Bekijk in artikel
2 december 2018 om 00:07
0

Trouwens wel weer een mooie populaire opmerking van Henk de Jong. Hij blijft zijn best doen om zichzelf goed te verkopen. Maar zullen ze bij Twente geen ruil deal willen doen ? Wij Pusic en zij Henk en zijn boezemvriend Sander ?

Reacties

2 december 2018 om 00:18
0

Dit dus! Verschrikkelijk mooie oneliners komt hij telkens mee. Alles om vriendelijk en nuchter over te komen. Als je het mij vraagt één groot toneelspel en nog weinig overtuigend ook. Onbegrijpelijk dat men hier nog steeds intrapt. Ik heb deze trainer nog niet kunnen bespeuren op echt voetbalinhoudelijke uitspraken die ergens op sloegen. Rondom een jeugdwedstrijd een keer een voetbalinhoudelijk gesprek met Henk mogen voeren. Helaas snapte hij de spelprincipes van de O13 noch de uitleg van de trainer niet. Ik verzeker je dat dit niet aan de trainer van O13 lag. Hoewel het niet alleen aan HdJ ligt dat er niet gepresteerd wordt. De selectie is simpelweg ook gewoon te dun en daar zijn ook anderen schuldig aan.

2 december 2018 om 00:49
0

Ik snap er ook niets van. Elke keer als Henk het over "die lieve jongen(s)" heeft krommen mijn tenen. Doe mij Kalezic maar. Dat was de laatste goede en realistische De Graafschap coach.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

32 fans
Coach, 54 jaar
SeizoenClub
2014-2016 SC Cambuur
2013-2014 SC Cambuur
2013-2013 SC Cambuur
Laatste voetbalnieuws

Update: Henk de Jong ruilt De Graafschap in voor SC Cambuur

SC Cambuur neemt na dit seizoen afscheid van René Hake, zo maakt de club uit Leeuwarden donderdag bekend via de officiële kanalen. Het aflopende contract wordt 'in goed gezamenlijk overleg' niet...Lees verder

De Graafschap

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren