Bekijk in artikel
11 januari 2019 om 07:56
0

De meeste van de genoemde spelers zullen de top nooit bereiken. Ik geloof niet dat een land als Engeland beter is voor je ontwikkeling als speler. De kans dat je een echte topper wordt is groter in Nederland.

Reacties

11 januari 2019 om 09:34
0

Dat is logisch want bijna niemand bereikt de top. Een deel van de bovengenoemde spelers is ook nog een weggestuurd omdat ze kwalitief niet goed genoeg waren zoals kees de boer en el mhassani of geen een nederlandse bvo ze wilde zoals krantenhove. Het zijn niet allemaal gewilde toptalenten zoals Redan

11 januari 2019 om 10:39
0

Denk misschien 1 a 2 die echt doorbreken
Een aantal zal respectievelijk niveau middenmoot Nederland halen en een aantal hoor je straks niks meer van.

Maar anderzijds snap ik vaak keuzes wel.
Misschien komt de trein naar een topclub maar 1 keer langs

12 januari 2019 om 22:11
0

Wat versta je onder echt doorbreken? Ik denk dat er wel een stuk of 5 minimaal bij een pl middenmoter terecht kunnen komen.

11 januari 2019 om 12:40
0

Voor de ontwikkeling als speler is Engeland niet slechter dan andere landen. Het zijn vooral de doorgroeimogelijkheden naar het eerste elftal toe waarin de clubs uit Engeland zwaar tekort schieten en daar maken talenten toch de grootste groei door.

Ook de reden waarom de grotere spelers die we hebben allemaal minstens 2-3 jaar Eredivisie-ervaring hebben. Echter krijgen we nu pas echt een generatie aan talenten die snel naar het buitenland zijn gegaan. Eerder waren het incidenteel een paar spelers en dat bleken achteraf helemaal geen grote talenten.

17 januari 2019 om 15:34
0

Hoezo is de kans groter dat je echt een topper word in Nederland?

Nu hebben we toevallig 2 van de grootste talenten hier rond lopen. Maar in Engeland, Duitsland, Spanje en Italie lopen veel meer wereld talenten dan hier in Nl.
En dat is niet zo gek het niveau is daar ook veel hoger dan in de Eredivisie.

Dat de meeste de top niet zullen bereiken is ook niet gek. Dat is een hele kleine groep die dat maar doet. De meeste hier in NL gaan de echte top ook nooit halen.

5 februari 2019 om 16:38
0

Op een paar uitzonderingen na zijn dit allemaal 'talenten' die gefrustreerd bij de Nederlandse BVO weg moesten waarna de over ambitieuze ouders met een altijd gewillige aasgier genaamd zaakwaarnemer met zo'n jongen Europa door gaan leuren. Er zullen er heus wel een paar doorkomen, maar de meeste gaan we straks een ervaring rijker en een illusie armer ergens terug zien in de Keukenkampioen Divisie en in de 3e en 4e divisie en bij een of andere hoofdklasser.

4 maart 2019 om 10:49
0

Want in Engeland leiden ze nooit toppers op... Kane, Rooney, Beckham, Rashford, Sterling, Owen, Charlton, Moore, Best, Lineker, Ferdinand , Scholes, Terry, Adams, Shearer, Walcot, Trent Alexander-Arnold , Dele Ali enz...
de lijst is natuurlijk veel en veel langer. Deze spelers werden zeker door het buitenland opgeleid.

De lijst van spelers/talenten die de stap nooit gewaagd hebben naar het buitenland en het hier in Nederland niet gered hebben, die is veel en veel langer.

De kans om een topper te worden is niet groter dan de som van je talent , doorzettingsvermogen , mentale weerbaarheid en je fysieke gesteldheid. Er zijn nog meer aspecten die een rol spelen, maar men moet niet denken dat ze alleen in Nederland spelers kunnen opleiden.

Volgens de filosofie van Cruijff is het juist goed dat je jonge spelers grotere weerstand moet bieden om zich te kunnen ontwikkelen. En ik vermoed dat de weerstand in Engeland en Duitsland groter is. Meer talenten om hun heen en dus veel meer concurrentie.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Nederland

FIFA ranking: 14
2200 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren