Bekijk in artikel
4 januari 2019 om 23:34
0

Dit heeft toch niks te maken met zijn gedrag mensen. Heb respect voor mensen en dit gun je niemand alleen als je zelf geen hart hebt. Ik hoop dat hij er goed en gezond uit komt.

Reacties

5 januari 2019 om 03:33
0

Respect is een ding, realisme daartegenover weer iets heel anders. Betreft de persoon Maradona, zijn vertoning, zijn beeld naar buiten de afgelopen jaren en zijn doen en laten in het recente verleden maken het toch wel duidelijk dat dit allesbehalve een rolmodel is. Dan heb ik liever respect voor mensen als Ronaldo en Messi, maar voor Maradona heb ik alleen respect voor z'n vroegere talent. Als persoon is het respect bij mij heel erg ver te zoeken.

13 januari 2019 om 15:42
0

Het is een navelbreuk kerel. Deze komt over het algemeen vaker voor bij dikke mensen op een wat oudere leeftijd. Door zijn gewicht is de buikwand opgerekt waardoor er een scheur in is gekomen en er iets naar buiten stulpt... Hier gaat echt niemand dood aan hoor. Je schrijft alsof hij levensbedreigend ziek is. Dit heeft wel degelijk met zijn gedrag te maken maar dan vooral met zijn eet en drink gedrag...

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Argentinië
182 fans
Coach, 58 jaar

Argentinië

FIFA ranking: 11
123 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Argentinië.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren