Bekijk in artikel
18 januari 2019 om 10:51
0

Balen voor deze jongen dat hij geblesseerd is geraakt. Weet persoonlijk nog niet zo goed wat ik van hem moet verwachten, maar ik hoop dat hij me kan overtuigen zodra hij weer fit is

Reacties

18 januari 2019 om 10:58
0

Vond hem enorm matig in de voorbereiding en laatste half jaar in België, maar ja de voorbereiding zegt bijna niets en iedereen kan een vormdip krijgen zou je zeggen. Ik verwacht zelf nog minder van hem dan Labyad en Kristensen, die ik uiterst teleurstellende aankopen vind.

18 januari 2019 om 11:21
0

Vind Labyad helemaal niet teleurstellend, als die mag spelen dan brengt die ook genoeg en kan je zien dat die enorm goed kan voetballen en de juiste keuze maakt.
Het nadeel dat hij heeft is dat het middenveld overvol is, Labyad gaat echt nog wel zijn waarde hebben voor dit Ajax.

18 januari 2019 om 11:51
0

Ik vond hem ook zwak spelen in de voorbereiding. Dat maakt het krijgen van die blessure alleen maar erger, wat dit is juist een jongen die gekocht is om dit jaar nog volop te ontwikkelen. Dat hij er nu zo heeft uitgelegen, kan betekenen dat hij nog een vol jaar moet of langer moet wachten op zijn basisplek (mits hij zicht ontwikkeld)

Overigens vind ik Labyad een prima aanwinst die zich nog vol gaat bewijzen. Kristensen laat glimpen van enorme potentie zien, zeker in zijn assists en dreiging op de flanken.

18 januari 2019 om 12:01
0

@ Lordfootball,

ik denk niet dat hij je gaat overtuigen. Ik heb hem een paar keer Mechelen mogen zien, maar zelden iemand gezien die de bal zovaak via iemand anders of zijn scheenbeen mee kreeg.
Vooral erg veel geluk. En nee het is geen nieuwe Suarez, want die had ook wilskracht en geluk

18 januari 2019 om 13:16
0

@ Hankey,

Oke duidelijk. Wie weet ontwikkeld hij zich wel stormachtig, maar zoals jij en Ajaxcunian deze jongen beschrijven lijkt het vertrouwen laag. Snap dan uit jullie woorden ook niet waarom Ajax zoveel geld heeft betaald voor deze jongen...

18 januari 2019 om 14:26
0

9 miljoen is het nieuwe zes miljoen voor een aanvaller. Dat was verre van veel en ze moesten iets. Younes ging weg, Kluivert ging weg en ze anticipeerde op dat vertrek met deze jongen. Was aardig op dreef toendertijd. Vervolgens komt Tadic en blijft Ziyech en is hij totaal overbodig. Ik wacht het rustig af, voor hetzelfde verrast hij ons enorm.

18 januari 2019 om 17:47
0

Lord Football

" Snap dan uit jullie woorden ook niet waarom Ajax zoveel geld heeft betaald voor deze jongen..."
Ik zei het al een paar keer hier: Overmars kan goed verkopen maar inkopen is voor hem een probleempje. Hij betaalt structureel veel te veel.

18 januari 2019 om 18:13
0

ninjakai

"younes ging weg, Kluivert ging weg en ze anticipeerde op dat vertrek met deze jongen. "

Dat klopt niet wat je zegt.
Bandé is aangetrokken in december 2017. Op dat moment was nog totaal niet duidelik wat er met Younes zou gebeuren, en met Kluivert nog veel minder.

Overigens is 9 miljoen helemaal niet het nieuwe 6 miljoen. 9 miljoen is het nieuwe 2,5 miljoen. En bekend is dat ze in Mechelen met 6,5 ook al genoegen hadden genomen voor Bandé, maar Overmars kwam eventjes met de buidel rammelen.

Overmars is een goede verkoper, maar (goed) inkopen is beduidend minder zijn ding.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren