Bekijk in artikel
13 januari 2019 om 21:43
0

Drank. Ergens zo onschuldig maar het kan zoveel kapot maken. Ik vraag me af wat de straf moet zijn mocht hij hebben gedronken. Straf je hem bijvoorbeeld extra zwaar omdat hij een voorbeeldfunctie heeft? Zo maak je een statement. Of zal hij juist normaal bestraft worden? Aangezien alcohol tijdens het rijden zo vaak gezeik oplevert mogen die straffen wel flink omhoog wat mij betreft. Laat die jongen bijvoorbeeld 3-5 jaar niet meer rijden. Dan maak je echt wel een statement.

Reacties

13 januari 2019 om 21:47
0

Iedereen gelijk voor de wet, niet harder of anders straffen omdat hij bekend is. Mensen die echter veel te veel zuipen en rijden mogen ze van mij direct het rijbewijs voor het leven afpakken, ze weten dat het niet mag, er is geen excuus om dronken te rijden. Afnemen, voorgoed.

13 januari 2019 om 22:09
0

Voetbalgerelateerde zaken mag je van mij harder bestraffen als het iemand is die een voorbeeld functie heeft, net zoals ik er vaak wel achter sta wanneer een club zelf een speler nog extra aanpakt. Maar dat een voetballer, misschien iemand met een voorbeeldfunctie, volgens voor de rechtbank harder aangepakt moet worden vind ik onzin. Advocaat, meestercrimineel, politicus, huisvrouw of voetballer, voor mij is dat allemaal gelijk als het voor de rechter staat.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

STORING
Geplaatst op 13 januari 2019 om 21:43

Independiente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Unión365
9.CA Tigre36-3
Voor de complete stand: Primera Division
SpelersPositieW
M. BenítezAanvaller193
S. RomeroAanvaller194
E. CeruttiAanvaller140
C. DomínguezAanvaller81
M. CampañaDoelman240
M. MolinaAanvaller50
F. PizziniAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Independiente.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren