Bekijk in artikel
5 december 2018 om 15:44
0

Die straffen staan natuurlijk niet in verhouding met de vergrijpen. En zo lullig is NL ook niet meer met zijn straffen. Wij moeten natuurlijk niet met zijn allen die kant op willen. Hier is gelukkig nog steeds iemand onschuldig tot het tegendeel is bewezen. In dat soort landen niet en kennen zij geen verzachte omstandigheden en dergelijke. Natuurlijk zijn er ook mensen die profiteren en misbruik maken van ons systeem. Maar het alternatieve is een stuk erger!!

Het is slecht gesteld met de mensenrechten in Rusland. En de overheden hebben daar veel teveel macht. Je wilt echt niet in aanraking komen met hun gerecht. Het is echt schandalig.

Het lijkt erop omdat er mensen van de ministeries erbij waren betrokken de straffen een stuk hoger zullen uitvallen. Vind het maar een eng landje.

Reacties

5 december 2018 om 15:58
0

Wat een boel onzin vertel jij hier nou over Rusland. Alleen maar ongegronde en discutabele statements die ook nog eens een heel land in discrediet brengen. Dan wordt een land opeens heel snel eng, dat geloof ik best.

5 december 2018 om 16:04
0

Google: Amnesty International Rusland

Gelukkig geldt hier wel de vrijheid van meningsuiting. In Rusland was ik de Sjaak geweest.

Succes!!!

5 december 2018 om 16:11
0

Na alle ontkenningen met betrekking tot MH17 en de op zijn zachtst gezegd betwistbaar legitieme annexatie van de Krim kun je er niet om heen dat het een eng land is. Of ben je vergeten dat er 193 onschuldige Nederlanders zijn neergehaald door Russische raketten die zijn geleverd door de Russen aan door de Russen gesteunde rebellen. Het minste wat ze hadden kunnen doen is publiekelijk hun excuses aanbieden en voor zover dat mogelijk is met een oplossing komen. Echter voelt Moskou zich daar veel te goed voor, hebben ze schijt aan alles en iedereen en gaan ze rustig verder met cyber aanvallen op onder meer Nederland. En onze regering durft of is niet bij machte hier iets aan te doen. Stel je eens voor wat er was gebeurd als MH17 een Amerikaans vliegtuig was geweest. Dan had de wereld er anders uitgezien.

5 december 2018 om 16:13
0

Verdiep je daarnaast ook eens in de geschiedenis van Afghanistan. Is al een tijdje geleden maar leer je ook wat meer over (voormalig) Rusland.

5 december 2018 om 16:18
0

len14ajax

Kanttekening: ik vind Rusland helemaal geen 'eng land'. Integendeel. Maar ik vind wel vooral dat het land wordt bestuurd door een hele enge man (vvp) en een hele enge groep profieurs en opportunisten die, eigenlijk volledig in de stijl van de Sovjet Unie, met list, bedrog en met hele dubieuze middelen hele enge dingen doen. Maar dat staat los van het land en de mensen.

5 december 2018 om 16:21
0

Heb je gelijk in. Ik heb het inderdaad over de regering en niet over het volk. Dat onderscheid is natuurlijk belangrijk!

5 december 2018 om 16:24
0

Het zelfde zou je trouwens ook kunnen zeggen over Trump en consorten en de dubieuze rollen die de Verenigde Staten heeft gespeeld in oorlogen en conflicten.

5 december 2018 om 23:38
0

Afghanistan, ja verdiep je daar eens wat meer in. Dan zie je dat jouw voorbeeld erg slecht is. En als we gaan moddergooien komt Nederland er op internationaal niveau er niet bepaald goed vanaf ivm Rusland. Iets met een legitieme regering met geweld neerhalen en een land in oorlog storten. Is iets erger dan een vliegtuigramp die er nooit had mogen zijn als iedereen gewoon zijn werk deed. En over annexaties gesproken, daar is het vrijwel 1 tegen 100 in. Het is anders om met verkiezingen iets te "annexeren" (of een oude annexatie ongedaan te maken) dan landen te onderwerpen door ze eerst economisch helemaal kapot te maken om ze vervolgens als slaaf te gebruiken.

5 december 2018 om 16:42
0

Heb jij de video's gezien? Kokorin alleen al heeft met een stoel lopen smijten, en dan worden ze te hard gestraft? En zijn ze onschuldig tot het tegendeel bewezen is? 😂

5 december 2018 om 16:54
0

"en dan worden ze te hard gestraft?"

Voor 'alleen al het smijten met een stoel' jarenlang de gevangenis in? Ja, 100% zeker ja dat dit 'te hard gestraft is ja. Tenminste, zolang je de maatstaf aanhoudt van liberale vrijheidsstaten.

Als je de norm van totalitaire regimes en dictators aanhoudt, dan zal dat ongetwijfeld een passende straf zijn. Maar goed, ik meen me te herinneren dat jij het ook wel prima vond dat mensen die gebruik maken van hun universele recht op een vrije meningsuiting voor vier jaar dwangarbeid naar de Gulag worden gestuurd. Dus ja, dan snap ik wel dat jij dit vindt.

5 december 2018 om 17:25
0

Op ieder Russisch topic probeer je weer de moraalridder uit te hangen als het over Rusland gaat. Ga eerst eens de beelden opzoeken en bekijken van wat die twee gedaan hebben die avond en hoe je vriendinnen van Pussy Riot misbruik maken van het universele recht op een vrije meningsuiting.

5 december 2018 om 17:57
0

@koni

Wat is dat een slecht voorbeeld zeg. Deze meiden deden dat uit protestactie tegen Poetin e.d. Zij werden vervolgens beschuldigd van hooliganisme. Zij werden veroordeeld tot twee jaar strafkamp.

Je bent echt niet goed om te beweren dat in NL hetzelfde straf zou plaats vinden. Als je NL te soft vind of je voelt je meer verbonden met de rechtssysteem van Rusland dan is een ieder in NL vrij om te gaan.

Best wel eng dat er mensen zijn die dit soort zaken goed praten. Maar goed je hebt altijd dat soort mensen op deze wereld. Niks aan te doen.

En eerlijk gezegd was ik niet van plan om te reageren op jouw reacties. Mensen met bepaalde ideeã«n kan je toch niet overtuigen. Maar hier sla je de plank volledig mis. En doe ik het stom genoeg toch.

Ik laat het ook hierbij.

5 december 2018 om 18:07
0

Jij hebt onderin gezegd dat je de details niet kent, dus waarom voel jij je dan genoodzaakt te reageren als je toch het fijne er niet van afweet? Je bent in Rusland gewoon vrij om te protesteren, als je er maar toestemming voor vraagt en niet op een manier zoals Pussy Riot oa gedaan hebben.

5 december 2018 om 18:22
0

@koni

Kennelijk ken jij wel de details. Dus vertel maar waarom deze straf ook in NL plaats zou hebben gevonden.

En mooi dat je in Rusland wel mag demonstreren maar wel alleen met goed vinden van de regering. Zo lust ik er nog wel een paar.

Straks beweer je nog dat Rusland een hele fijne democratisch land is waar je in kan wonen. Nogmaals een ieder is vrij om te gaan

5 december 2018 om 18:33
0

@Constant Kante. De vrijheid van meningsuiting een universeel recht noemen is ingegeven door jouw ideologie, namelijk het liberaal humanisme. Vergeet niet dat er andere stromen zijn die het daar niet mee eens zijn. De 'Westerse waarheid' is niet perse de waarheid. In het sociaal humanisme is de wens van de groep bijvoorbeeld belangrijker dan de mening van het individu. Vanuit jouw ideologie andere ideologieën verwijten maken vind ik wat onwenselijk. Dat doen stromingen binnen de Islam en het Christendom ook t.a.v. 'niet-gelovigen'. Ik vermoed dat jij dat liever ook niet hebt. Doet er verder niets aan af dat ik het wel met je ideeën over strafrecht en vrijheid van meningsuiting eens ben.

5 december 2018 om 18:39
0

@Steven West

Ze hebben zich misdragen bij een kerkdienst die erg zwaar weegt in Rusland. Dat alleen al zou in een democratisch land als Nederland ook bestraft worden als zoiets gebeurt bij een katholieke kerk, synagoge of moskee.

Dacht jij dan dat ze in Rusland nog steeds communistisch zijn of zo? Want het is inderdaad zo dat het een democratie is, maar het is er nog erg jong, wat niet heel gek is als je jarenlang communisme bent gewend. Quincy Promes heeft hetzelfde beeld gehad toen hij net naar Spartak Moskou ging, maar bleef er vijf jaar mede doordat hij het ook enorm naar zijn zin had daar.

5 december 2018 om 18:44
0

@konti

Ik zei toch dat jij zou gaan beweren dat Rusland een fijn democratisch land is

5 december 2018 om 18:48
0

Als Rusland communistisch was had ik dat gewoon gezegd, maar helaas voor jou is dat niet meer zo. 😉

5 december 2018 om 18:55
0

Tja het is wat je democratisch noemt. Als fraude erbij hoort heb je helemaal gelijk.

5 december 2018 om 19:38
0

Blijkbaar gebeurt frauderen ook in meerdere democratische landen, want anders zou je dit voorval ook hebben afgekeurd. Maar ik zal aan de Russen wel doorgeven dat ze het gedrag van Mamaev en Kokorin(want daar gaat dit topic over) eigenlijk hadden moeten belonen.

5 december 2018 om 19:54
0

@koni

Ik heb het over de fraude door Poetin om aan de macht te komen. Ook hebben zij wetten wat het land helemaal niet democratisch maakt.

Ik zou zeggen kijk even naar Amnesty International over Rusland. Dan zing je direct een ander toontje. Alleen ga je dat natuurlijk niet doen. Je gelooft liever het nieuws wat vanuit het mooie democratisch land Rusland komt met hun 'geweldige'leider.

Nogmaals iemand die altijd bepaalde waarheden heeft meegekregen ga je nooit doen overtuigen. Dat soort lui worden helaas pas bekeerd als zijzelf met dat soort misstanden te maken krijgen.

Sommige willen geloven wat zij willen geloven.

Als jij wilt geloven dat Rusland een eerlijke democratisch stelsel heeft dan mag jij in je eigen wereld blijven geloven.

5 december 2018 om 20:19
0

Ik ben zelf deels Russisch, dus weet zelf wel waar ik tegenaan loop als ik het land bezoek.

Dat jij je vast wil klampen aan Amnesty International vind ik prima, maar als je je gal wilt spuwen op Rusland, zonder de videobeelden te hebben gezien van Mamaev en Kokorin + het land nooit bezocht hebt, dan vrees ik dat jij je iets te veel vastklampt aan de westerse waarheid, die ook behoorlijk gekleurd is.

5 december 2018 om 23:42
0

Hoe kan je iemand überhaupt serieus nemen als hij beweert dat er in Rusland iemand aan de macht is die het volk niet wil (ondanks de steun van zeker 3/4 van de russen). Hoe kan iemand zichzelf serieus nemen als die beweert dat in Nederland wel alles mag terwijl je hier ook gewoon toestemming nodig hebt voor demonstraties?

En dat soort mensen hebben dan ook nog het lef om zichzelf te goed voor jou te vinden.

6 december 2018 om 13:56
0

Dat heet propaganda en de concurrenten zwart maken of zelfs gevangen nemen en zelfs ontvoeren. De media speelt hier een grote rol in. Dat heeft hij ook volledig in zijn handen. Mensen die kritiek hebben worden opgepakt.

Het volk is afhankelijk van de informatie die zij krijgen. En zij krijgen geen eerlijke informatie. Vandaar dat jullie zelf ook beledigd zijn als er kritiek is op jullie wereldleider!

Rusland doet aan censuur. Bronnen: Amnesty International.

Alleen daar willen jullie inhoudelijk niet op reageren. Begrijp het wel. Valt natuurlijk ook niet goed te praten

6 december 2018 om 14:05
0

Weet Amnesty International ook dat er meerdere oppositie kanalen zijn in Rusland? Blijf vooral lekker doorgaan met je ongefundeerde westerse propaganda die helemaal niets met dit topic te maken heeft.

Zelfs al zijn er twee malloten de gevangenis in gestuurd grijp je alsnog je kans om je gal op Rusland te spuwen. De details ken jij waarschijnlijk nog steeds niet. 😂

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Rusland

FIFA ranking: 43
43 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Rusland.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren