Bekijk in artikel
11 februari 2019 om 07:21
0

Ik heb bij Willem altijd wel het idee dat die eerlijk is. Ajax is spectaculair goed als ze als team spelen, maar zodra ze dat los laten is het los zand en stort het kaartenhuis in elkaar. Te bizar voor woorden.

Overigens vind ik Kristensen niet zo slecht. Het probleem is vooral dat alle Ajacieden elke wedstrijd teveel foutjes maken, je moet gewoon spelers hebben die niets bijzonders doen maar weinig tot geen fouten maken.

Reacties

11 februari 2019 om 08:43
0

Spectaculair goed? Welke wedstrijd was dat dan? Ik vond het tegen Bayern goed, maar wel tegen het zwakste Bayern van de afgelopen 15 jaar. Tegen Benfica had je net zo goed 2x kunnen verliezen. Daar heb je domweg meer mazzel gehad.
Begrijp me niet verkeerd. Ik ben niet anti ajax. Helemaal niet. Ik ben super blij met de behaalde resultaten anders hadden "wij" er als Nl'ers nog beroerder voorgestaan in Europa, maar spectaculair of goed kan ik er helaas niet van maken.

11 februari 2019 om 09:44
0

Altijd ligt een resultaat van Ajax aan de tegenstander. Gelukkig ben je niet anti-Ajax... Wat een dom geneuzel toch steeds van die zogenaamde "ik ben niet anti-Ajax" mensen hier. Het gelijke spel in Munchen was tegen een Bayern wat op dat moment gewoon geweldig presteerde, Benfica had je kunnen verliezen? maar dat is tot twee keer toe niet gebeurd, dus dan is het schijnbaar toch geen toeval meer. Dat het niet geweldig was dat is prima, en daar kun je over discussiã«ren, maar de resultaten van Ajax continu bagatelliseren, is ronduit belachelijk.

11 februari 2019 om 09:47
0

Jij wilt beweren dat ze Benfica weggespeeld hebben? Het had ook de andere kant uit kunnen vallen. Dat doet helemaal niets af aan de prestaties van Ajax.

11 februari 2019 om 09:51
0

Geweldig presteerde valt ook wel mee. Bayern speelde 1-1 tegen Augsburg thuis, verloor 2-0 van Herta BSC, toen het gelijkspel tegen Ajax om vervolgens met 0-3 te verliezen van Gladbach.

11 februari 2019 om 10:01
0

@kohaku, nee dat beweer ik nergens en ja het had de andere kant op kunnen vallen, maar dat is tot 2 keer toe niet gebeurd, dat zal dan ook wel een kwaliteit zijn die in deze selectie aanwezig is. Ik heb al eerder aangegeven dat dit de Europese groei is die Ajax heeft doorgemaakt in de succesvolle EL campagne. Daar waar het bij PSV tegen met name Inter fout ging, ging het bij Ajax wel goed.

11 februari 2019 om 10:03
0

Zoals wanneer Ajax verliest het door Ajax komt en niet door de tegenstander? Hoeveel artikelen over Heracles heb je gelezen? Het lag allemaal aan Ajax dat ze verloren, maar als Ajax van een tegenstander wint wat zwak was dan mag dat niet genoemd worden?

11 februari 2019 om 10:07
0

@bakos1,om daarna gewoon weer verder te gaan met winst tegen Wolfsburg. Selectief statistiek gebruiken om je gelijk te krijgen. Op het moment dat Ajax tegen München speelde stond München bovenaan in de Buli.

11 februari 2019 om 10:08
0

@cantbestopt, wat ik van Heracles heb gelezen is dat ze feller waren, Ajax afjaagde, dat Ajax daardoor als los zand speelde en dat de overwinning van Heracles terecht was. Ik weet niet waar jij iets anders hebt gelezen, maar het is ook maar wat je wilt lezen en nog belangrijker waar je voor open staat danwel wilt onthouden.

11 februari 2019 om 10:29
0

@cantbestopt

Quote: "zoals wanneer Ajax verliest het door Ajax komt en niet door de tegenstander? Hoeveel artikelen over Heracles heb je gelezen? Het lag allemaal aan Ajax dat ze verloren, maar als Ajax van een tegenstander wint wat zwak was dan mag dat niet genoemd worden?".

Ajax heeft zoveel meer kwaliteit dan Heracles, dat Heracles helemaal niets heeft te verliezen. Ajax in goeden doen maakt normaliter gehakt van teams als Heracles, maar niet in goeden doen kunnen ze ook van dat soort clubs verliezen. Heracles heeft net als in de eerste wedstrijd van het seizoen het geluk gehad dat men Ajax op het juiste moment als tegenstander heeft getroffen en daar optimaal van geprofiteerd. En daar verdient het team alle lof voor, maar je moet het ook weer niet gaan overdrijven.

11 februari 2019 om 10:33
0

@rochus Nee dat stonden ze niet. Bayern stond tweede en kukelde iets later naar plek 6 toen ze na Ajax ook van Herta thuis met 0-3 klop kregen. Vervolgens wonnen ze 2 wedstrijden om daarna weer 3x op rij punten te verspelen. Daarna liep het pas weer beetje op rails.
Overigens wil ik de prestaties van Ajax niet bagetaliseren maar moeten we wel de juiste omstandigheden en feiten benoemen. De prestatie van Ajax was absoluut top en die pot in Munchen moest gewoon gewonnen worden, dat had ik verdiend gevonden. Geen andere NL club was er op dat moment toe in staat geweest naar mijn idee.

11 februari 2019 om 10:39
0

hankey

Quote: "spectaculair goed? Welke wedstrijd was dat dan? Ik vond het tegen Bayern goed, maar wel tegen het zwakste Bayern van de afgelopen 15 jaar. Tegen Benfica had je net zo goed 2x kunnen verliezen. Daar heb je domweg meer mazzel gehad. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben niet anti ajax. Helemaal niet. Ik ben super blij met de behaalde resultaten anders hadden "wij" er als Nl'ers nog beroerder voorgestaan in Europa, maar spectaculair of goed kan ik er helaas niet van maken".

Kinderlijke reactie. Iedere club speelt iedere jaargang wedstrijden waarin het wel eens wat minder gaat. Real verloor in de CL kansloos met 3 - 0 van Cska. Is het daarom ineens een minder team? De vraag stellen is hem tegelijk beantwoorden. Bayern is gewoon groepswinnaar geworden in de CL poule van Ajax en afgezien van de wedstrijden tegen Ajax, geen punt verspeeld. Je tekst is gewoon geneuzel en dat je je verplicht voelt om er bij te zetten dat je "niet anti ajax" bent, zegt feitelijk al genoeg. Dat is volstrekt overbodig bij een mening waar je achter staat.

11 februari 2019 om 10:48
0

@scepticus 38,

Je mag het kinderachtig vinden. Jij hebt zeker je Ajax pyjama nog aan.
Real kan een keer verliezen, want dat is een incident. Miss moet je alle jaargangen eens doorspitten met de resultaten van hun.

Ik voel me nergens toe verplicht, ik ben nogmaals heel blij met de punten, maar de manier waarop was niet spectaculair goed. Dat kan (bijna) niemand ontkennen.

11 februari 2019 om 10:55
0

@apoc

Overigens wil ik de prestaties van Ajax niet bagetaliseren maar moeten we wel de juiste omstandigheden en feiten benoemen.

Even vreemde als doorzichtige reactie omdat de enige reden waarom je het nodig vind om juiste omstandigheden en feiten benoemen, juist is om de prestatie van Ajax te bagatelliseren. In de poule van Ajax wist Bayern afgezien van de wedstrijden tegen Ajax, wel alle wedstrijden soeverein te winnen. En aangezien Ajax niet in de Bundesliga maar in de CL de tegenstander van Bayern was, dien je als je tenminste tot een objectief oordeel wil komen, die competitie als referentiekader te nemen om Ajax te beoordelen omdat in die competitie de omstandigheden voor beide ploegen gelijk zijn. Daar komt nog bij dat ook Ajax op dat moment ook niet bovenaan in de eredivisie stond, terwijl die natuurlijk veel minder sterk is dan de Bundesliga. En voor de wedstrijden tegen Bayern ook kansloos van PSV had verloren. Dat zijn ook juiste omstandigheden en feiten, die jij dan weer niet benoemt. Maar dat is logisch als je tot doel hebt om iets te bagatelliseren.

11 februari 2019 om 11:34
0

@scepticus
Ik ga simpelweg alleen in op de genoemde feiten van Rochus die niet klopten. Ik zeg alleen dat ik de prestaties niet wil bagetaliseren omdat ik zijn positieve stuk wat dus niet klopte moest corrigeren. Dat het dan overkomt als bagetalliseren is precies de reden waarom ik zeg dat ik dat niet wil doen. Zo wordt het een kip en ei discussie. Wat wil je nu precies horen? Als jij het toch bagatelliseren vind... ja prima. Ik hou van een correcte weergave maar heb geen zin om nog een hoop meuk die helemaal nog niet is aangehaald ook te gaan beneoemen zoals de genoemde zaken dat Ajax toen ook niet bovenaan stond of dat de CL prestaties prima waren van Bayern. Het ging me alleen over de prestaties van Bayern in periode september in het verhaal in de reactie. Prestaties van Ajax kunnen we trots op zijn, wat kan ik er nog aan toevoegen buiten de complimenten die ik al gaf?

Om verder op jouw reactie in te gaan: Toch lastig om Bayern te wegen aan de hand van twee verschillende competities waarbij soms 3 weken tussen de wedstrijden zitten. Ik geef dan de voorkeur aan een periode (over competities als CL en Bu heen) om de vorm van een ploeg te meten. De reeks die men toen aan het neerzetten was, was nou eenmaal niet de periode waarin Bayern goede resultaten boekte. Voor de rest kan ik erg weinig met je verhaal.

11 februari 2019 om 10:23
0

Spectaculair goed? Ik heb Ajax nog geen enkele spectaculair goede wedstrijd zien spelen in de eredivisie eerlijk gezegd.

11 februari 2019 om 10:48
0

Ajax - AZ 5:0
Vitesse - Ajax 0-4
Ajax - De Graafschap: 8:0

Als dat geen erg goede wedstrijden van Ajax in Eredivisie zijn dan weet ik het ook niet meer.

11 februari 2019 om 12:39
0

Ajax is alleen goed aan de bal en dat is ook tevens hun zwakke punt. Het is nogal een cliche, maar Ajax heeft eigenlijk al jaren alleen een plan A. Telkens dat eeuwige gezeur over dat zogenaamde Ajax Dna, maar als het niet meer met aantrekkelijk voetbal kan, zul je toch iets anders moeten proberen. Dat beheerst Ajax totaal niet.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

331 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 31 5 0 0
2017/2018 Manchester United 7 0 0 0
2016/2017 Manchester United 23 1 2 0
2015/2016 Manchester United 35 1 2 0
2014/2015 Manchester United 25 2 4 0

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7779
2.PSV7466
3.Feyenoord5929
4.AZ5221
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger315
D. van de BeekMiddenvelder318
D. TadićAanvaller3122
David NeresAanvaller288
H. ZiyechMiddenvelder2615
K. HuntelaarAanvaller2615
A. OnanaDoelman300
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren