Bekijk in artikel
11 januari 2019 om 13:22
0

Lekkere straf, vind het toch merkwaardig dat Groningen met hem doorgaat. Ongeacht zijn talent, zo een karakter hoort niet bij een professionele voetbalclub.

Reacties

11 januari 2019 om 13:27
0

Ach, alsof hij dit iedere week doet. Hij begaat publiekelijk een fout, krijgt een werkstraf, er is zat over 'm gesproken en nu kan hij toch een tweede kans krijgen. Of werken tweede kansen niet bij jou?

11 januari 2019 om 13:45
0

Hij blijkt dit regelmatig gedaan te hebben, hij is een driftkikker eerste klas. Een kameraad van mij is vorig jaar bij de thuis wedstrijd tegen Feyenoord door pad geslagen omdat hij had gezegd dat hij een matige keeper was. Een collega van mij heeft precies zo'n ervaring met padt, maar het punt is als dit in het stadion gebeurd dat jij dan weggestuurd ook al maakt hij de fout.

11 januari 2019 om 13:49
0

Waar is hij dan geslagen? In het vak? Lijkt me toch dat er dan camerabeelden zijn of het veel aandacht kreeg op o.a. Social Media?

11 januari 2019 om 13:57
0

Bij het verlaten van het stadion kwam hij hem tegen en camera beelden worden alleen gedeeld als er een politie onderzoek zou komen omdat het niet goed is voor het imago van padt en FC Groningen zelf

11 januari 2019 om 13:59
0

Dan moeten ze aangifte doen. Ze weten de identiteit en de locatie van de mishandeling.

11 januari 2019 om 14:03
0

Niet goed voor het Groningen imago? Alsof de politie dat imago moet beschermen. Als Padt hem geslagen heeft, er beelden en getuigen van zijn moet hij aangifte doen (of had moeten doen). Kan weinig met dit soort opmerkingen om iemand zomaar zwart(er) te maken.

11 januari 2019 om 14:03
0

Robthegooner

"een kameraad van mij is vorig jaar bij de thuis wedstrijd tegen Feyenoord door pad geslagen omdat hij had gezegd dat hij een matige keeper was. Een collega van mij heeft precies zo'n ervaring met padt, maar het punt is als dit in het stadion gebeurd dat jij dan weggestuurd ook al maakt hij de fout."

Apart verhaal. Ik was er niet bij, dus ik weet niet of dit klopt of niet. Maar waarom is er dan geen aangifte gedaan? Dit gebeurde, als ik het goed begrijp, in het openbaar dus met getuigen toch? In dat geval kan het OM zo'n aangifte echt niet zomaar seponeren.

11 januari 2019 om 14:13
0

Of het ligt gewoon aan jou vrienden. Maar ja hij heeft zijn straf laten we lekker verder gaan met onze levens.

11 januari 2019 om 14:19
0

Jouw kameraden en collegas.. waarom belagen ze padt eigenlijk? Kan die niet betere muggenziften op de selectie van feyenoord? Beetje fatsoen zou op zijn plaats zijn.. on: ik wist niet dat padt aangerand was door een condecteur, dat wordt een hashtag metoo voor arme sergio. Taakstraf voldoet wel aan de straf. Wel leuk als je schoffelaar/bermwerker en fan van fc gronigen bent dat die dan in jouw team komt. Heb je toch nog met m samengespeeld

11 januari 2019 om 13:38
0

Dus iemand zou volgens jou direct zijn baan moeten kwijtraken als hij een keer in de fout gaat? Wat een onzin, het is geen moordenaar of verkrachter. Hij weet heel goed dat hij toen fout zat aangezien hij direct zijn aanvoerdersband heeft ingeleverd en openlijk zijn excuses heeft aangeboden.
Dit is een hele normale straf bij iemand die geen strafblad heeft en daarna moet het ook over zijn.

11 januari 2019 om 13:38
0

Mensen verdienen ook wel een tweede kans, dus gelijk de deur wijzen is ook niet altijd de oplossing. Wat heeft Groningen hier verder mee gedaan? Het zou hier best op zijn plaats zijn om hem nog vanuit de club vrijwilligerswerk te laten doen. Laat hem maar eens een dagje meelopen met de conducteurs om te zien wat die allemaal over zich heen krijgen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

18 fans
Keeper, 28 jaar

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Willem II34-7
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Sergio PadtKeeper10
Todd KaneVerdediger10
Mike te WierikVerdediger10
Django WarmerdamVerdediger10
Kasper LarsenVerdediger10
Etiënne ReijnenVerdediger10
Juninho BacunaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren