Bekijk in artikel
8 februari 2019 om 11:22
0

Zulke landen zulke mensen zijn niet goed bij hun hoofd echt waar. Ze martelen je helemaal kapot om gewoon te bekennen om iets waar je niks van afweet. Je hebt in zulke landen totaal geen keus wanneer ze her op je gemunt hebben. Het is vreselijk dat er landen zijn die hier niks tegen aan doen en gewoon blijven kijken met mondje dicht. Mensen met macht die doen wat ze willen en moeten hun zin altijd krijgen. Dit is echt triest zowel voor hem en zijn familie. Ik hoop dat de aandacht nog groter zal worden en hij hieronder uitkomt, want dit is echt 1 van de ergste wat je maar ooit in je leven kunt mee maken.

Reacties

8 februari 2019 om 17:49
0

Msn10

"zulke landen zulke mensen zijn niet goed bij hun hoofd echt waar. Ze martelen je helemaal kapot om gewoon te bekennen om iets waar je niks van afweet"

Zoals de VS ook verdachten 'kapot martelt' om bekentenisen af te dwingen en om informatie af te dwingen. Dus jij vindt de VS een land met mensen die niet goed bij hun hoofd zijn. Overigens, landen als Polen, het VK, Roemenië, Ierland, Ijsland, Denemarken, Cyprus, Italië, België, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland en ook Nederland, (jawel!) hebben hier hun volledige medewerking aan verleend. En ja, dit ging niet alleen om 'echte' terroristen, daar zaten ook een heleboel totaal onschuldige mensen bij.

Het is maar dat je het weet en niet denkt dat alleen 'zulke landen' zijn.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren