Bekijk in artikel
9 november 2018 om 12:04
0

Het is in ieder geval goed dat Monaco dankbaar is voor wat Rybolovlev allemaal heeft betekent en ondanks alle controverse achter hem blijft staan.

Zie het zelf ook nog goed komen, al is het duidelijk dat de huidige talenten nog lang niet zo ver zijn als dat Mbappe was.

Reacties

9 november 2018 om 13:18
0

Waarschijnlijk heb je het bij het rechte eind, want de rijken der aarde hebben de beste advocaten en komen meestal weg met hun gesjoemel.

Ik weet niet hoe dankbaar de club moet zijn, als Rybolovlev er niet mee wegkomt, de club sancties krijgt en wellicht degradeert of teruggezet wordt. Je moet maar afwachten of je zonder achterban of sponsoring ooit wederkeert in lique 1. Monaco stond niet voor niets in lique 2 toen hij de failiete boedel van Monaco overnam.

Ik ga er hier overigens wel vanuit dat deze verhalen kloppen en bewezen kunnen worden. En nogmaals, hij komt er waarschijnlijk mee weg.

9 november 2018 om 14:22
0

De club krijgt alleen sancties als hij iets illegaals heeft gedaan met de club. Dat lijkt niet te zijn gebeurd dus dan gebeurd er gewoon niks. Ik snap niet dat het meteen "hij komt er mee weg" is. Een soort rijke mensen doen altijd iets fout gedachte.

9 november 2018 om 14:41
0

@doncockxxx,

Heb je ook gelijk in, maar aan de andere kant was Subasic erbij toen Monaco in de Ligue 2 zat en die bracht ze binnen een jaar terug naar de Ligue 1 en hoort ook tot een van de betere doelmannen van de competitie. Monaco is van oudsher een club dat ondanks de droevige omstandigheden(waarvan ik ook niet snap dat Rybolovlev met al het geld dat hij heeft niet een fatsoenlijk grasmat kan neerleggen) altijd grote namen heeft voortgebracht.

9 november 2018 om 15:19
0

@ tubby, wat jij zegt slaat werkelijk helemaal nergens op. Ik heb het niet over alle rijken noch dat ze altijd iets fout doen. Probeer nog een paar keer te lezen wat ik zeg, dan snap je wellicht dat ik het over Rybovlev specifiek heb. In een democratie laat justitie je niet zomaar oppakken; dat gebeurt bijna niemand en gebeurt alleen als er een reden voor is

Wat hij volgens jou allemaal niet gedaan heeft, kan je in het NRC lezen.

9 november 2018 om 14:36
0

Rybolovlev, is dat niet een beetje net als Visser in het Nederlands of sla ik de plank volledig mis? Moest wel even lachen toen ik het las.

9 november 2018 om 14:43
0

In zekere zin wel😀, maar in Rusland geen gebruikelijke achternaam.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

AS Monaco

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Amiens38-21
16.Toulouse38-22
17.AS Monaco36-19
18.Dijon34-29
19.SM Caen33-25
Voor de complete stand: Ligue 1
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren