Bekijk in artikel
11 januari 2019 om 01:18
0

Weet nog dat hij en Bouy 1 en 2 werden in de verkiezing beste b-junior speler destijds. Toch apart dat het bij beiden er nooit helemaal uitgekomen is

Reacties

11 januari 2019 om 04:13
0

Heb het even gegoogled. David eindigde inderdaad boven oa Bouy, Locadia en Ziyech. Was mij niet bekend, interessante info.

Verder een fascinerend verhaal, respect. Mooi dat David topfit is en mentaal zo sterk is gebleven. Wij hebben helaas maar kort van hem kunnen genieten, maar oh wat was hij geweldig. Ik hoop van harte dat hij een contract krijgt bij Bolton en anders is hij, wat mijn zoon en mij betreft, altijd welkom in De Adelaarshorst.

11 januari 2019 om 08:27
0

Klopt inderdaad, van Bouy weet ik nog dat hij in de jeugd ook elke wedstrijd 1 van de uitblinkers was en bijna elke seizoen wel boven de 20 goals uitkwam. Echter kan ik mij ook herinneren dat in de A-jeugd karsdorp speler van het jaar werd. Elke ploeg moest toen stemmen wie ze de besten van de tegenstander vonden. Zo werd de beste speler bepaald. En karsdorp(toen nog op '10' zat in een relatief zwakke lichting van Feyenoord waardoor hij telkens als beste speler van de tegenstander werd verkozen. Uiteindelijk is de potentie van karsdorp op een andere positie natuurlijk gebleken, alleen zegt die verkiezing niet alles

11 januari 2019 om 17:56
0

David kreeg geen kansen bij FC Twente destijds en zocht zijn heil toen in Engeland bij Fulham. Dat het er bij hem niet uit is gekomen, komt omdat hij twee zware kruisbandblessures heeft gehad en daardoor een hele poos buiten spel was. Talent heeft deze jongen absoluut nog en als hij een seizoen lang vertrouwen krijgt en fit blijft, is hij voor veel clubs in Nederland van toegevoegde waarde.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

5 fans
Middenvelder, 26 jaar

Bolton Wanderers

Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren