Bekijk in artikel
7 november 2018 om 13:20
0

En Ajax werd ook lang benadeeld dat het geen uitfans mocht meenemen naar clubs als Utrecht, Feyenoord, Ado. Ook een belachelijk besluit. Laat hem daar dan ook wat over zeggen.

Reacties

7 november 2018 om 13:27
0

Volgens mij zijn jullie 23-12 gewoon welkom hoor..

7 november 2018 om 13:31
0

Hoezo benadeeld? Moet die ‘fans’ zich maar leren gedragen. Die van psv mogen wel overal komen. Dan mag ajax nog blij zijn dat ze in Eindhoven zo lief zijn want na dat vuurwerk in april hoeven die ajax ‘fans’ van mij ook niet meer langs te komen.

7 november 2018 om 14:10
0

Er wordt met twee maten gemeten. De fans van Psv, Feyenoord, Ado, Utrecht schoppen ook rotzooi. Alsof hun schoolvoorbeelden zijn van lieverdjes. Schei toch uit zeg! En toch worden hun niet in die mate benadeeld als Ajax met het weren van uitfans.

7 november 2018 om 14:12
0

@ Rasdago

Inderdaad ja benadeeld, nu weet ik niet hoe het met jou zit; maar ik wil niet verantwoordelijk gehouden/bestraft worden voor anders mans wangedrag. Dat de goede onder de kwaden moeten leiden vinden we in Nederland gerechtigheid en daadkrachtig optreden.

7 november 2018 om 14:33
0

Misschien wordt het dan eens tijd dat die andere supporters 'de goeden' eens gaan optreden tegen die zogenaamde 'kwaden' door ze direct te corrigeren en eventueel aan te geven bij de politie, zodat deze 'kwaden' ook geweerd kunnen worden. Maar nee, dat doen ze ook niet.

7 november 2018 om 14:44
0

Die 'kwaden' kunnen dan misschien wel die 'goeden' thuis gaan opzoeken en wie weet wat ze dan gaan doen. Wil je dat op je geweten hebben?

7 november 2018 om 13:31
0

misschien moet je daar die zogenaamde ajax supporters voor bedanken die rotzooi schoppen. Ze worden niet geweerd omdat het zulke lieverdjes zijn.

7 november 2018 om 14:25
0

En dat is dus de grootste onzin. Ajax supporters mochten niet naar Utrecht omdat de veiligheid van die Ajax supporters niet door Utrecht gegarandeerd kon worden omdat de fans op de Bunnikside, die als straf leeg moest blijven, wel gewoon kaartjes konden kopen voor andere vakken. Dus een straf die opgelegd wordt aan Utrecht supporters heeft tot gevolg dat Ajax supporters niet aanwezig mochten zijn bij die wedstrijd.

In welke wereld is dat de schuld van Ajax supporters en de zogenaamde rotzooi die ze schoppen??? Ze werden dus geweerd volledig buiten hun schuld om. Maar dan nog zijn er hier van die "keyboard warriors" die doodleuk beweren dat ze het aan zichzelf te danken hebben.

Zelfde geldt voor het weren van Ajax supporters in het Ado stadion. Ze worden zelfs geweerd als ze niet tegen Ado spelen en Ado op dezelfde dag in een andere stad moet spelen, omdat de Burgemeester bang is dat het rellen wordt tussen Ajax supporters en Ado supporters (wat volledig begrijpelijk is, aangezien het zelfs rellen werd tussen Ajax supporters en Ado supporters toen Ajax uit tegen Legia moest.....)..

7 november 2018 om 15:08
0

Waren het niet een kleine honderd Ajax-supporters die op een vrijdagavond het supprtershonk van ADO aanvallen en daar zo’n 15 Hagenezen molesteren waaronder kinderen van 15 en 16 jaar? En waarom? Op basis van een niet bewezen beschuldiging dat ADO-supporters het Ajax-honk in brand zou hebben gestoken. Voorkomen is beter dan genezen. Tuurlijk is het leuker als beide supportersgroepen aanwezig zijn bij een onderling wedstrijd. Maar zolang beide groeperingen zich niet kunnen gedragen als ze wit poeder door hun neus snuiven en daardoor boven proportionele politiebegeleiding moet worden opgetrommeld. Is dit mijn inziens de beste maatregel totdat er een goed systeem is waardoor je raddraaiers buiten kan sluiten.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

88 fans
Coach, 71 jaar

FC Utrecht

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren