Bekijk in artikel
8 november 2018 om 20:31
0

Tuurlijk heeft hij het maximale uit zijn carrière gehaald, ok misschien niet door het mislopen van het wk in 2010 waar Rusland toch iets moois had kunnen neerzetten kwa team maar toch. Hij heeft jarenlang voor een topclub gespeeld in zijn thuisland. Sportief bijna alles daar kunnen bereiken (op de CL winst na dan, maar dat hebben veel wereldtoppers niet kunnen winnen) en veel geld kunnen verdienen. Daarna een mooie transfer naar Arsenal om eens een competitie als de Premier League te voelen en nog meer te verdienen. Helaas door blessures niet al te veel gespeeld, tsja dan kan het verkeren dat je van de radar verdwijnt. Ondanks de blessures toch wel tot een best hoge leeftijd op absoluut top niveau meegedaan en laten zien bij de besten te horen.

Het is echt niet zo dat hij er niet uit heeft gehaald wat er in zat. Mensen denken dat alleen maar omdat hij relatief kort bij een Arsenal zat maar vergeten even dat hij daar pas op zijn 28-ste zat en een hele mooie carrière daarvoor achter de rug had. Dat hij daarna gewoon niet wilde stoppen omdat het lichaam nog door wilde, hij genoeg geld kreeg en ook wel plezier had in zijn spel betekent niet dat zijn carrière gelijk niks meer waard is.

Reacties

8 november 2018 om 20:49
0

Ha juga deed wel pijn dat shaqiri en xhaka tegen jullie scoorde of niet

8 november 2018 om 22:02
0

Wat heeft dit nou met Arshavin en mijn verhaal te maken?

Toch ben ik fatsoenlijk genoeg om een normaal antwoord te geven:
Nee, de scheidsrechterlijke dwalingen van Brych deden pijn.
Dat een stel mensen voor het ene land spelen maar zich met iets anders verbonden voelen is niet mijn probleem maar een probleem voor de Zwitsers. Groot respect voor Behrami, topkerel!

8 november 2018 om 22:13
0

Echt respect dat je nog zo normaal antwoord kan geven hahaha. Ik vraag me af of die echt nieuwsgierig is of dat het is om te provoceren. Waarschijnlijk het laatste maarja tekst is moeilijk te interpreteren.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Rusland
11 fans
Aanvaller, 38 jaar

Rusland

FIFA ranking: 43
43 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Rusland.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren