Bekijk in artikel
4 januari 2019 om 22:57
0

Nou hop van je pensioen genieten en uit de media blijven mafkees

Reacties

5 januari 2019 om 00:14
0

Zo, lekker gevoelloos ben jij. Mensen vergeten nog al eens dat je niet voor een verslaving kies he, zoiets sluipt er gewoon in. En vergeet niet wat voor een leven Maradona heeft, overal zullen er camera's op hem gericht zijn. Dat is ontzettend zwaar. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dan drugs ga gebruiken of ongezond gaat eten om je problemen of stress te onderdrukken. Dus het woord mafkees vind ik een beetje makkelijk, zeker voor een persoon in zijn situatie.

5 januari 2019 om 00:24
0

Tuurlijk kies je daar wel voor, lekker makkelijk. Zorgen dat je weerbaarder bent tegen verleidingen van buitenaf is een remedie. Als Maradona de juiste keuzes had gemaakt en gedaan had wat gezond voor hem is (wat hij heus wel aanvoelt) dan was het nu een stuk beter met hem gesteld geweest!

Edit: mistte een woord

5 januari 2019 om 01:14
0

@ kilian vernoemd naar een hardloper toevallig? @azresenal Niet lullen, t leven is als een wedstrijd. Naast is naast, verliezen is verliezen. Diego is een geboren loser sinds hij niet meer wint.

5 januari 2019 om 03:28
0

In wat voor context is de term mafkees dan wel toegankelijk? Laten we heel eerlijk zijn; het is wellicht geen respectvol woord om een persoonlijkheid te omschrijven, maar volgens de definitie valt Maradona wel onder die term. Mentaal gezond is toch wel de laatste diagnose die zo'n man dient te krijgen.

Los van de term zegt Sparta-Ajax88 niets verkeerd. Voor hem is het ook het beste om de media te ontwijken, want zinnige uitspraken of daden zijn nauwelijks te bekennen. Om betreft het meest recente verleden met Nederland betreft feiten er maar eens bij te pakken had meneer een zeer duur verblijf betreft een goed doel(!!!) inclusief prostituees en veel meer randzaken die het daglicht niet kunnen verdragen genegeerd, omdat hij vond nog meer rechten te hebben.

Met zo'n persoon moet je als organisatie helemaal niet in zee willen gaan. In mijn ogen het slechtste voorbeeld voor elke voetballer, ongeacht het vroegere talent.

5 januari 2019 om 07:07
0

Was dat goede doel toevallig Oxfam Novib? Nee dat was toen voor Fernando Ricksen toch? Dat ie voor 40 ruggen een penalty zou nemen en een etentje zou bijwonen. Schandalige actie was dat.

5 januari 2019 om 07:18
0

ik vind het echt onrespectvol dat je zo'n grootheid als Diego Armando Maradona een mafkees noemt. nota bene 1 van de spelers die het voetbal ooit heeft gekend. je bent blijkbaar geen voetballiefhebber. als je het over beste voetballers ooit kom je snel uit op Diego Maradona Pele, Messi als nog levende voetballer. je moet ze bewonderen. mam man ben ik de enige die zo denkt?

5 januari 2019 om 11:21
0

Dus als je zegt dat Maradonna een mafkees is ben je geen voetballiefhebber? Als voetballiefhebber moet je al zijn wamgedrag maar door de vingers zien omdat hij fantastisch kon voetballen? Sparta-Ajax88 heeft helemaal gelijk, deze man is een mafkees. Ja was een geweldige speler maar voor de persoon Maradonna totaal geen sympathie en geen enkele bewondering.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Argentinië
182 fans
Coach, 58 jaar

Argentinië

FIFA ranking: 11
123 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren