijn geweten en moet hij voor gestraft worden. Hoop voor jullie dat Sarri nog lang blijft zitten, denk dat hij op de lange termijn echt voor succes kan zorgen bij Chelsea. Eerst maar eens een flinke bezem door de selectie aankomende zomer.

25 februari 2019 om 19:36
0

Wat een onzin zeg, Sarri wilde hem enkel wisselen omdat hij geblesseerd was. Caballero is prima op penals, maar Kepa is beter. Hij had hem nooit gewisseld als hij dacht dat hij fit was. Ik vind het ook belachelijk van Kepa, maar direct wegsturen slaat ook nergens op. Hij is voetballend na ederson, neuer en ter stegen zo ongeveer de beste die er is en dat heeft Sarri’s systeem enorm nodig. Een maandje naar de reserves en dan in z’n eerste wedstrijd wisselen in de 85e minuut, om aan de wereld te laten zien wie er de baas is.

25 februari 2019 om 19:48
0

Klopt niet echt vind ik volgens de stats. Willy heeft 11 penals tegengehouden en 17 doorgelaten en kepa heeft er maar 4 tegengehouden en 11 doorgelaten. Met uitzondering van de strafschoppenseries. Willy heeft daarnaast veel.meer ervaring dus hij was gwn de betere keuze

25 februari 2019 om 19:59
0

Ajacxied

Ja als je geen ruggengraat hebt zou dat een prima straf zijn. Geloven dat de wissel enkel met een zogenaamde blessure te maken heeft is hetzelfde als geloven dat de kerstman cadeautjes onder de kerstboom zet. Er was helemaal geen sprake van een blessure aangezien Kepa het alleen maar deed om tijd te trekken.

Dat je zegt dat Kepa beter dan Caballero is in het stoppen van penalty's is al helemaal belachelijk. Je club beschermen is prima, maar als je dit soort dingen gaat roepen ben je niet serieus te nemen.

25 februari 2019 om 23:39
0

Het was toch echt overduidelijk dat Kepa gewisseld zou worden vanwege zijn blessure, je zag echt wel dat het erin schoot bij die redding op Aguero, sterker nog. Op het moment dat Kepa voor de tweede keer naar zijn been greep, begon Willy gelijk met opwarmen, omdat Sarri waarschijnlijk er van uit ging dat Kepa niet fit was voor de penalty’s.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

162 fans
Verdediger, 32 jaar

Chelsea

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9767
3.Chelsea7224
5.Arsenal7022
Voor de complete stand: Premier League
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren