Bekijk in artikel
9 november 2018 om 06:05
0

Als er te veel blanken in de top, bij de politie, of ergens anders zijn is het racisme/ discriminatie. Dus middels positieve discriminatie (lees: voorkeur voor getinte mensen en vrouw) proberen ze het recht te trekken. Is meer dan 90% van je selectie getint en wil je wat blanke spelers toevoegen aan je selectie is het racisme want je profileert etnisch. Iets met graag in een slachtoffer rol willen kruipen.

Reacties

9 november 2018 om 08:14
0

Wat je positieve discriminatie noemt voor de ene groep is, is weer negatieve discriminatie voor de benadeelde groep. Huidskleur moet toch geen factor zijn, het slaat nergens op. Psg moet gewoon de beste op de positie nemen. Het is toch ook raar als je mensen met bruin of zwart haar afwijst en iemand met oranje haar opstelt omdat je er zo weinig van hebt.

9 november 2018 om 13:19
0

Lacazette, ik ben absoluut tegenstander van positieve discriminatie. Je moet iemand aannemen op zijn kwaliteiten. Het gaat mij er om dat het woord discriminatie of racisme altijd uit een bepaalde hoek komt.

9 november 2018 om 10:21
0

Het hele idee dat je mensen moet aannemen of afwijzen gebaseerd op hun uiterlijk is gewoon te achterlijk voor woorden.

De beste speler hoort die positie te krijgen, punt. Of ze paars, groen of geel zijn moet geen donder uitmaken. Als ze spelers zijn die in de toekomst wat kunnen toevoegen aan het eerste van PSG dan moeten ze die positie krijgen. Uiterlijk moet geen rol spelen, nooit niet.

Als het buitenstaanders of mensen in de media opvalt dat er te veel van een bepaald uiterlijk in een team zit dan is dat hun probleem. Dat moet een voetbalclub geen donder uitmaken. Het gaat er uiteindelijk om wie het beste hun voeten kunnen laten spreken en PSG aan prijzen kan schieten. De rest is onbelangrijk. Die politiek correcte shit mogen ze maar bij hun talkshows aan het licht brengen en niet laten bemoeien met andere takken van de samenleving.

Dat is net zo iets als dat je een eigen bedrijf hebt en gekwalificeerde werknemers zoekt, en merkt dat alleen mensen met blond haar aan je eisen voldoen, en iedereen zonder blond haar dat niet doen. En dat je dan mensen met blond haar afwijst om niet 'te racistisch' over te komen. Het is zo achterlijk en dit soort denkwijzes creã«ert alleen nog meer onrust in een samenleving. Niemand wordt hier beter van. Niemand.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Lille OSC6526
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. MbappéAanvaller2730
T. TuchelUnknown
MarquinhosVerdediger263
J. DraxlerMiddenvelder263
Thiago SilvaVerdediger250
T. KehrerVerdediger251
Á. Di MaríaMiddenvelder259
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren