Bekijk in artikel
15 november 2018 om 07:17
0

Je komt gewoon tekort klaar. Waarom moet je uitleg? Omdat de andere beter zijn? Even een mindere periode en de speler wilt weg. Deze speler gaat zeker de top halen.

Reacties

15 november 2018 om 07:21
0

Uitleg waarom hij niet wordt opgesteld? Waar moet hij zich in verbeteren om wel opgesteld te worden? Zo gek is dat toch niet? Zit al een jaar op de bank.

15 november 2018 om 07:34
0

Hij traint elke week. Denk je nou echt dat de trainer geen uitleg wilt of kunt geven. Dit is een slap persoon.

15 november 2018 om 07:52
0

Als hij uitleg wil dan kan hij daar toch gewoon naar vragen?

15 november 2018 om 09:08
0

En ondertussen zit jij stoer achter je toetsenbord dit te schrijven JasonRhijn. Wie ben jij om hem uit te maken voor slap persoon? Ik zie je vaker dit soort reacties geven. Ben nu toch wel benieuwd wat jij allemaal hebt bereikt als sterk persoon zijnde.

15 november 2018 om 09:32
0

Ik denk dat de trainer vooral zou willen dat hij zich op 1 punt verbetert: doelpunten maken. Hoe maakt vaak niet uit. Hij heeft er pas eentje gemaakt in de competitie. Wel lasting om aan te werken als je weinig speelt, mar de trainer zal er zijn redenen voor hebben hem zo weinig op te stellen.

15 november 2018 om 10:14
0

@jordypa: Hij heeft ook bijna geen minuten gespeeld.

Buiten dat is hij trouwens ook lang geblesseerd geweest, vandaar dat ik die opmerking 'we hebben van de zomer afgesproken het nog een half jaartje aan te kijken' niet helemaal snap. Had de trainer hem vorig jaar dan geblesseerd op moeten stellen ofzo?

15 november 2018 om 07:23
0

Als dat de uitleg zou zijn, dan moet die toch juist vetrekken? Of zou jij wel ergens blijven tegen beter weten in?

15 november 2018 om 09:22
0

je kan niet zomaar vertrekken als je een contract hebt, en een club veel geld betaald heeft voor je...

15 november 2018 om 07:36
0

Mwa, Locadia is echt wel beter dan Murray. Krijgt gewoon totaal de kans niet om zichzelf te laten zien.

15 november 2018 om 07:38
0

Je maakt een grapje hoop ik?

15 november 2018 om 08:00
0

Jij vind 35 jarige Murray beter dan Locadia?

15 november 2018 om 08:16
0

Murray heeft dit seizoen 6 keer gescoord in de premier league en staat daarmee gedeeld 4de in de topscoorderslijst. Dat is toch zeer degelijk te noemen.

15 november 2018 om 08:25
0

Mensen die roepen hier maar wat of gooien het op rivaliteits discussies. Murray speelt een uitstekend seizoen en heeft 6 doelpunten gemaakt. Dit is een club die moet vechten om de punten. Het gaat totaal niet automatisch. En ik zou zelf ook de speler opstellen. Die het meest in vorm is, die het meest scoort. Met doelpunten ga je wedstrijden winnen. Dat deze speler op leeftijd is, dat maakt niet zoveel uit. Het gaat erom dat hij van meerwaarde is.

15 november 2018 om 09:25
0

Ja. Leeftijd doet er niet toe, als je maar scoort. En dat doet Murray meer als Locadia, ook in het huidige seizoen. Hij (Murray) staat ook derde op Brighton's top scorers lijst aller tijden met 100 goals.

15 november 2018 om 09:34
0

Murray heeft meer gescoord dan bv. Morata in de afgelopen twee Premier League-seizoenen. 18 om 16. Dat is een knappe prestatie op je 35e.

15 november 2018 om 07:37
0

Je kan ook als Bogarde lekker op de tribune plaatsnemen en je handje ophouden. Dan prijs ik toch de instelling van Locadia. Hij traint keihard en is fit. Wilt graag voetballen, maar krijgt hooguit 10 minuten per 2 wedstrijden. Wel fijn dat jij denkt dat Locadia de top gaat halen. Gelukkig is Locadia realistischer en neemt hij genoegen met een club in de hoogste divisies van een topcompetitie.

15 november 2018 om 07:46
0

Waarom is het bij dit geval van Locadia direct een 'je komt tekort, klaar,' verhaal en kregen we in het geval van Klaassen allerlei reacties over de grote boze Allardyce die de boosdoener was?

Uiteindelijk moet Locadia het natuurlijk laten zien zodra hij de kans krijgt. Tegen City veel minuten gemaakt maar logisch dat je dan weinig kan. Tegen Newcastle vroeg ingevallen en redelijk gespeeld. Daar moet je het van hebben, maar als je concurrent een bewezen speler is die er nu 6 in 12 potjes in heeft liggen moet je gewoon geduldig zijn.

15 november 2018 om 08:04
0

Hetzelfde krijg je nu ook weer hoor Sammerens, alleen nu van de mensen die toen het hardste over Klaassen riepen. Dat zijn namelijk de jongens die alleen (ex) spelers van de rivaliserende clubs willen afkraken. Locadia en Klaassen zitten in dezelfde situatie. Jason overdrijft weer omdat hij graag PSV'ers afkraakt maar ook Locadia zou bij de juiste club kunnen opbloeien, zoals Klaassen nu opbloeit bij Werder. Doen alsof die uitspraken (beschuldigingen en verdedigingen) slechts een kant op gaan is echt onzin, het gebeurt over en weer. Ik volg Brighton totaal niet dus heb geen idee wat Locadia daar laat zien maar ik hoop dat hij in januari een club vindt waar hij wel meer aan spelen toekomt!

15 november 2018 om 08:15
0

Oh het is weer de rivaliteit. Kunnen we de discussie toch ook weer sluiten. Blijkbaar kijk jij geen Engels voetbal. Maar dit team draait nu en daar is Locadia geen onderdeel van. Als hij zo graag een gesprek wilt en de trainer geeft weinig duidelijkheid. Misschien moet hij vragen wanneer wel? En wanneer hij een antwoord kan verwachten. En dat hij zich kwetsbaar opstelt, dat hij alles er aan wil doen om in de basis terug te keren. Weet ik veel wat, maar deze spelers lopen straks bij andere clubs ook weer tegen problemen aan.

15 november 2018 om 08:53
0

Jij maakt er zelf van dat het rivaliteit is.

Ik vraag de oprechte vraag waarom je hier direct oordeelt dat Locadia niet goed genoeg is, terwijl bij een ander en naar mijn weten meest recente voorbeeld van eenzelfde situatie door veel mensen de schuld bij andere zaken dan de kwaliteit van de speler gelegd werd.

15 november 2018 om 09:57
0

Groot verschil was wel dat Klaassen de pech had dat na zijn komst ook nog eens Rooney (kind van de club) en Sigurdsson (toen duurste aankoop ooit bij Everton) werden aangetrokken.

17 november 2018 om 21:55
0

En dat Klaassen na een aantal blessures alsnog niet bij de wedstrijdselectie zat. Klaassen had het gewoon erg zwaar bij Everton. Daar hebben Rooney en Sigurdsson verder weinig mee te maken. Het probleem is alleen dat hij ineens weer word opgehemeld omdat hij het leuk doet bij een club waar momenteel sowieso geen verwachtingen zijn.

15 november 2018 om 08:22
0

Dus omdat hij tekort komt heeft hij geen uitleg nodig? Redelijk bekrompen gedachtegang. Hij is voor een recordbedrag gekocht door de club, dan verwacht je op z’n minst uitleg over waarom hij niet in de speelwijze past toch? Als je met zo’n mentaliteit als die van jou een baas/leidinggevende bent houd ik mijn hart vast voor je medewerkers.

15 november 2018 om 08:27
0

Hij komt tekort voor het huidige niveau. Hij heeft Murray voor zich die het beter doet. Waarom willen spelers weg als het even wat minder gaat? Kan zo speler niet in het team spelen en er alles aan doen om zijn zwakke punten te verbeteren zodat het team daar behoefte aan heeft? Houd jij maar lekker je hart vast. Dit is de mentaliteit die heerst bij mij. Kom je tekort voor het niveau geen schande. Dan gaan we er aan werken om naar dat niveau toe te gaan. Maar een speler als deze moet er zelf mee komen. En dan in de media praten over weggaan werkt altijd tegenstrijdig.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

123 fans
Aanvaller, 25 jaar

Brighton & Hove Albion

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren