Bekijk in artikel
8 november 2018 om 21:01
0

Wat een zure wedstrijd voor ons. Laatste minuten scoort die Noor de doelpunt om gelijk te maken! We zetten druk en toonde strijdlust! We verdienden in mijn ogen de 3 punten. Mustafa pektemek heeft 3 grote kansen gemist die afgemaakt moeten worden. Dorukhan was een verademing op het middenveld, quaresma speelde een goede pot in de 1ste helft en wat kan ik nog over medel zeggen. Het is een tank!

Ik ben blij dat ik de wedstrijd heb kunnen bijwonen, maar wij verdienden meer van deze wedstrijd.

Reacties

8 november 2018 om 21:10
0

Jezus man, die keeper van Besiktas is echt zo onstabiel en onrustig. Heeft zowat elke bal die op hem afkwam terug gelost, echt een dramatische keeper. Besiktas kan toch wel een betere keeper aanschaffen. Karius is echt niks minder dan deze man die hier vandaag in het doel stond.

8 november 2018 om 21:16
0

Inderdaad tolga moest al 3 jaar terug vertrekken, maar in plaats daarvan gaf het bestuur hem een nieuwe contract. Hij kan niet fatsoenlijk trappen en zoals je zegt is hij al jaren onstabiel! Karius speelt ook een tijdje bagger dus snap ik senol zijn keuze wel! Dit was een bericht naar karius om meer te trainen en minder opstap te gaan.

8 november 2018 om 21:16
0

Tolga staat bekend om zijn paniekerig uitkomen. Prima lijnkeeper maar daar is ook alles mee gezegd.

8 november 2018 om 21:28
0

Wees blij dat Besiktas in extremist op het einde geen 2de binnenkrijgt zou ik zeggen... Die bal die door een eigen Genk speler onbedoeld van de lijn werd gehaald, moest altijd goal zijn. Besiktas toonde vechtlust, maar moet blij zijn met een gelijkspel. Genk is duidelijk een klasse beter.

8 november 2018 om 21:33
0

Wees blij dat pektemek niet kan afmaken zou ik zeggen anders hadden we 3-0 ofzo gewonnen! In de laatste 10 minuten zag ik pas een goede Genk en als ik me niet vergis is het necip die op het einde de bal blokkeert vanuit mijn perspectief in de stadium.

8 november 2018 om 21:35
0

Laat Genk nou vooral blij zijn dat Besiktas geen normale spits heeft anders was de wedstrijd in de eerste helft al beslist.

8 november 2018 om 21:41
0

Het was inderdaad de spits van Genk die de bal tegenhield. In feite had Besiktas moeten winnen maar bij 0 1 kan de goal altijd vallen. Zeker met een goeie laatste 10 min.

8 november 2018 om 21:42
0

Het leek me eerder een Genk speler, maar het kan zijn dat je gelijk hebt. Ik zeg niet dat je je met een gelijkspel moet neerleggen, maar het had erger kunnen zijn... Besiktas had er een 2de kunnen maken, maar Genk had er ook een 2de moeten maken. Dat Genk blij moet zijn dat Besiktas geen spits in vorm heeft, vind ik een flauw excuus, want Genk heeft blessures, waaronder hun beste speler Leandro Trossard

8 november 2018 om 21:45
0

Hahaha wat een logica. Besiktas had hier met gemak 0-5 kunnen winnen. Als je duidelijk een klasse beter bent mag je dat ook laten zien op het veld. Genk komt hier goed weg, een goekoop schot ging het doel in, meer hadden ze niet in te brengen. Waardeloos team als je het mij vraagt.

8 november 2018 om 21:48
0

Ik persoonlijk vind blessures opnoemen eerder een flauwe excuus. Besiktas had in de thuiswedstrijd ook blessures aan belangrijke spelers, maar desondanks hadden ze toen beter moeten spelen! Ik vind dat geen geldige reden. Ik gaf Genk hun verdiende krediet toen ze ons een voetballes gaven in Istanbul, maar in deze wedstrijd gebeurde het tegenovergestelde. Besiktas had alles in controle en creëerde de betere kansen.

8 november 2018 om 22:15
0

Pardon?een klasse beter?Je hebt duidelijk de wedstrijd niet gezien..dit is een Besiktas uit vorm en Genk speelt nog met alle pijn en moeite gelijk..Besiktas is in normale doen 3 klasse beter dan Genk met alle respect..

9 november 2018 om 00:16
0

@FBSK07 Dat Genk een klasse beter zijn, hebben ze al in Besiktas getoond... moest je die eigen fans es horen. Die thuispubliek juichte Genk nota bene toe! "een goekoop schot ging het doel in, meer hadden ze niet in te brengen" je hebt duidelijk de laatste 10 minuten niet gezien. Niet te missen kans gemist. Een gelijkspel is een fair resultaat.

9 november 2018 om 18:24
0

Snap dat je supertrots bent dat jouw Genk gewonnen heeft van Besiktas maar blijf realistisch aub..

Laatste discussies Bekijk in het artikel

114 fans
Middenvelder, 31 jaar

Besiktas

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Besiktas5624
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
A. LjajićAanvaller227
G. YalçınAanvaller185
B. YılmazAanvaller119
L. KariusDoelman250
U. YuvakuranDoelman10
T. ZenginDoelman30
E. AtlamVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Besiktas.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren