Bekijk in artikel
31 januari 2019 om 17:43
0

Verrast? Hoezo? Opnieuw een bekende naam en opnieuw geen keuze waaruit toekomstvisie blijkt. Je snapt er toch werkelijk niks van bij Feyenoord. Die club wordt geen tweede meer en ook geen vierde. De meest veilige situatie om nu ruim baan te geven aan je talenten. Geef hen de kans, dikke kans dat ze verrassen en dan heb je prima spelers die al enkele wedstrijden hebben kunnen snuffelen aan de Eredivisie voordat ze er volgend jaar staan. Want waar is de huur van Cuco Martina nu de onweerstaanbare oplossing voor dan?

Reacties

31 januari 2019 om 18:11
0

De blessure van Botteghin, een van je weinige ervaren verdedigers?

31 januari 2019 om 19:20
0

Ja, tot van Beek en v/d Heijden dalijk ook nog eens in de lappenmand liggen en je alleen nog maar kan vertrouwen op de jonge gasten van net 18 jaar oud. En als ze evt. onder die druk bezwijken hebben we ze weer te vroeg gebracht of niet gedacht aan een back-up om die 3e plek veilig te stellen.

Ik ben zeker voor speeltijd voor de talenten, maar vind het ook goed dat ze wat druk weghalen bij die jonge gasten. Bovendien krijgt Cuco geen 3-jarig contract, maar komt hij er - zoals ik het eruit haal - maar voor een half jaartje bij.

Maargoed; hoe kijk jij bijvoorbeeld tegen die Behich en Sainsbury aan?

1 februari 2019 om 09:55
0

Hoe ik aankijk tegen Behich en Sainsbury? Precies hetzelfde! In de flater tegen RKC was Australisch international Behich de slechtste man van het veld; het is me werkelijk een raadsel met welke argumenten Mark van Bommel de club heeft weten te overtuigen een vierjarig contract te geven. Een miskoop in hetzelfde rijtjes als voorgangers Michael Reiziger en Michael Ball. Een jonge jongen als Jordan Teze kan toch niet minder zijn dan dat niveau?

Sainsbury vind ik iets waardevoller, maar nog steeds een slechtere versie van Nick Viergever, een speler die op het niveau van PSV ondanks prima prestaties dit seizoen toch echt een breedtekracht zou moeten zijn. Wat ook te zeggen valt van Schwaab. Ik had veel liever gezien dat PSV eens flink de buidel trok om uit Argentinië of Mexico een klasbak te halen in de leeftijd 22 - 25 jaar. Haal uit die competitie een van de beste verdedigers op om de verdediging te leiden en dan kun je daar prima een jong talent als Obispo naast zetten. Hoewel ik geen groot fan was van Nikiforov was de ietwat oudere Rus een prima koppel met de destijds nog piepjonge Kevin Hofland.

Je argument van druk weghalen vind ik overigens niet opgaan. Welke druk ervaren jongens van Varkenoord nu dan? Er stroomt toch al jaren niets door wat ook maar de kleinste kans krijgt? En ik vind verdedigers van het niveau Botteghin, Van Beek (ook weer een bizar slippertje tegen Ajax in de openingsfase), St. Juste en Van der Heijden ook geen garantie voor succes. Niet dat ik Malacia (al) helemaal top vind hoor, maar in hoeverre zijn die gasten nou beter dan een jong talent als hij?

Laatste discussies Bekijk in het artikel

7 fans
Verdediger, 29 jaar

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren