Bekijk in artikel
7 november 2018 om 14:37
0

Ik blijf het frappant vinden dat Feyenoord die 25 miljoen eist. aangezien de club zelf geen rooie cent heeft om zelf ook maar een kleine financiële bijdragen te leveren (correct me if I´m wrong). Voor dit hele project is de club volledig afhankelijk van derde partijen

Reacties

7 november 2018 om 15:45
0

Omdat Feyenoord zorgt voor de meeste omzet van het stadion krijgen zij dus ook het eerste stuk van de taart. De overige winst moet het dan aantrekkelijk maken voor de derde partijen inderdaad. Hoe hoger Feyenoord gaat zitten, hoe minder aantrekkelijk het wordt voor derden.

7 november 2018 om 17:24
0

En hoe minder de prestaties, hoe minder aantrekkelijk Feyenoord uberhaupt wordt. Denk je dan dat zo'n stadion niet voor enorme kosten gaat zorgen die de club dan met veel moeite zal moeten betalen?

Ik vind het nogal onvoorstelbaar dat iedereen buiten Rotterdam flinke vraagtekens zet bij de grootte en de kosten van het project, terwijl de club schijnbaar de handen op de oren houdt en totaal doof is voor de risico's.

We hebben nota bene net FC Twente zien afglijden dat exact dezelfde ambities had en ook veel te veel in een te korte tijd wou. Die spelen nu in de Keuken Kampioen Divisie met een schuld van 45 miljoen euro en een groot stadion. Dan is zo'n stadion en de hypotheek ineens een enorme kostenpost.

Rogerzzz geeft hierboven al erg goed weer waarom het plan veel te optimistisch is en dat er gigantische risico's aan verbonden zitten.

7 november 2018 om 18:29
0

Er is geen sprake van een hypotheek. Lees je in voor je reageert.

7 november 2018 om 19:10
0

@thedoc

Denk jij serieus dat Feyenoord met minimale input de vruchten kan gaan plukken? Dat is namelijk sowieso al staatssteun. Als er geen hypotheek is, is er wel een andere kostenpost waarvoor ze zullen moeten opdraaien. Zo niet, dan kun je het hele plan al vergeten als het voorgelegd moet worden aan de Europese Commissie. Die zijn namelijk nogal streng betreft dit soort zaken.

8 november 2018 om 09:50
0

@sirius
Zoals Thedoc zegt, lees je in voordat je allemaal uitspraken doet waarvan er niets klopt.feyenoord wordt geen eigenaar van het Stadion. Overal ben je aan het schreeuwen dat het een slecht plan is, maar een stadion bouwen moet kunnen als de oude locatie niet meer goed genoeg is.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren