Bekijk in artikel
6 december 2018 om 15:19
0

Ander Herrera is naar mijn mening nooit goed genoeg geweest voor Manchester United, althans niet betreft het niveau dat Manchester United zou moeten nastreven. Dat is een leuke speler voor een subtopper in een grote competitie en dat was het dan ook wel.

Maar goed, Scholes en Ferdinand kunnen wel zeggen dat Herrera niet thuishoort bij een dergelijke club als je zo'n pass niet kunt geven, maar datzelfde geldt eigenlijk voor ruim twee-derde van de selectie. Het zijn niet zozeer waardeloze spelers, maar niet (meer) goed genoeg voor een Engelse topclub.

Verder heeft deze ploeg vorig seizoen natuurlijk een enorme tik gehad. Je word tweede in de Premier League en krijgt als selectie bergen met kritiek over je heen. Vervolgens heb je een coach (die ook grotendeels verantwoordelijk is voor de kritiek) die maar niet wil veranderen en na vorig seizoen zijn ze erg voorspelbaar.

Veel ploegen weten nu wel dat je Manchester United gewoon even moet laten komen om vervolgens druk te zetten op de bal. Veel tegendoelpunten krijgen ze tegen op die manier en dat de verdediging zo lek als een mandje is, helpt de situatie ook niet. Dit United onder Mourinho weet namelijk niet goed wat het moet doen in balbezit en is eigenlijk afhankelijk van individuele klasse.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

43 fans
Middenvelder, 29 jaar

Manchester United

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren