Bekijk in artikel
5 december 2018 om 17:47
0

Het is gewoon leuk om europees te spelen. Nu kunnen meer clubs dat. Voor supporters dus mooi. En vind je van niet, dan hoef je er echt niet naar te kijken.

Reacties

5 december 2018 om 18:18
0

Je vergeet alleen een belangrijk gegeven. We praten hier niet alleen over clubs uit kleine competities. Er zullen dus ook Premier League clubs aanwezig zijn in die "europa League 2" en die hebben vele malen meer te besteden dan veel andere clubs. Dit zal helaas dus niet veel veranderen.

5 december 2018 om 18:46
0

Hij zegt toch duidelijk "leuk om Europees te spelen". Ook voor de Engelse clubs die normaliter geen Europese wedstrijden spelen is dit iets nieuws. Mooie uitdagingen.

5 december 2018 om 18:54
0

Ik verwacht eigenlijk dat de engelse clubs alleen b/c teams zullen sturen, maar het is alsnog leuker om tegen hen te spelen dan tegen oostblok ploegen.

6 december 2018 om 11:53
0

Engelse clubs halen wel de Play offs van de CL en de EL dus zul je ze niet zien in de EL2 op een hele enkele na. EL wordt van een hoge Spaans/Engels/ Italiaans en Duits gehalte denk ik

28 december 2018 om 21:04
0

Sterker nog, ik verwacht dat de EL hetzelfde zal doormaken als de CL. De grote landen zullen meer tickets krijgen waardoor het voor clubs uit de mindere landen, waaronder Nederland, alleen maar lastiger is om te kwalificeren

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren