Bekijk in artikel
11 januari 2019 om 17:52
0

Ook werkelijk lachwekkend dat FC Twente hem deze zomer geen contract aanbood in tegenstelling tot Holscher en al die exotische spelers waarvan de helft niet eens toegevoegde waarde heeft. Hij was 1 van de 3 spelers die veel indruk maakten in de voorbereiding en wou zelf dolgraag terug naar FC Twente.

Erg jammer, want als hij het vertrouwen krijgt en fit blijft, is dit voor veel Eredivisie clubs gewoon een prima speler, laat staan voor FC Twente dat in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Ik persoonlijk vind het vreemd dat hij zoveel moeite heeft om een club te vinden.

Reacties

11 januari 2019 om 18:37
0

Was het niet zo dat hij dolgraag naar Ajax wilde en dat Munsterman daar voor ging liggen? Kan zijn dat ik me vergis, maar volgens mij ging hij daardoor en het geld naar Engeland.

11 januari 2019 om 20:08
0

Een poos geleden gaf hij zelf aan dat hij vond dat hij geen kans in het eerste kreeg en daarom vertrok naar Fulham. Dat lijkt me ook best plausibel, aangezien FC Twente in die tijd nauwelijks jeugd inpaste ondanks een uitstekende generatie.

11 januari 2019 om 21:29
0

Ik heb het even opgezocht. Maar hij weigerde in 2012 zijn aflopende contract te verlengen nadat Ajax en Fulham interesse toonde. Daarom is hij destijds ook weer terug gezet naar Jong Twente, want hij zat inmiddels al wel bij de eerste selecte. Wat je zegt klopt overigens wel, Twente maakte in die tijd nauwelijks gebruik van eigen jeugd, maar David was daar juist de uitzondering op. Het had toch echt te maken met het feit dat Munsterman toen weigerde om spelers te verkopen aan de andere topclubs op dat moment.

11 januari 2019 om 23:32
0

Heel simpel: David mocht een nieuw contract tekenen, maar zou met de beloften (waarmee hij onder Kluivert al kampioen was geworden) zijn wedstrijden moeten blijven spelen, want McLaren had niks met eigen jeugd. Ajax werd concreter, maar Munsterman wilde David niet verkopen aan de concurrent. Toen meldde Jol zich, heeft blijkbaar een paar goede gesprekken gevoerd met David en toen wilde Munsterman wél meewerken, punt. Google het verhaal van Ola John eens terug. Die kwam een keer op een dinsdagochtend op de club en kreeg van Munsterman te horen dat hij verkocht ging worden aan Benfica, omdat Twente het geld goed kon gebruiken (God mag weten wat hij met dat geld heeft gedaan). En dat terwijl John eigenlijk nog een jaar wilde blijven. En mensen bleven John maar uitkotsen... Er zijn in het verleden helaas smerige spelletjes gespeeld binnen de club en de gevolgen zijn nu duidelijk zichtbaar. We hoeven hier verder ook geen discussies meer over te voeren, want dat heeft geen zin. Ik vind het alleen zo jammer dat wij een achttal spelers in de selectie hebben, waarvan ik het ongelofelijk vind dat zij überhaupt ons shirt mogen dragen. Dan had ik veel liever een Cas Peters en Chris David teruggehaald! Laatstgenoemde was in de voorbereiding zelfs één van de betere spelers... Ongelooflijk.

11 januari 2019 om 23:37
0

Bedankt voor de uitleg!

11 januari 2019 om 19:53
0

Je hebt helemaal gelijk. Wekelijks zit ik te kijken naar een stel waarvan ik denk: hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat zij ons shirt mogen dragen...

11 januari 2019 om 20:10
0

Helaas, nood breekt wetten. Ik vraag me nog steeds af waarom Ted van Leeuwen het slim vond om een ploeg samen te stellen dat elkaar niet verstaat en begrijpt in het veld. Dat terwijl jongens als Chris David oren hadden naar FC Twente, de taal machtig is en bovendien ook daadwerkelijk van waarde zou zijn geweest. Die exotische spelers spreken zelfs nauwelijks een woord Engels.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

5 fans
Middenvelder, 26 jaar

Bolton Wanderers

Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren