Bekijk in artikel
6 december 2018 om 09:48
0

Messi kan niet koppen,maar hij is wel de beste. begrijpelijk dat Pele dit enorm frustrerend vindt. minder dingen kunnen dan hem,en dan toch de beste zijn.

Reacties

6 december 2018 om 09:55
0

Ik vind zowieso niet dat jii mag praten over Pele als je hem nooit heb zien voetballen. Messi is magistraal maar voor mij blijft Pele de beste allertijden al mag je Messi ook in dat rijtje scharen. En hoe vaak heeft Messi zijn land naar de WK geholpen?

6 december 2018 om 10:08
0

En WK bedoel ik de beker, niet de toernooi zelf.

6 december 2018 om 10:55
0

Ozwardgozku, jij bent 23 jaar.. Hoe kan jij dan wel over Pelé oordelen en hem de beste allertijden vinden? Daar mag je, volgens je eigen logica, helemaal niet over praten.

6 december 2018 om 12:32
0

Hij mag ongeveer beginnen vanaf 2002 zou i zeggen als je goed je best doet kan je vanaf je 7e wel dingen bewust gaan herinneren

Dus dat is ongeveer dat Messi en Ronaldo.

Sowieso, denk ik dat er weinig mensen hier op VZ zitten die Pelé bewust hebben zien spelen.

Maar wat ik hier boven ook schrijf, het is onmogelijk om te stellen wie de beste aller tijden is, gewoon omdat voetbal zich zo evolueert.

En zeggen dat die beter zou zijn in die tijd is helemaal onzin, en afhankelijk van zoveel factoren dat het onbegonnen werk is.

6 december 2018 om 14:29
0

Sanderkoevoets, Ik heb niet gezegd dat ik Pele zelf heb zien voetballen. Ik heb echter wel compilaties op YT gezien en in hand daarvan was ik meer onder de indruk van Pele. Een oud buurman van me heeft die heeft ( Vraag me niet hoe) wel beelden van Pele gezien in zijn jonge tijd en hij heeft mij verteld dat hij Pele en Maradonna de beste spelers zijn die hij heeft zien voetballen. En ik sluit mij blind aan zijn worden.

6 december 2018 om 15:19
0

Oke, dat snap ik. Youtube filmpjes van hem hebben we allemaal wel gezien denk ik. Maar waarom mag je op basis daarvan wel vinden dat hij beter is dan Messi, maar niet dat hij minder goed is dan Messi. Die snap ik dan even niet helemaal..

6 december 2018 om 16:52
0

Ik heb beelden van beide spelers gezien en ik ben meer onder de indruk van Pele dan van Messi. Maar verder heb jij wel gelijk, paar beeldjes zeggen niks. Ik vind de beste dat diegene die hey beste er over kunnen praten de mensen zijn die ze beide heb zien voetballen (wat vrij lastig omdat in de tijd van Pele niet iedereen een TV had) Maar ik hoor wel vaak van mensen zoals mijn moeder en opa dat ze meer gecharmeerd waren van Maradonna dan van Messi, maar ja laat dat voor een andere keer.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Brazilië

FIFA ranking: 3
196 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
EvertonAanvaller
TiteUnknown
AlissonDoelman50
WevertonDoelman
MarquinhosVerdediger10
FágnerVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Brazilië.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren