Bekijk in artikel
7 november 2018 om 12:29
0

Het zou natuurlijk super zijn voor feyenoord! Als feyenoord 80 duizend plekken maakt zit dat ook gewoon vol. Dan gaan we domineren in de mickey mouse competetie.

Reacties

7 november 2018 om 12:33
0

Misplaatste arrogantie? Voorlopig loopt Feyenoord financieel gezien mijlenver achter op Ajax en Psv. En het is nog maar de vraag of Feyenoord met die jaarlijkse bijdrage van 25 miljoen aan het spelersbudget echt vaker een serieuze titelkandidaat gaat worden.

7 november 2018 om 12:36
0

nee, ijdele hoop of hij is gewoon lekker aan t dromen.

7 november 2018 om 12:47
0

wel apart dat de ajax fans gelijk zo reageren maar helemaal in de waan zijn van "het bayern munchen van nederland". al ben ik het er mee eens dat feyenoord niet zal domineren, zal er wel een grote sprong kunnen worden gemaakt om het gat the verkleinen mits de scouting en aankopen beter verlopen.

7 november 2018 om 12:52
0

Heb je mij over t Bayern München van Nederland gehoord? Dat zie ik echt gebeuren. Maar er zijn 2 clubs die kunnen domineren over n periode van n paar jaar maar Feyenoord is daar niet 1 van

7 november 2018 om 12:57
0

@bufier79
Het is wel ironisch dat menig Feyenoord fan Ajacieden hekelen/velen zelfs haten vanwege misplaatste arrogantie maar als Feyenoord fans het zelfde doen is het niet erg?

7 november 2018 om 12:36
0

Lijkt me een nogal voorbarige conclusie. Dat er behoefte is aan verandering is wel duidelijk.

7 november 2018 om 12:38
0

Waarom doen ze dan geen 80.000?

7 november 2018 om 12:38
0

Het geld krijgen is 1, het op een goede manier spenderen is 2. Daarnaast hoeven PSV en Ajax alleen Lozano of De Ligt te verkopen om al meer te krijgen dan de kaartverkoop en de 25 miljoen extra uit het artikel. Zou er dus zeker nog niet vanuit gaan.

7 november 2018 om 13:01
0

Het is niet 25 miljoenen extra. Budget gaat dan naar 25 miljoen.

7 november 2018 om 12:39
0

Met de achterstand die nu al is ontstaan, plus het beleid wat nu gevoerd worden, slechte aankopen slechte scouting, gaat een nieuw stadion niet per definitie ervoor zorgen dat Feyenoord de competitie gaat domineren.

Ga nu eerst maar eens zorgen dat dat stadion er ook echt gaat komen, en wat is tegenwoordig nou 25mil euro in de voetbal wereld zelfs in de top van de eredivisie

De tijd zal het leren, maar eerst zien dan geloven.....

7 november 2018 om 12:47
0

Inderdaad. Zelfs voor de keeper van Ajax zou Ajax minimaal 25 miljoen voor kunnen vangen. Laat staan voor de rest van de selectie.

7 november 2018 om 13:03
0

Het probleem is vooral dat ze daar momenteel oogkleppen op hebben en schijnbaar niet beseffen dat een nieuw stadion ook voor veel kosten zorgt. Een of twee van het soort seizoenen die Feyenoord nu twee keer achter elkaar heeft en je bouwt schulden op. Ik vind dat Feyenoord veel te veel risico neemt nu ze net weer gezond zijn.

7 november 2018 om 13:03
0

hoezo zelfs voor een keeper,
Een keeper is belangrijker dan een rechtsback. Daarnaast is Onana een goede keeper en de prijs die ze daar voor krijgen heeft nul veband met wat ze ooit voor een matennaaier van een Veltman gaan krijgen.

7 november 2018 om 13:22
0

Maar het probleem is wel dat Feyenoord veel spelers heeft a la Veltman en geen spelers heeft a la De Ligt, Bergwijn, Lozano of De Jong. Jongens die voor veel kapitaal staan en de club financieel een impuls geven.

Bij Feyenoord heb je eigenlijk alleen Berghuis en Jorgensen en ik denk niet dat je voor die spelers meer dan 15 miljoen euro gaat krijgen, zeker omdat ze allebei al zo'n beetje op hun top zitten.

Dan is het natuurlijk wel problematisch (met de plannen van Feyenoord in het achterhoofd) dat zelfs een doelman misschien al meer op gaat leveren dan de sterspelers van Feyenoord.

7 november 2018 om 14:27
0

Zelfs voor een keeper omdat keepers meestal goedkoop zijn. Cillessen is de duurste eredivisie keeper ooit en die was maar 13 mil ofzo.

7 november 2018 om 13:02
0

Denk het niet. Sterker nog denk dat het weinig tot niets gaat uitmaken omdat er niet 25 miljoen, maar jaarlijks 50 miljoen bij moet om met die twee clubs te kunnen concurreren.

Daarbij zitten die andere twee ook niet stil he. Voor Ajax is de volgende stap het eigen stadion in handen krijgen, plus de exploitatierechten horende bij dit stadion. Naar Duits model op die manier de begroting ophoog schroeven. Dat was ook het idee van Munsterman bij Twente en dat was een goed idee, alleen die versnelde aflossing was funest.

PSV zal ook wel wat plannen in de pijpleiding hebben voor uitbreiding, dan wel nieuw stadion om op die manier meer geld te genereren.

7 november 2018 om 13:07
0

Het probleem bij FC Twente (en dat gaat denk ik ook bij Feyenoord gebeuren) is dat je in alles moet gaan groeien, wil je meekomen met Ajax en Psv. Dat betekent een nieuw stadion, hogere salarissen en hogere transfersommen. Als dan de prestaties uitblijven, bouwen de schulden zich in een snel tempo op. Je zou toch denken dat clubs wel goed hebben gekeken hoe het niet moet, maar de overeenkomsten in de plannen bij Feyenoord kunnen niet genegeerd worden (los van de frauduleuze zaken uiteraard).

7 november 2018 om 14:18
0

Met of zonder nieuw stadion. Het aanhaken bij PSV en (vooral) Ajax is nu allang te laat. Zij zitten ook niet stil en worden rijker en rijker.

7 november 2018 om 14:26
0

Ha, dat kan je helemaal niet garanderen. In de jaren 90 was de kuip regelmatig half leeg, zat zelfs de tweede ring soms dicht.

7 november 2018 om 14:55
0

@ feyenoord1910

Als Feyenoord haar spelersbudget echt weet op te krikken is het voor de club te hopen dat van Geel niet meer de aankopen doen. En de nieuwe technische man het scoutingapparaat/netwerk van de club sterk verbeterd. Zelfs wanneer dat allemaal het geval is, heeft Feyenoord internationaal niet de dezelfde reputatie als goede springplank voor internationaal talent die Ajax en PSV wel hebben opgebouwd. Iets wat je ook terug ziet in de transferwaardes van (buitenlandse) talenten wanneer zij zich ontwikkelen tot sterktehouders van Ajax en Psv.

Zelfs voor onze bankzitters word er nog relatief veel betaald omdat ook die toch van een bepaald (technisch) niveau zijn, en omdat men in veel gevallen ook aan grote publieke druk gewend is. Dit zijn niet mijn woorden maar de woorden van "van Gaal Wenger, Ferguson" en andere internationale top trainers, toen VI in het verleden een klein onderzoek deed; waarom er voor spelers van Ajax over het algemeen meer betaald word ten opzichte van andere Nederlandse clubs.

Daarin tegen zit Ajax ook niet stil, uit verschillende onderzoeken (die niet in naam van Ajax zijn gedaan) is Ajax de enige Nederlandse club die internationaal een sterk A-merk is, waarvoor internationale A merken belangstelling hebben. Ook slaagt Ajax er als enige van de traditionele top drie erin om zich succesvol in het buitenland te vermarkten.

Persoonlijk heb ik al jarenlang kritiek op Overmars als Td/directeur voetbalzaken gehad, maar het lijkt erop dat hij het nu in de vingers heeft gekregen. Met als grootste prestatie (naar mijn mening) dat hij de decennia lange onvrede in het scoutingapparaat lijkt te hebben opgelost. Wat naar mijn mening bewezen is doordat hij voormalig Ajax Belgische top scout "urbain Haesaert" weer heeft weten terug te halen naar Ajax. Begrijp me niet verkeerd ik ben helemaal voor een sterkere Eredivisie (dus ook een sterker Feyenoord en PSV op alle fronten), maar jij neemt de zaak wel iets te gemakkelijk op. Er zal echt een hele hoop moeten gebeuren voordat Feyenoord zich op alle fronten met PSV maar met name Ajax kan meten.

7 november 2018 om 15:35
0

@F-18/TACP

Je schrijft: "als Feyenoord haar spelersbudget echt weet op te krikken is het voor de club te hopen dat van Geel niet meer de aankopen doen. En de nieuwe technische man het scoutingapparaat/netwerk van de club sterk verbeterd".

Wat je zegt, is echt complete onzin. Overmars kreeg in het begin van zijn periode als TD van Ajax dezelfde volstrekt onterechte verwijten over zich heen, toen hij spelers als Duarte en Van der Hoorn naar Ajax haalde. Dat hij dat deed, had echter alles te maken met de bezuinigingsoperatie die Ajax vlak na de machtsovername moest doorvoeren en waardoor er nauwelijks geld beschikbaar was om in spelers te investeren. Als gevolg van die bezuinigingen werd ook het salarisplafond ingevoerd. Als een TD met eeen slecht gevulde beurs de transfermarkt op moet en een naar internationale maatstaven karig salaris te bieden heeft, is het volstrekt onrealistisch om te verwachten dat hij topspelers terug komt. Dat Ajax nu Tadic kan halen en PSV Lozano, heeft niet alleen met de transfersom te maken maar ook met het salaris dat die clubs hen kunnen bieden. De salarissen bij Feyenoord komen zelfs niet in de buurt van die die PSV en Ajax kunnen bieden. Geef Van Geel net zoveel geld mee als Overmars te besteden heeft en hij komt ook met betere spelers dan St. Juste op de proppen. Het is volstrekt belachelijk om hem de maat te nemen, terwijl hij nauwelijks iets te besteden heeft.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren