Bekijk in artikel
11 januari 2019 om 07:54
0

Sorry dat ik het zeg, maar ik kan niet anders concluderen dat het getreuzel vanuit onze kant een transfer kost. Je geeft een andere club de kans om er tussen te komen. Lainez heeft notabene zelf een paar weken terug geroepen dolgraag naar Ajax te willen.

Als je een speler anderhalf jaar volgt, uiteindelijk een topbedrag van 15 miljoen biedt maar eerst uitgebreid onderhandelt over het verschil van een paar miljoen en daardoor een club er tussen laat komen, dan kan je niet zeggen dat dit Marc zijn beste onderhandeling is. Het is niet zo dat Ajax niet wilde betalen echter pas toen Sevilla ook kwam aanzetten ging de portemonnee open voor de laatste miljoenen. Marc heeft gegokt en verloren.

Reacties

11 januari 2019 om 08:07
0

Het is ook gewoon getreuzel. Het gaat niet alleen om de clubs onderling. Het gaat er ook om wat voor gevoel je zo'n speler geeft. Hij moet er een warm gevoel aan over houden... Ik heb t gevoel dat dat niet echt gebeurd is.

11 januari 2019 om 08:11
0

Dit is een Mexicaanse jongen die in Spanje de taal spreekt, met landgenoten te maken krijgt en een redelijk vergelijkbaar klimaat komt. Daar kun je soms weinig tegen doen.

11 januari 2019 om 08:29
0

Als je vorige week gewoon 15 miljoen neergelegd had, had je hem gewoon binnen gehad, of hij nu spaans spreekt, het vriest en dat de tempel Van chichen itza is ingestort, maakt dan geen reet meer uit. Ajax heeft niet adequaat gehandeld en mist daardoor het talent dat ze wilden hebben. Het is overigens van de gekke als ze neres nu behouden, omdat ze lainez misten. Als je daadwerkelijk 43 mln kan krijgen moet je dat hoe dan ook doen. Dat is een bedrag wat bedrijfsmatig onverantwoord is te weigeren

11 januari 2019 om 08:32
0

@stokie, hoe kom je aan deze wijsheid? Ajax moet dus niet meer onderhandelen maar meteen 15 miljoen neerleggen en jij denkt dat deze Mexicaanse club dan toehapt en niet wacht of er andere gegadigden zijn? Lekker naïeve reactie zeg.

Mooiste is nog dat er helemaal nog niet duidelijk is hoeveel Betis nu echt heeft betaald. Stel ze hebben wel 17 miljoen betaald met een door verkooppercentage van 25%? Dat heet onderhandelen en is geen alleen recht voor Ajax.

11 januari 2019 om 08:58
0

Vorige week was het bedrag dus geen 43 miljoen en als lainez toen was gekomen hadden de Chinezen er never 43 miljoen van gemaakt. Daarnaast moet jij jezelf afvragen of Ajax er sportief op vooruit was gegaan indien neres werd ingeruild voor lainez wiens rendement laag is. Nu behoud je neres en kun je hem in de zomer alsnog verkopen. Tenminste als hij zo graag weg wilt.

11 januari 2019 om 09:00
0

@Stokie, Dat wordt altijd direct geroepen, maar daar ben ik zelf niet zo zeker van. Clubs, maar ook zaakwaarnemers zullen altijd het onderste uit de kan willen halen. En terecht. Misschien heeft de zaakwaarnemer zijn cliënt wel Betis aangeboden? Dan kun je Ajax verwijten dat ze geen 35 miljoen hebben geboden, maar als die jongen liever niet naar Betis gaat is dat een keuze die wij moeten respecteren. '' verlies '' nemen en op naar de volgende.

11 januari 2019 om 10:42
0

@stokie10, weet je wat ook bedrijfsmatig onverantwoord is? Een van de beste spelers van je selectie (en zeker de beste wissel) laten gaan terwijl je nog maar vier maanden hoeft te voetballen en meedoet voor de titel, beker en in de CL. Wat een ongelofelijk kortzichtige gedachtegang van je.

11 januari 2019 om 11:07
0

Co

"weet je wat ook bedrijfsmatig onverantwoord is? Een van de beste spelers van je selectie (en zeker de beste wissel) laten gaan terwijl je nog maar vier maanden hoeft te voetballen en meedoet voor de titel, beker en in de Cl."

Jij hebt het over sportieve zaken. Stokie heeft gewoon een hard punt, als je het puur zakelijk bekijkt, als jij als bedrijf nu deze deal kunt doen voor 43 miljoen voor de nummer twaalf van je selectie (die daar niet tevreden over is) in de wetenschap dat je sportieve succes niet afhankelijk is van specifiek deze speler (en dat is hij ook niet, anders was hij geen 12e man, maar 1e of 2e man, als je begrijpt wat ik bedoel) dan is het niet verantwoord om deze deal te laten lopen.

En ja, ik snap best waar jouw opmerking vandaan komt. En ja, met een selectie waarin je Wober behoudt en Neres ook en daar bovendien nog extra spelers bij aantrekt (magallan) dan heb je altijd meer keuzes en meer opties plus dekking bij blessures en schorsingen. Daarin heb je, uiteraard, ook gelijk. Maar uiteindelijk verkondig jij dan het supportersstandpunt. En supporters hoeven geen bedrijfsmatige beslissingen te maken, noch af te wegen hoe ze met ontevreden spelers omgaan en dus rekening te houden met álle belangen die spelen. Die kijken puur naar het sportieve belang van de club, op korte termijn. Maar ik neem aan dat jij ook wel snapt dat Overmars en Sar zich niet alleen bezig houden met sentimenten. Die hebben een club te runnen.

In bredere zin zou je je dus in dit geval kunnen afvragen wie hier nou precies 'kortzichtig' is.

11 januari 2019 om 11:36
0

@constant Kante, inhoudelijk heb je gelijk maar je kan het bedrijfsmatige belang simpelweg niet scheiden van het sportieve belang, althans niet volledig. Punten pakken in de CL levert veel op, het kampioenschap maakt de kans op CL volgend jaar groter en dus meer inkomsten etc etc etc.

Het is daarom een beetje kunstmatig om alleen naar het bedrag te kijken en dat dan een bedrijfsmatige afweging te noemen. Puur en alleen zo'n afweging zal ook niemand maken bij Ajax.

In dat opzicht vind ik het kortzichtig.

Edit: Wober, en in mindere mate Neres, maken Ajax vooral in de breedte zeer sterk tov bijv Psv. Ik denk dat de kracht van Ajax deels daar ligt en dus is het van belang dat nog even vier maanden zo te houden.

11 januari 2019 om 11:50
0

Maar goed dat jij geen bedrijf runt. Als je ooit de kans krijgt, zou je voor een hedgefund moeten kijken, die denken ook zo korte termijn. Verschil tussen 1e en 2e plek is, is een seizoenstart van een maand later. Een maand maakte het verschil tussen uiteindelijk ruim 20 miljoen voor Blind of max 15 (denk zelf eerder 12) miljoen voor Blind. Directe keiharde pegels, die net zo veel invloed hebben op je financiële situatie als de 43 miljoen van Neres. Sterker nog met de mega uitloop die Ajax komende zomer staat te wachten, is die extra maand van groot belang. Een maand langer, een stuk minder druk en dus niet overal de eerste de beste vraagprijs betalen, zodat de speler er maar meteen is omdat de belangrijkste wedstrijden van het seizoen voor de boeg staan. Ook je onderhandelingspositie zelf is sterker. Ja we zitten in de 3e voorronde CL of we zitten in de playoff ronde CL. Dat is al een mega verschil, de laatste is namelijk gegarandeerd Europees voetbal. Die 12e man heeft dus een grote financiële impact. Misschien wel groter dan die 20 miljoen winst die je nu pakt.

11 januari 2019 om 11:50
0

" inhoudelijk heb je gelijk maar je kan het bedrijfsmatige belang simpelweg niet scheiden van het sportieve belang, althans niet volledig. Punten pakken in de CL levert veel op, het kampioenschap maakt de kans op CL volgend jaar groter en dus meer inkomsten etc etc etc."

Absoluut. Laat dat duidelijk zijn, je punt hier is echt wel valide. 43 miljoen is altijd minder dan die 60 miljoen+ die een succesvol CL seizoen je kan opleveren natuurlijk. In die zin grijpen de invalshoeken op elkaar in.

Als restpunt zou ik dan nog willen wijzen op het 'beter één vogel in de hand'-argument.

Tuurlijk zou je zelfs ook nog hier kunnen redeneren: 'als we Neres nog even vasthouden, hij straks in Bernabeu met twee fabuleuze goals furore gaat maken tegen Real én Ajax ook nog met een goal de halve finales in schiet (even gewoon net doen alsof in voetbal alles kan, en dús is dat ook voor Ajax gewoon mogelijk), dan zou je niet alleen het duo De Ligt/de Jong voor een astronomisch bedrag kunnen verkopen maar dan is Neres wellicht ook ineens 60 miljoen waard. Maar, voetbal is tegenwoordig heel erg onderworpen aan de waan van de dag. Want die potentiële 60 miljoen kan in de zomer ook zomaar 25 miljoen, of minder nog, zijn. Erger nog, zie het drama rond Nouri, het kon ook zomaar ineens niks zijn. Uiteraard geldt dit niet alleen voor Ajax, als Lozano nu in zijn thuisland een ongeval overkomt (misschien heb je gehoord wat er met Sjinkie Knecht gebeurd is), verdampen de tientallen miljoenen die PSV zou gaan toucheren ook ter plekke.

Dus in risicomanagement zou je dan deze 43 mljoen, die boven zijn actuele marktwaarde ligt, zeker moeten nemen. Je koopt je risico van verlies af en je geeft dan de potentiele waardevermeerdering nu prijs.

Maar enfin, je punt is helder, je dient alle belangen af te wegen en mee te nemen. Ik zou het echter wel weten. Als ik naar deze selectie van Ajax kijk zou ik niet weten waarom je hiermee niet kampioen kunt worden als Neres vertrekt. Je hebt op de vleugels al ongeveer de twee beste spelers van de eredivisie lopen!! En de consensus lijkt te zijn dat wat Ajax daarachter heeft lopen het niveau van jong Ajax heeft. Maar dat gaat mij effe wat te ver. Labyad en zelfs Cerny zijn natuurlijk geen KKD spelers, maar uitstekende vervangers om Ajax naar de titel te leiden. En Ajax heeft voor het eerst sinds tijden ook echt een collectief in het veld staan. Dus die individuele kwaliteiten zijn, dankzij Eth, gewoon veel minder belangrijk geworden. Scoort Tadic niet, dan doet Vdbeek dat wel. En als Huntelaar niet scoort dan doet Ziyech dat wel en anders maakt Schone er wel eentje.

11 januari 2019 om 11:53
0

ninjakai

"maar goed dat jij geen bedrijf runt. Als je ooit de kans krijgt, zou je voor een hedgefund moeten kijken, die denken ook zo korte termijn."

Voordat ik inhoudelijk reageer, heb je dit tegen mij of tegen Stokie? Want ik heb wel degelijk een bedrijf gerund. Vijf jaar lang. Al was dat geen voetbalbedrijf dat geef ik grif toe.

11 januari 2019 om 11:55
0

Over je laatste stukje, de twee beste vleugelspelers komen op het middenveld ook goed tot hun recht en Tadic zelfs ook in de spits soms. Die positie/linie wisselingen vind ik óók de kracht van dit team en de mogelijkheden worden wel beperkt door een eventueel vertrek van Neres. Daarnaast heb je in dit team niet of nauwelijks echte vleugelspelers die diepte in het spel brengen. Je noemt Labyad en Cerny. Labyad is een prima invaller maar Cerny moet t nog steeds laten zien en is er heel lang uit geweest. Van beiden kan ik moeilijk zeggen dat ik het 'uitstekende vervangers' vind.

11 januari 2019 om 12:08
0

Comokum

"die positie/linie wisselingen vind ik óók de kracht van dit team en de mogelijkheden worden wel beperkt door een eventueel vertrek van Neres. "

Mmmmmh, en wederom kom je met een goed, dit keer speltechnisch, tegenargument, haha!

Want je punt snijdt hout, die variant van Vitesse uit en, meen ik Bayern uit, met een viertal voorop en Neres als nummer tien (of links voorin) waarin de spelers veel vrijheid hebben om van posiites te wisselen is, was verrassend en werkte goed. Maar, denk dat je ook wel inziet dat die variant echt alleen werkt in lastige uitwedstrijden, in de verwachting dat de tegenstander meer aan de bal is. Als Ajax zelf het spel wil maken, komt deze variant niet in beeld. Althans, het is in mijn ogen vooral een voorbeeld van hoe EtH flexibel kan omgaan met tactieken en zich uitstekend kan instellen op de tegenstander. Maar EtH heeft toch, in de eredivisie, vooral gekozen (laatste maanden) voor de versie van Tadic en Ziych op de vleugels en Vdbeek als nummer tien, met Neres op de bank.

Akkoord, jouw optie is nu een optie en niet meer als je hem wegdoet (want inderdaad Ajax heeft geen vleugelspelers met diepte zolang Bandé niet inzetbaar is, maar ik schat in dat Ajax nog maar een enkele wedstrijd speelt waar die variant echt nodig is. In de CL. En mijn punt is dat het gaat om het landskampioenschap. Goed beschouwd, ik denk niet dat Ajax de CL gaat winnen namelijk, is dat hét doel, na vier jaar zonder prijs. Ook financieel is dat het belangrijkste, vanwege CL deelname komend seizoen. In dát licht bezien zit je met Labyad en Cerny echt in een dubbele bezetting op de vleugels. Ruim voldoende voor de titel in mijn ogen.

Uiteraard kunnen we daarover van mening verschillen. Maar doorvoor zitten we ook hier op een discussiesite!

11 januari 2019 om 12:17
0

@constant Kante, ik ben het volstrekt niet met je eens. De bedrijfsmatige afweging die je moet maken is dat je gegarandeerd 43 miljoen kunt ontvangen nu, tegenover een grotere kans dat je een maand later mag beginnen (met alle voordelen die daarbij horen). Hoeveel groter die kans is, kan niemand inschatten. Daarbij loop je een extra risico dat Neres nauwelijks meer aan spelen toe komt en er in de zomer nog maar 30 miljoen betaald wordt voor hem.

Als je dan nog kiest om Neres te behouden en de 43 miljoen te weigeren, dan ben je niet bezig met een gezonde toekomstvisie, maar ben je puur aan het gokken/speculeren. En we weten allemaal hoe dat uit kan pakken. Je kunt er heel veel mee winnen, maar ook heel veel mee verliezen. Recente voorbeelden waar dit flink is misgegaan zijn Dolberg en Fischer. Dolberg had voor 40 miljoen verkocht kunnen worden, maar werd aan zijn contact gehouden, raakte geblesseerd en heeft sindsdien zijn oude niveau niet meer gehaald. Fischer werd door alle topclubs begeerd, er werd een recordbedrag voor hem geboden, er werd alles aan gedaan om te behouden en na blessures en vormcrisis is hij voor 5 miljoen vertrokken.

Volgens mij zou Ajax er heel goed aan doen om Neres voor een dergelijk bedrag te laten vertrekken (met pijn in het hart) en de helft van dat bedrag te investeren in een nieuwe vleugelspeler.

11 januari 2019 om 12:45
0

"En de helft te investeren in een nieuwe buitenspeler" Dat is ook wel heel kort door de bocht he, moet er ten 1e iemand beschikbaar zijn, ten 2e zal hij zich vervolgens nog moeten aanpassen en zich in het team moeten knokken, het is niet dat je "zomaar" eventjes een waardige vervanger ophaalt voor de helft van het bedrag, dat zie je helaas nu ook met Lainez

11 januari 2019 om 12:48
0

remco

"@constant Kante, ik ben het volstrekt niet met je eens."

"volgens mij zou Ajax er heel goed aan doen om Neres voor een dergelijk bedrag te laten vertrekken (met pijn in het hart)"

Eh, dan ben je het volgens mij dus volstrekt eens met mij! Tenzij ik me vergis natuurlijk, want ik pleit natuurlijk voor het direct verkopen van Neres, voor dit bedrag.


11 januari 2019 om 12:51
0

@remcob, je belicht de zaak wel heel eenzijdig. 'puur speculeren' is gewoon niet waar. Als je 43 miljoen weigert om de juiste redenen, bijv dat je geen waardige vervanger kan vinden, de selectie in breedte minder sterk wordt en je daardoor eventuele toekomstige CL inkomsten kan mislopen dan is dat een solide afweging, geen speculatie.

Overigens is dat Dolberg verhaal gewoon niet waar. Dat hardnekkige gerucht blijft hier maar terugkomen.

11 januari 2019 om 13:02
0

Volgens mij vergeten jullie nog iets..... natuurlijk zou Neres straks (indirect) meer of minder waard kunnen zijn.... vraag is echter zelfs als het financieel ongunstiger uitpakt om Neres nu vast te houden.... wat kost het Ajax dan werkelijk? Oftewel wat schiet Ajax op met een verkoop? Ajax krijgt straks flink wat inkomsten. Moeten al spelers gaan vervangen. Wellicht hou je gewoon liever Neres en verkoop je hem helemaal niet! Of hij die 43 milj waard is of niet doet er dan minder toe.

11 januari 2019 om 08:21
0

@flepper

Quote: "sorry dat ik het zeg, maar ik kan niet anders concluderen dat het getreuzel vanuit onze kant een transfer kost. Je geeft een andere club de kans om er tussen te komen. Lainez heeft notabene zelf een paar weken terug geroepen dolgraag naar Ajax te willen".

Leg mij eens uit wat jouw conclusie dat het afketsen van de Laniez transfer het gevolg is van getreuzel, waard is als je op geen enkele manier bij de onderhandelingen betrokken bent geweest?

11 januari 2019 om 08:29
0

Je moet ook niet alles geloven wat er geschreven wordt en je moet het ook in de juiste context zien. Hij kan best gezegd hebben dat hij graag naar Ajax wilden. Maar had bv PSV concrete belangstelling getoond en men had gevraagd of hij graag naar PSV wilden had hij dat ook gezegd, dus ja. Ajax moet zijn wonden likken en verder zoeken.

11 januari 2019 om 09:45
0

Christian pavon. Ik hoop al jaren op zijn komst. Ook iemand waarvan je weet dat hij er meteen hoort te staan.

11 januari 2019 om 10:00
0

In die jaren is hij ook een stukje duurder geworden en zitten clubs als Arsenal achter hem aan .....
Maar ja wie weet, als Ajax meteen het bedrag neer legt en niet aarzelt kunnen ze hem binnen halen ......volgens een aantal kenners hier.....

11 januari 2019 om 10:19
0

Zal 25 miljoen moeten kosten las ik eerder. Nou wie weet als je 20 miljoen biedt. En uitkomt op 22.5 miljoen. Meteen de Max bieden lijkt me niet handig. Zulke clubs zijn tot nu toe niet concreet dus niet geschoten is altijd mis. Is wel echt een kwaliteitsinjectie. Geen tienertalent waarop je niet kunt bouwen

11 januari 2019 om 10:35
0

Pavon is een absolute klasbak die ik heel graag zie komen. Als ie dan 22,5 miljoen moet kosten, zou ik niet twijfelen, maar direct naar Amsterdam halen (mits hij zelf wilt natuurlijk).

11 januari 2019 om 10:38
0

Als we Pavon kunnen halen gaan we er aanvallend sowieso op vooruit! Deze jongen past perfect bij ajax en ik hoop al jaren op zijn komst. ik vrees echter dat hij te duur zal zijn. Ik verwacht een som tegen de 30m. Verder zullen ook betere ploegen dan Ajax hem willen binnen halen.

11 januari 2019 om 10:47
0

@ Lee112
Ik zag al bedragen van 40 miljoen pound voorbij komen , dat waren berichten uit dec 2018 , dat was even googlen op de naam..
Voor die prijs die je noemt kan je Denis Suarez van Barca misschien kopen

11 januari 2019 om 13:48
0

Ooo dan is de prijs verhoogd in september las ik namelijk 25 miljoen euro, maar ook voor 30 miljoen had ik hem gehaald wetend wat de ligt en frenkie wellicht gaan opleveren. Zelfs Neres nu al 43 miljoen. Indien Ajax zegt ok prima 43 miljoen voor Neres en ze halen nu Pavon op voor 35 miljoen dan juich ik het toe. Dat is Pavon dubbel en dwars waard en heb je meteen de beste winger van de ED in huis, waardoor Ziyech terug naar het middenveld gaat of Tadic.

11 januari 2019 om 14:03
0

Het scheen dat arsanal er achter aan zat , maar die zijn nu waarschijnlijk door geschakeld naar Deis Suarez. Ik dacht dat ze die wilde huren ? Die zou voor een bedrag van 14 miljoen pond te kunnen worden opgehaald bij Barca....

11 januari 2019 om 09:15
0

Ik denk een stukje persoonlijke aandacht erg had geholpen! Marc Overmars deed de transfer vanuit Amsterdam terwijl hij er wss goed aan had gedaan naar Mexico te gaan - of anders een belangrijke vertegenwoordiger (al is de impact ve grote vroegere ster speler van Barça, Ajax wn Arsenal wel heel groot). Effe laten zien dat je in een warme omgeving komt en we je erg graag willen hebben! Papa en Mama paaien en zo... komt behalve geld en opleiding ook gewoon persoonlijke aandacht bij een transfer kijken

11 januari 2019 om 10:32
0

Flepper

"sorry dat ik het zeg, maar ik kan niet anders concluderen dat het getreuzel vanuit onze kant een transfer kost. Je geeft een andere club de kans om er tussen te komen. Lainez heeft notabene zelf een paar weken terug geroepen dolgraag naar Ajax te willen. "

Het is nu in alle topics te lezen. Ajax heeft getreuzeld, Overmars heeft zich laten aftroeven, ze hadden sneller moeten handelen, etc. etc. Maar waar slaat dit eigenlijk op? Bovendien heeft die jongen nooit gezegd dat het zijn droom is naar 'ajax' te gaan. Hij heeft gezegd dat hij droomde van een carriere in 'europa'.

Maar ga even na. Overmars heeft een deal gesloten met de club en de speler een (denk ik) mooi contract voorgeschoteld. Het enige dat dan nog ontbreekt, is de handtekening van de speler. Als die speler, zoals in dit geval, bedenktijd vraagt, wat moet je dan volgens jou als Ajax zijnde nog doen eigenlijk? Hem dagelijks een Appje sturen of zo? 'lieve Diego, Marc hier. Kom je nog? We willen je zooooo graag hebben, ah please...."?? Sjaak Swart naar Mexico sturen?

Sorry, maar dit is de real world. De zaakwaarnemer van Lainez heeft gewoon keurig aan Overmars gemeld dat er meerdere aanbiedingen zijn en dat zijn cliënt nog even de tijd wil om af te wegen wat de volgende belangrijke stap wordt. Het is een jonge speler! En dan kun je als club gewoon echt bijzonder weinig meer dan afwachten. Ja, of gewoon nog meer salaris bieden. Is dat dan wat je bedoelt? Dat Overmars dus een soort blanco cheque had moeten uitschrijven?

Of ja, wellicht had Overmars even kunnen bellen met één van die kartels in Mexico om Lainez een pistool tegen zijn hoofd te zetten en te dwingen om het contract met Ajax te ondertekenen. Maar los daarvan heeft Overmars gewoon alles gedaan wat in zijn macht ligt om die speler te halen. En als dat niet voldoende is, omdat Betis voor die jongen namelijk ook gewoon heel erg veel te bieden heeft, dan heb je pech. Maar dat heeft werkelijk waar niets met treuzelen of wat dan ook te maken.


11 januari 2019 om 11:22
0

Wat een gelul. Die Mexicanen wilde initieel $12 miljoen hebben en zijn nu koning omdat Betis Ajax 2 miljoen overbied en €17 miljoen gaat betalen. Let wel, de euro is ook nog eens 14 procent meer waard dan de dollar, in dollars pakken die Mexicanen nu $7,6 miljoen meer dan de vraagprijs!

Ik heb echt heel veel gelul gelezen over deze transfer(het klimaat, guardado en nu het treuzelen van Overmars), maar het gaat uiteindelijk om keiharde dollars. Ik ga met Overmars mee dat hij Betis niet heeft overboden. Je gaat toch niet een recordbedrag uitgeven aan een jeugdspeler die nog deels opgeleid moet worden en nog lang niet rijp is voor de basis?

Ik ben heel blij dat Neres nu zeer waarschijnlijk blijft, want Neres is op dit moment een veel betere speler. Die Lainez is een feest om naar te kijken, maar heeft vooralsnog geen rendement en Neres heeft zich op dat vlak ruimschoots bewezen.

11 januari 2019 om 12:25
0

Flepper. Wat een onzin zeg. Als hij inderdaad zo graag naar Ajax had gewild dan had hij dat wel gedaan. Ik denk dat er bij het bestuur van Ajax ook grenzen zijn en natuurlijk is het tekeurstellend als een transfer niet doorgaat. Maar om nu ge zeggen dat Ajax gefaald heeft gaat wel erg ver. Een verstandig beleid.

11 januari 2019 om 13:58
0

Dan moet de beste jongen zelf ook willen. Bleek ook niet echt overtuigd. Dan niet. Op naar het volgende scoutingsrapport

11 januari 2019 om 15:43
0

Getreuzel, getreuzel.. Overmars doet natuurlijk zijn best om zo min mogelijk te betalen. Dat jij "over een paar miljoen" praat alsof het niks is, is prima. Ik ben blij dat Overmars, ondanks een overvloed aan geld, niet zo makkelijk met miljoenen over de brug komt. Onderhandelingen horen er altijd bij en, voor zover ik meegekregen heb, verhoogde America ook steeds de vraagprijs... Met zulke clubs is het altijd lastig onderhandelen... Ik geef Overmars gelijk dat hij niet zomaar steeds alle vraagprijzen zonder onderhandeling op tafel legt, maar een zo goed mogelijke deal voor Ajax probeert te realiseren. En nu lopen we deze jongen mis, boeiend... Kan het zo goed hun versie van El Ghazi, Fischer, Kishna zijn maar verkopen hun wel op het juiste moment. En Sisto, die wij zogenaamd ook misliepen, is nou ook niet bepaald uitgegroeid tot ster in Spanje.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

117 fans
Middenvelder, 32 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Real Betis 31 0 8 0
2017/2018 Real Betis 29 2 7 0
2016/2017 PSV 27 2 2 0
2015/2016 PSV 25 1 4 0
2014/2015 PSV 28 1 2 0
Laatste voetbalnieuws

Mexico zet PSV voor het blok met oproep Lozano voor Gold Cup

Hirving Lozano is ondanks zijn knieblessure opgenomen in de voorselectie van de nationale ploeg van Mexico voor de Gold Cup. De Mexicaanse aanvaller raakte op 25 april geblesseerd in de wedstrijd...Lees verder

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger345
D. van de BeekMiddenvelder349
D. TadićAanvaller3428
H. ZiyechMiddenvelder2916
David NeresAanvaller298
K. HuntelaarAanvaller2816
A. OnanaDoelman330
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren