Bekijk in artikel
11 februari 2019 om 12:27
0

Dybala is gewoon geen uber top. Iedere keer als hij met een top- topspeler speelt dan geeft ie niet thuis. Teveel een momenten voetballer. Schat mbappe , Dembele en salah hoger in dan de beste man.

Reacties

11 februari 2019 om 16:22
0

Die dembele van Barca? Wauw, hij is in alles minder dan Dybala! Die andere 2 wel beter

11 februari 2019 om 17:20
0

Jazeker die Dembele van Barcelona. Die is we 21jaar pik. Terwijl Dybala dit jaar toch 26 wordt. Dembele zal veel beter worden dan Dybala als zijn ontwikkeling zo door blijft gaan. Vertel mij waar Dybala echt in uitblinkt? Het is een verkapte Isco, maar dan linksbenig en met een beter schot.

11 februari 2019 om 17:43
0

Iets waar Dybala in uit blinkt? Techniek, Schot, vrije trappen... Je doet nu net alsof het bij Dybala allemaal net niet is. Dybala is pas 3 maanden 25. Ousmane Dembele wordt juist over een paar maanden 22 jaar. Op die leeftijd speelde Dybala ook Barcelona kapot, dus ik zou er maar niet zo vanuit gaan dat Ousmane Dembele zo veel groter gaat worden dan Dybala.

11 februari 2019 om 18:11
0

Schot en vrije trappen schaar ik onder 1 kap. Dembele is sneller, tweebenig, fysiek sterker, relatief goed schot en tenslotte ook evenveel zo niet meet techniek. Die ene wedstrijd waar Barcelona pak slaag kreeg lijkt mij niet echt een goed referentiekader. Ik zeg niet dat hij slecht is, maar hij zal nooit de crème de la crème worden. Daarvoor is hij te beperkt.

12 februari 2019 om 15:51
0

Schot en vrije trappen is echt heel wat anders. Kijk maar naar topspitsen of naar Ronaldo. Dybala is juist fysiek sterker. Dembele is 2 cm langer maar, weegt ook een paar kilo minder. Dybala is een paar jaar geleden wat snelheid verloren in ruil voor spiermassa. Dembele is toch fysiek wat zwakker hoor. Er zijn nog meer wedstrijden waarin Dybala zich heeft laten gelden. Kijk ook naar zijn prestaties voor Palermo en eerste jaar Juve. Dembele moet zelf nog veel laten zien wat meer dan Dybala laat hij nog echt niet zien.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren