Bekijk in artikel
31 januari 2019 om 16:41
0

Ik heb lang het beleid van Feyenoord verdedigd maar dit slaat echt alles. Een complete aanfluiting. Tuurlijk is het risico minder als je een speler haalt die de taal/competitie/club kent maar complete middelmaat zoals dit kan je beter links laten liggen.

Reacties

31 januari 2019 om 16:43
0

Vind dit anders een prima aanwinst, is vooral bij Southampton jarenlang een gewaardeerde kracht geweest. Koeman was niet voor niks gecharmeerd van hem.

31 januari 2019 om 18:09
0

Nee dit is helemaal geen goede deal. Feyenoord speelt helemaal nergens meer voor dit seizoen probeer dan een back te halen die er volgend seizoen kan staan. Ze spelen er nota bene al een tijd lang met een centrale verdediger. Naar mijn mening had je dan bijvoorbeeld net zo goed Ehzibue kunnen halen bijvoorbeeld want die is echt niet minder dan Martina en heeft wel mogelijkheden om te groeien. Niet dat dat nou echt een droom kandidaat is maar iets beters halen dan Martina met de oog op op volgend seizoen lijkt me niet onverstandig.

31 januari 2019 om 18:16
0

Kingsley haha serieus zeg dan niks. Nee king zo het niveau Feyenoord nooit kunnen halen. Een sepp vd berg houd die maar in de gaten

31 januari 2019 om 18:49
0

Kom op, iedereen zag toch dat het niets was en nooit wat zou worden? Nee deze transfer is wat mij betreft de druppel. Ik heb van Geel heel lang verdedigd, maar het is tijd om te gaan als je met zulke spelers aan komt zetten!

31 januari 2019 om 16:47
0

Je zit echt onzin te lullen wie is er in de Feyenoord verdediging goed genoeg om Everton selectie speler te zijn. Niemand! Dus dit is zeker een aanwinst vergeleken met wat ze nu hebben lopen.

31 januari 2019 om 18:07
0

Is hij niet een linksback en keert Haps juist niet terug van blessure?

31 januari 2019 om 18:13
0

Nee rechtsback of CV

31 januari 2019 om 18:41
0

Hij ook niet, daarom laat Everton hem gaan. Koeman nam hem mee naar Everton omdat Martina een back up is voor drie posities en nooit door de ondergrens heen gaat. Martina vreet het gras op, haalt altijd minstens een 6. Maar is dit echt nodig? Botteghin is geblesseerd, maar in het geval dat er nog twee man geblesseerd raken, komt Martina. Feyenoord speelt vooral nog voor de beker, verder zijn de belangen niet heel groot. Als er dan iemand geblesseerd raakt, zie ik liever Geertruida, Lewis of Hendriks. Ik vind Martina een aardige speler, maar zie de noodzaak niet. Wel leuk voor die gozer verder. Kan me nog een interview herinneren van toen hij nog bij RKC zat, dat zijn doel was ooit bij Feyenoord te spelen

31 januari 2019 om 19:06
0

Dus omdat ie bij Everton zit, is hij per definitie beter dan de spelers die we hebben? Dit is gewoon een dikke vinger opsteken naar Geertruida en de rest van je jeugd. Van Geel is niet capabel genoeg om van de jeugd een inkomstenbron te maken. Sterker nog, de grootste talenten verrotten op de bank omdat ze bij Jong Feyenoord niets hebben. Toch spreken ze de ambitie uit om jeugd te gebruiken, zet je dit kracht bij met de terugkeer van Brard en dan nu dit statement maken naar je talenten. Het is schandalig dat deze man nog op zijn plek zit, maar dat roep ik al tijden. Helaas is 8/10 Feyenoorders te sentimenteel en houden ze liever vast aan dingen die ‘stabiel’ zijn, maar wel klagen als men zich niet kan meten met PSV en Ajax een heel seizoen lang.

31 januari 2019 om 16:48
0

Hmmm vind dit wel zwaar overdreven. Prima aankoop lijkt me voor Feyenoord. Speelde echt heel goed bij Southampton inderdaad zoals hierboven gezegd. Wat had je dan verwacht dat Feyenoord met basisspelers van premier league clubs komt? Mensen die dan zeggen geef je jeugd de kans, als de jeugd echt zo goed zou zijn dan zouden ze wel spelen. Jeugdteam van Feyenoord speelt gewoon op een laag niveau dus dan is de stap naar de eredivisie veel te groot.

31 januari 2019 om 17:01
0

Heeft bij Southampton in 2 jaar iets tussen de 20 en 25 wedstrijden gespeeld, zowel basis als invaller, als hij zoals jij beweert echt heel goed speelde had hij echt wel meer wedstrijden gespeeld. Cuco Martina is een van de meest sympathieke spelers die ik ooit bij Twente heb gezien, maar hij was nooit heel goed

31 januari 2019 om 17:07
0

Wandering. Dat heeft natuurlijk ook met concurrentie te maken hè. Hij had veel concurrentie op de rechtsback positie. Gewoon een hele stabiele speler.

31 januari 2019 om 17:11
0

Lijkt mij dat als je héél goed ben je de concurrentie wel uit de basis kunt spelen, of waren zijn concurrenten wereldtop, dan begrijp ik dat héél goed soms niet goed genoeg is. Het is een bruikbare speler, niets meer en niets minder.

31 januari 2019 om 17:14
0

Speelde heel goed in de wedstrijden die die gespeeld heeft. Dat zijn concurrentie dan beter is is ook geen schande. Zo simpel als jij het nu verwoord is het natuurlijk niet.

31 januari 2019 om 17:37
0

Virgil van dijk was een concurrent van hem toch?

31 januari 2019 om 17:40
0

Nee, eerder Cedric Soares, daarvoor Clyne. Cedric verloor zelf weer de concurrentiestrijd van een 19-jarige Valery en is zelf nu vetrokkeb naar Inter, grappig genoeg.

31 januari 2019 om 18:10
0

Daarnaast ook nog 24 wedstrijden voor Everton. Jullie hebben nu Nieuwkoop als 2de rechtsback die zal nooit in de premier league spelen dus als dat je vergelijkingsmateriaal is?

31 januari 2019 om 16:49
0

Zijn niveau is imo niet eens zozeer het probleem, maar meer dat je nu weer een speler huurt. Je staat nu al vast op de derde plaats, dus gebruik dit half jaar om een talent minuten te laten maken en ervoor te zorgen dat hij volgend jaar klaarstaat. Of koop nu een speler die je kunt inpassen voor volgend jaar.

Als je nou bovenaan zou staan en je alles moest doen om die positie een half jaar vast te houden, dan had ik het nog (enigszins) begrepen.

31 januari 2019 om 17:02
0

Snap wat je bedoelt maar misschien is er op dit moment geen talent aanwezig dat goed genoeg is? Of geen speler die in de winter weg mag die ze willen hebben en die halen ze dan misschien in de zomer? Niet veel clubs verkopen goede spelers in januari of alleen voor absurde bedragen. Waarschijnlijk worden ze 3de maar als ze met de insteek gaan spelen dat ze niet meer kunnen klimmen of zakken dan kunnen ze er net zo goed mee ophouden toch? 8 punten op Ajax is veel en zie ze dat ook niet meer inhalen maar niks is onmogelijk in het voetbal..

31 januari 2019 om 17:03
0

Dit dus. Feyenoord heeft een halfjaar om zich voor te bereiden op volgend seizoen, dat komt nagenoeg nooit voor. Ik zou zeggen, maak er dankbaar gebruik van en zorg dat er over 7 à 8 maanden een beter team staat dan nu. Geef de jeugd een kans, trek gasten aan die misschien wat langer de tijd nodig hebben om te wennen. Iets.

31 januari 2019 om 17:08
0

Er is genoeg talent achterin, echter moet je het wel durven. Geertruida, Lewis en Hendriks zijn goede verdedigende talenten. Het is gewoon heel lafjes om maar meteen iemand te huren. Verkeerd signaal naar je jeugdspelers ook.

31 januari 2019 om 17:30
0

@tilburg13.. Zoals hierboven ook al wordt gezegd zijn er spelers als Geertruida, die als talent worden gezien. Of hij het gaat halen weet je natuurlijk niet, maar doordat hun 2e elftal niet in de voetbalpiramide is toegetreden is de stap naar het 1e enorm. En nu heb je de uitgelezen kans om talenten redelijk risicoloos in te passen voor een half jaar. Doe dat dan en dan kan je volgend jaar misschien wel weer eens meedoen tot het einde.

Daarnaast is de winter voor sommige competities juist een prima moment om te verkopen (Zuid-Amerika bijvoorbeeld). Daar is een transfer in de zomer juist ongunstig gezien het verloop van de Copa Libertadores. Maarja, daar lijken ze niet echt te scouten. Want het halen van een Sinisterra die bij Once Caldas al geen hoogvlieger was lijkt me meer het werk van een slimme zaakwaarnemer of youtube scout ofzo.

31 januari 2019 om 17:32
0

@repuiztav. Geertruida en Lewis zijn prima talenten, maar allebei pas 18 en er duidelijk nog niet klaar voor. Dat was voor Geertruida goed te zien in de wedstrijd tegen Karlsruher en ook gisteren tegen Leicester -23. Daarnaast Hendriks is pas 17, voor zijn ontwikkeling is het beter om dit seizoen (als aanvoerder) af te maken bij -19. Het is best logisch dat je nog minimaal één wat meer ervaren optie wilt hebben. Van Beek zal morgen maar zijn been breken, dan zit je echt met een probleem.

31 januari 2019 om 17:46
0

Oprechte vraag: Hoe valt het beleid van Feyenoord te verdedigen? Geen haat, zelf ook Feyenoorder.

31 januari 2019 om 18:25
0

Man man man... Weer bevestigd: v Geel met de creativiteit van een goudvis

31 januari 2019 om 18:45
0

Studio Sport scouting ... kijk in de Ligue 2 zat talent dat geen kans krijgt bij de grote jongens, kijk in de middenmoot van Portugal of zet eigen jeugd in maar dit is weer afdankertjes van laagvliegers binnenhalen, die ooit ED gespeeld hebben. Ze nemen het Nederlands moeten kunnen spreken wel geheel nauw in Rotterdam, zo'n 90% van de selectie kan vloeiend Nederlands en nog gaat de communicatie vaak genoeg mis. LOL!

31 januari 2019 om 18:50
0

Op dit moment niet zo gek dat Feyenoord iets meer voor zekerheid kiest en iets minder voor (creatieve) risico's. Feyenoord is nou eenmaal niet in de gelegenheid om 9 miljoen neer te leggen voor een verdediger die er achteraf gezien niks van kan (magallan), of voor een speler voor het jong-elftal (romero) bijv. Dat risico is gewoon te groot.

31 januari 2019 om 19:10
0

Achja, kunnen ook een onbekende tijdelijke oplossing halen, maar de kans dat die mislukt is nog groter. Gewoon een simpele oplossing als back-up, waarom moet alles zo moeilijk en creatief zijn als het simpel kan?

Laatste discussies Bekijk in het artikel

7 fans
Verdediger, 29 jaar

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren