Bekijk in artikel
6 november 2018 om 15:45
0

Dus omdat de ADO supporters geen Ajax fans in Den Haag willen (en ze geen zin hebben om te komen kijken naar een kansloze nederlaag in Amsterdam) worden ze niet toegelaten? Vreemd verhaal dat een van de supportersgroepen (die bij lange na niet alle ADO supporters vertegenwoordigen, dit gaat vaak slechts om de harde kern) dus kennelijk bepaald of er wel of geen uit fans welkom zijn.

Reacties

6 november 2018 om 15:53
0

Ach man hou tot dat misplaatste arrogantie voor je. Daarom heerst er in Nederland nou zulke haat. 1) het is zelden echt gezellig in de arena. Want het is snel stil als het niet loopt en komen we om in de witte snotdoeken. 2) Ajax is ook niet welkom in andere steden. Dus waar zou dat nou aan liggen. 3) het ligt niet alleen aan de supporters van de thuisclubs.

6 november 2018 om 15:59
0

Dat 1e zinnetje... is dat toevallig een verplichting? Lijkt soms op VZ alsof sommigen "misplaatste arrogantie" en "Ajax" in 1 zin willen proppen, hoe irrelevant ook.

6 november 2018 om 16:18
0

Dat is het toch ook. Lees de opmerkingen maar na. Laat ze nou maar weer eens goed kampioen worden want de laatste keer dat ze echt heer en meester waren dat was in de jaren 93/94/95/96

6 november 2018 om 16:35
0

punt 1. Het is zelden echt gezellig in de Arena. Nou kan u vertellen dat het vaker stil lijkt op de tv, dan dat het ook daadwerkelijk is. Dit heeft mede de oorzaak waar de microfoons staan en er word veel gedempt. Dit is nodig voor de echo.

punt 2 Ajax is niet overal welkom omdat er overal van die lieverdjes rondlopen. Ook bij Ajax. Maar er is ook een andere reden, namelijk dat Ajax word gezien als de grootste club en te kloppen club binnen Nederland.

punt 3 Het grootste gedeelte ligt wel degelijk aan de thuisclubs. Amsterdam is de grootste stad, heeft de grootste voetbalclub van het land. Overal waar je komt hoor je vaak, helemaal niets in Amsterdam, dit komt wellicht door de arrogantie, die Ajax gerust mag hebben met al die prijzen, maar ook omdat er vanuit de provincie vaak naar de randstad word gekeken, van waarom daar wel en hier niet. En dan is Ajax het uitstekende club voor om tegenaan te schoppen!

En nee is geen misplaatste arrogantie, hoe vaak heeft Ado de laatste jaren verloren in de Arena? Ajax is al meer dan 14 wedstrijden uit en thuis ongeslagen tegen Ado. 9 gewonnen door Ajax 5 gelijk, waarvan 2 gelijke spelen in de Arena waren.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PEC Zwolle29-11
14.ADO Den Haag28-17
15.Excelsior26-27
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren