Bekijk in artikel
6 december 2018 om 16:18
0

Als VAR deed Makkelie het afgelopen zomer uitstekend hoor begrijp me niet verkeerd. Ik snap alleen niet waarom hij als scheidsrechter bij deze 'elite groep' behoort. Ik vind hem namelijk nog regelmatig tegenvallen in de Eredivisie.

Reacties

6 december 2018 om 17:34
0

De meeste vallen tegen in de ed , want als kuipers CL of een EK/WK fluit is het tien keer beter dan hier !

6 december 2018 om 22:19
0

Het is en blijft lastig dat scheidsrechterswerk, veel situaties gebeuren in een seconde, soms zie je dat, soms ben je te laat. Net als bij een voetballer, hij moet snel kijken of reageren als de bal onderweg bij hem is, is ie te laat dan is de ruimte achter hem dicht gelopen door de tegenstander. het is mensenwerk, fouten zullen ze altijd maken, en gelukkig hebben ze de Var. het enige nadeel is dat sommige scheids hun fouten niet durven toe te geven.

6 december 2018 om 22:00
0

Er ligt ook veel meer nadruk op de Eredivisie. Rocky is ook een grote Italiaanse scheidsrechter. Europees veel aanzien, in Italië is hij vaak onzeker. Ik vind dat een deel van de kritiek op Kuipers terecht is, maar daar wil ik tegenover zetten dat iedereen altijd alleen maar het negatieve opzoekt ipv het positieve. Als Kuipers iets goed ziet of goed voordeel heeft waar een goal uit komt, hoor je niemand. Fluit hij niet voor een overtreding of is hij te autoritair, dan zijn de rapen gaar. Dat geldt overigens voor elke scheids, we kunnen alleen maar klagen. Veel mensen praten elkaar ook na. Hebben een wedstrijd niet gezien maar vinden wel dat de scheids slecht was.. Ja wat moet je daar nou mee? De bedreigingen van de harde kern van Feyenoord na de wedstrijd Ajax Feyenoord, laten toch wel zien hoe idioot mensen kunnen zijn. Terecht rood, misschien zelfs 2x, en de scheids is degene die het gedaan heeft. Logisch.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

KlemVast
Geplaatst op 6 december 2018 om 16:18
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren