Bekijk in artikel
6 november 2018 om 15:45
0

Blijft competitievervalsing dit. Omdat het van de Den Haag supporters niet zo nodig hoeft, wordt er totaal geen moeite gedaan om een fatsoenlijke oplossing te bedenken. Krikke zelf is er waarschijnlijk maar wat blij mee dat er zogenaamd geen draagvlak is bij de aanhang, heeft ze een mooi excuus!

Reacties

6 november 2018 om 15:50
0

laat het woordje competitievervalsing nou net een totaal misplaatst woord te zijn. Zeker in het geval van Ajax. Maar ik, als ADO supporter, kan mij maar heel weinig voorstellen dat wij niet willen dat Ajax op bezoek komt. Dit maakt de wedstrijd nog mooier dan het al is.

6 november 2018 om 15:53
0

Mag ik vragen waarom het woordje competitievervalsing in het geval van Ajax misplaatst is? Onderbouwing zou wel fijn zijn in plaats van gewoon maar wat roepen... Danku!

6 november 2018 om 15:58
0

@djoowey

Ajax en competitievervalsing?

Ben je weer lekker aan het provoceren om duimpjes te scoren, of wil je een volwassen poging doen om het te onderbouwen?

6 november 2018 om 16:01
0

@tostao:
Wie de bal kaatst...
Zou ik van jou dan ook een onderbouwing waarom het competitie vervalsing is in plaats van gewoon maar wat roepen?

6 november 2018 om 16:02
0

@grasveld:
Tostao komt er mee niet djoowey?!!?

6 november 2018 om 16:02
0

Nou dat weet ik niet. Ajax wordt hier gedupeerd omdat zij niet gesteund worden door hun eigen supporters in Den Haag terwijl concurrerende clubs wel hun supporters mogen meenemen. Dit zelfde geld voor de wedstrijd tegen Feyenoord en vaak ook die tegen Utrecht.
Eerlijker zou het zijn als geen enkele club dan nog supporters mag meenemen naar Den Haag en naar Feyenoord. Dan is het voor alle clubs gelijk, maar dan hebben Ado en Feyenoord weer een voordeel omdat zij nooit tegen een club met uitsupporters spelen. Dus het beste is om bij geen enkele wedstrijd meer uitsupporters toe te laten of bij allemaal wel, bij een andere beslissing is het een vorm van competitie vervalsing hoe groot het voor/nadeel ook is.

6 november 2018 om 16:04
0

Met alle respect naar ADO, maar Ajax heeft de eigen supporters toch niet nodig om de drie punten uit Den Haag mee te nemen?

6 november 2018 om 16:07
0

@capis

''laat het woordje competitievervalsing nou net een totaal misplaatst woord te zijn. Zeker in het geval van Ajax.''

Daar wil hij dus wel degelijk iets mee zeggen over Ajax. Ik ben daarom benieuwd naar zijn onderbouwing.

6 november 2018 om 16:08
0

@ Capis
Ja hoor, ik wil hier best iets verder over uitweiden als jij het niet uit de context kan halen (wat bij Joowey in ieder geval niet het geval is). Het is dus zo, dat ajax, in tegenstelling tot haar concurrenten geen uitsupporters mee mag nemen naar een lastige uitwedstrijd! Dit beã£â¯nvloedt de kans dat er een goed resultaat gehaald kan worden, of denk jij van niet? Vandaar... competitievervalsing. Duidelijk genoeg voor je?

6 november 2018 om 16:12
0

@grasveld Ik vind het totaal geen competitievervalsing. De ADO supporters zijn ook niet welkom in Amsterdam. Is dat dan competitievervalsing. Wat wel onder de noemer competitievervalsing valt zijn tweede “ jeugdelftallen “van betreffende clubs in de eerste divisie en het beleid dat destijds gevoerd werd op de wedstrijdselecties. De ene week in de eredivisie en vervolgens weer twee weken in de eerste divisie. Het is niet voor niks veranderd. Maar dat terzijde. Maar waarom weer allemaal verwijten en zo gepikeerd reageren ? Omdat je dit antwoord voelde aankomen en geen gevat antwoord hebt om mee te reageren 🤥

6 november 2018 om 16:16
0

Sla de statistieken van de afgelopen jaren er maar op na. Ajax wordt toch ook al jaren geen kampioen omdat ze in maart/april 2 tot 3 punten in den haag achter laten. Met alle respect naar Ajax maar kan het blijkbaar niet alleen.

6 november 2018 om 16:17
0

Maar Ajax en Ado zijn geen concurrenten van elkaar. Ik vergelijk de omstandigheden met die van PSV en Feyenoord, die zijn in dit geval niet gelijk. Vandaar dat het een kwestie van competitievervalsing! En dat laatste zinnetje + emoticon kun je in het vervolg gewoon achterwege laten hoor, klein kind!

6 november 2018 om 16:26
0

meerdere clubs mogen spelers in de eerste divisie laten spelen. Echter waren er clubs vanuit de eredivisie die dit niet wilden waaronder Feyenoord en Ado, om dan nu met de wolven in het bos mee te huilen is een beetje zielig.
want daarmee zeg je eigenlijk dat het "gemeen is dat zij wel meedoen en wij niet"
Dus een beetje lullig om het beleid van anderen competitievervalsing te noemen omdat je zelf niet hebt meegedaan?

6 november 2018 om 16:28
0

Dan zou ik als ik jou was toch echt nog eens goed de tekst lezen. Zolang beide clubs al jaren geen uitsupps mag meenemen en het besluit wordt gehandhaafd dan is er toch geen sprake van vervalsing ? Beide wedstrijden worden zonder uitpubliek gespeeld en tja dat Ajax de laatste jaren zeer dure punten in den haag laat liggen is inherent aan het gedrag beide clubs. De context van het verhaal is is dat er bezwaren zijn om het te hervatten. En dat er een drogreden gebruikt wordt dat de ADO supporters niet zitten te wachten op Ajax is natuurlijk onzin. Dat weten we hier allemaal. Maar dat komt goed uit voor een aantal mensen en die verdraaien de context ten gunste van zichzelf.

6 november 2018 om 16:33
0

@tostao:
Beetje eigen schuld dikke bult is het niet?
Misschien eigen aanhang er op aankijken en daar de beschuldigingen op richten.
In plaats van "competitievervalsing"

6 november 2018 om 16:38
0

Het nadeel voor Ajax dat het geen uitsupporters mag meenemen naar Den Haag kun je natuurlijk niet zomaar wegstrepen door het zogenaamde "voordeel" dat Ajax zou hebben omdat Ado geen supporters meeneemt naar Amsterdam. Die invloed is nihil, kijk alleen al naar geringe aantal keren dat ADO een resultaat heeft weten te halen in Amsterdam. Kortom, daar zal Ajax geen voordeel van hebben, waardoor er nog steeds sprake blijft van competitievervalsing tegenover PSV en Feyenoord.

Ik hoop met je mee dat het inderdaad niet de ADO supporters zijn die onderzoek naar een verdere oplossing hebben tegengehouden. Zou nogal bekrompen en zielig zijn!

6 november 2018 om 17:02
0

Djoowey,

Wat zijn bij jou de afgelopen jaren?

Sinds de competitie 1989 - 1990 heeft Ajax 7 keer gelijk gespeeld en een keer verloren in Den Haag, we zijn nu bijna 30 jaar verder.

Dat punten verliezen valt dus wel mee.

6 november 2018 om 17:19
0

Waarvan de laatste jaren ? Juist ja !

6 november 2018 om 17:24
0

@leeuw087

Laatste 10 edities geloof ik 5x gewonnen, 4x gelijk en 1x verloren. 50 procent van de laatste wedstrijden in Den Haag eindigde in puntverlies.

Dus hij heeft wat puntverlies betreft wel degelijk een goed argument. Enige vraag is of dit allemaal heel anders had gelegen wanneer er wel uitsupporters waren.

6 november 2018 om 18:13
0

Ajax wordt al "gedupeerd" als ze in een thuiswedstrijd het uitshirt moeten dragen. Als je je zoals de Ajaxsupporters de beste voelt, je al kampioen waant, hoef je je toch niet druk te maken over een wedstrijd bij Ado.

6 november 2018 om 18:51
0

Het is daadwerkelijk wel competitie vervalsing. Onze concurrent psv wordt in den Haag namelijk wel gesteund door hun fans. Elk team moet namelijk onder dezelfde voorwaarden kunnen spelen. Dit even los van het feit dat ajax in den Haag gewoon 3 punten moet halen.

6 november 2018 om 19:06
0

Het is ook competitievervalsing dat Ajax en Feyenoord beide aparte adidas ballen gebruiken bij de thuiswedstrijden.

Ik zou graag meer aandacht willen op het aspect van normalisatie, want dat is waar dit hele verhaal over gaat. Alle clubs hebben getekend voor wedstrijden waarbij ook supporters van het bezoekende team aanwezig zijn. Om toen begrijpelijke reden hebben ze tot dat verbod op uitsupporters gekozen. Maar dat verbod is al lang verlopen en ook deels niet meer relevant.

6 november 2018 om 15:55
0

Tja, zo zijn er meer dingen competitievervalsing. Een kunstgrasmat of een adidas bal net zo goed.

6 november 2018 om 15:58
0

Wat doet dat er toe? We hebben het hier toch over dit geval. Dat een kunstgrasmat ook competitievervalsing is doet hier toch niets aan af! Drogreden dus

6 november 2018 om 16:24
0

Nee dat is het niet want elke club speelt op dat zelfde veld of met die zelfde bal bij die club. Dit is dus voor alle clubs gelijk. Nu speelt Ajax zonder uitsupporters tegen Ado en Psv met uitsupporters tegen Ado. Ajax heeft dus een extra nadeel tegen dezelfde club. Als je dat vergelijkt met kunstgras zowel Psv als Ajax moeten beide tegen Heracles spelen op het zelfde kunstgrasveld dus zijn de omstandigheden gelijk voor beide.

6 november 2018 om 16:31
0

Ben ik het niet helemaal mee eens. Kunstgras is wel een vorm van competitievervalsing, maar dan vooral voor de teams in het rechter rijtje die strijden voor handhaving. Daar zijn er namelijk een aantal die al hun thuiswedstrijden op kunstgras spelen, en een aantal die gewoon op natuur velden spelen. Dit heeft echter inderdaad weinig effect op clubs als Psv, Feyenoord en Ajax, daar zij met de zelfde omstandigheden te maken hebben

Laatste discussies Bekijk in het artikel

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PEC Zwolle29-11
14.ADO Den Haag28-17
15.Excelsior26-27
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren