Bekijk in artikel
25 februari 2019 om 17:48
0

Waarom lees ik toch overal dat Willy erin moest omdat hij de strafschoppen per sé moest keepen? Iedereen had toch door dat het om die blessure ging? Desalniettemin onbegrijpelijk van Kepa. Vind het echt heel sneu voor Sarri, dit kon hij er echt niet bij hebben

Reacties

25 februari 2019 om 19:48
0

Omdat Willy simpelweg een penaltykiller is, sinds zijn komst naar Engeland heeft hij 11 penalty’s gestopt en slechts 7 binnengelaten. Reden genoeg dus om aan te nemen dat hij erin moest voor de penaltyserie, al blijft het slechts een vermoeden natuurlijk.

25 februari 2019 om 20:30
0

Ik ben bekend met die statistiek, maar dat is niet de reden geweest van de wissel. Sarri wilde gewoon een fitte keeper in het doel hebben. Ik snap dat het gissen is, maar het lijkt me hoogst onwaarschijnlijk dat je je keeper van 80 miljoen op het eerste de beste cruciale moment van het seizoen naar de kant haalt. Daarmee trap je zo'n jongen de grond in, dat zal Sarri ook hebben begrepen. Vanuit het oogpunt van het hebben van een fitte keeper onder de lat, kan ik het wel begrijpen.

26 februari 2019 om 10:22
0

Het is een tactische wissel, daarmee trap je niemand de grond in. Stel dat je Willian er in de 119e minuut inbrengt voor pakweg Kanté omdat hij betere penalty's trapt, dan zou dat toch ook begrijpelijk zijn en geen deuk in het vertrouwen van Kanté moeten zijn?
Het blijven twee interpretaties van het verhaal die beide mogelijk zijn, omdat er voor beide kanten legitieme argumenten zijn. Dat jij de ene hoogst onwaarschijnlijk vindt, wilt niet zeggen dat dat inderdaad zo is.

27 februari 2019 om 09:10
0

Iedereen die zelf gevoetbald heeft snapt het belang van zelfvertrouwen. Je koopt ssimpelweg geen keeper voor 80 miljoen, die je nog jaren onder de lat wilt, om vervolgens die jongen in zijn eerste finale 'tactisch' te wisselen, dat is onmogelijk. Dit had enkel met een vermeende blessure te maken.

27 februari 2019 om 11:50
0

Ik beweer niet dat het puur een tactische wissel was (hoewel ik nu besef dat dat zo lijkt, vandaar de rechtzetting), maar geloof wel dat het meespeelde in de beslissing, net zoals de fysische gesteldheid ook een rol speelde in heel het voorval. De reactie van Sarri langs de zijlijn doet mij echter geloven dat er meer aan de hand was, want ook na de wedstrijd zag je dat hij nog woedend was op Kepa. Daarom lijkt het voor mij dus niet zomaar een misverstand te zijn en ben ik niet akkoord wanneer je zegt dat het enkel met een vermeende blessure te maken heeft, dat weet je gewoon niet.

28 februari 2019 om 16:31
0

En als het enkel met die vermeende blessure te maken had, is het wel heel erg vreemd dat Kepa gisteren uit de ploeg werd gezet, niet?

Laatste discussies Bekijk in het artikel

162 fans
Verdediger, 32 jaar

Chelsea

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9767
3.Chelsea7224
5.Arsenal7022
Voor de complete stand: Premier League
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren