Bekijk in artikel
8 februari 2019 om 01:33
0

Hij moet dus geaaid worden ipv geschopt... Hans moet 1 ding niet vergeten...t zal ons allemaal de reet roesten wat er van hem terecht komt, het gaat om zijn carrière. Als hij nou begint met zich nederig opstellen en keihard te werken, dan krijgt hij die aai snel genoeg. Wij hoeven er geen energie in te stoppen want we krijgen er niks voor terug. Hij moet de moeite doen want hij kan er wat heel moois voor terug krijgen

Reacties

8 februari 2019 om 06:17
0

Je spreekt in "wij" en "ons", mag ik vragen voor welke groep jij woordvoerder bent? Lijkt me sterk dat je woordvoerder van F.C. Utrecht bent.. Dat bedoeld Hansie dan ook, want daar is Bazoer naartoe gegaan om zich te ontwikkelen. En dat zijn ook de enige die direct in contact staan met Bazoer op voetbalgebied op het moment..En die hem zouden moeten "aaien" om hem zelfvertrouwen te geven en te laten presteren. Denk namelijk niet dat Bazoer op voetbalzone uren loopt te struinen om comments te lezen..

8 februari 2019 om 09:09
0

Hij spreekt in ieder geval ook voor mij en ik denk ook voor veel andere voetbalvolgers. En dat Hans dat bedoelt lijkt me sterk omdat in het stuk al staat dat het bij Utrecht met de mantel der liefde wordt bedekt. Kortom, het is gericht aan de boze buitenwereld. En die buitenwereld zal het grotendeels een zorg zijn wat er met Bazoer gebeurt. Als hij zich als een verwend ventje gedraagt, dan wordt hij ook zo behandeld. Dat roept hij dus ook over zichzelf af.

8 februari 2019 om 07:33
0

Hey nep Rinus, spreek voor jezelf wil je. Ik vind het echt heel jammer dat zijn carrière zo verloopt en ik zou het toejuichen als Ajax hem weer binnenhaalt en opkalefatert, net zoals Babel en Blind bijvoorbeeld. Zij hebben er voor gezorgd dat er weer succes door hun aderen stroomt en dat is wat hij nu nodig heeft, iets of iemand die hem uit die negatieve spiraal trekt.

8 februari 2019 om 07:48
0

Guido,

Het verschil tussen blind, Babel en Bazoer is, is dat Babel en Blind niet op de bank belandde maar (babel ging gewoon vroeg weg), maar hadden geen conflicten met trainers of spelers. Blind en Babel lagen goed in de groep en iedereen begreep heus wel waarom ze uiteindelijk weg gingen. Wie zegt er nee tegen Liverpool en Man Utd? Bazoer is een ander verhaal en kwam op een zijspoor onder Peter. Dat krenkte zijn ego en wilde meteen weg. Niet te vergelijken dus. Ik denk dat niemand bij Ajax op Bazoer zit te wachten, juist nu al helemaal niet.

8 februari 2019 om 08:20
0

Ga je Bazoer nu vergelijken met Blind? Blind speelde op het laatst inderdaad niet veel meer in Manchester maar heeft daar in zijn eerste jaren gewoon regelmatig gespeeld hoor. Die is ook niet terug gekomen omdat hij verder nergens meer naar toe kon, maar wil gewoon weer kampioen worden met Ajax. En Blind is ook al belangrijk geweest voor Ajax, en prijzen gewonnen met Ajax. Daarnaast is hij gewaardeerd international en doet het gewoon naar behoren. Liet zich in het begin van zijn carriere ook aan Groningen verhuren zonder zich daar te groot voor te voelen. Bazoer kan nog heel veel leren van Daley Blind wat dat betreft.

8 februari 2019 om 11:08
0

Ik denk dat je Blind iets te rooskleurig afschildert. Het is leuk dat hij voor Ajax heeft gekozen, maar de reden is dat.hij zich in de kijker wil spelen bij een Europese topclub. Blijkbaar waren de opties afgelopen zomer niet in die categorie. Want niet voor niets begon hij laatst alweer over een transfer. We moeten niet doen alsof clubliefde prevaleert boven belangen van spelers. Want ook bij deze schattige jongen staan zakelijke en sportieve ambities bovenaan.

Ik denk dat Hans gelijk heeft. Bazoer heeft een ego dat hem in de weg zit. Geduld hebben en keihard werken is wat hij nu moet doen, ik vraag me af of hij dat kan. Want hij heeft al te vaak het tegendeel bewezen.

8 februari 2019 om 12:10
0

'liet zich in het begin van zijn carriere ook aan Groningen verhuren zonder zich daar te groot voor te voelen. Bazoer kan nog heel veel leren van Daley Blind wat dat betreft.'

Bazoer laat met z'n keuze voor Fc Utrecht ook zien dat hij zich niet te groot voelt om weer terug te keren naar de eredivisie. Als hij puur voor het geld zou kiezen, dan zou hij elders tegen een bal trappen.

Ik vind zijn keuze verstandig / realistisch. Nu is het aan hem, en de mensen om hem heen, de zaak om stappen te maken.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

103 fans
Middenvelder, 22 jaar

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse4714
8.Willem II44-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. TannaneAanvaller151
N. VenemaAanvaller134
D. JensenDoelman300
N. MarsmanDoelman00
T. NijhuisDoelman00
M. PaesDoelman10
E. BergströmVerdediger71
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina FC Utrecht.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren