Bekijk in artikel
6 november 2018 om 15:45
0

Haha toch idioot dat supporters van de thuisclub hier zeggenschap over hebben. Die gasten moeten net als de supporters van Ajax zich gewoon gedragen dan is er niks aan de hand. Echt te bizar voor woorden dit.

Reacties

6 november 2018 om 15:47
0

Maar dat is toch juist het probleem. Men gedraagt zich niet. Zelfde als met de Klassieker. Als men zich kan gedragen zou er geen probleem zijn maar het verleden heeft aangetoond dat deze mensen hun verantwoordelijkheid niet kunnen nemen. Ik snap het wel, zeker als de politieinzet dan ten koste gaat van de veiligheid in de rest van de stad.

6 november 2018 om 16:04
0

Dat laatste argument daar valt moeilijk om heen te komen. Hoewel voor verschillende demonstraties in Den Haag ook politieinzet elders uit het land naar Den Haag komt om het korps te versterken. Dat zou dus eventueel bij ADO - Ajax ook kunnen, in overleg met de gemeente Amsterdam bijvoorbeeld. Maar goed, als dat echt niet kan dan is dat gewoon voldoende aan argumentatie.

Het draagvlak onder ADO supporters vind ik minder intressant. De mogelijkheid om een uitwedstrijd van je voetbalclub te bezoeken (in dit geval Ajax) dient niet bepaald te worden door of de fans van de tegenpartij daar eigenlijk wel op zitten te wachten. We hebben gewoon afgesproken dat fans van uitbezoekende teams recht hebben op plaatsen in het stadion, daarvoor hebben we uitvakken.

6 november 2018 om 16:40
0

Waaruit blijkt dan men zich niet zal gedragen? Er is immers al sinds 2006 geen uitpubliek bij geweest. Slaat gewoon nergens op dit.

6 november 2018 om 17:24
0

Wij willen ook naar de Arena Adzvedo. Maak je daar niet druk om. Ze gebruiken de naam alleen maar om de buitenwereld te overtuigen. Ga Midden Noord op en je krijgt 99% te horen dat we naar dr Arena willen

6 november 2018 om 15:54
0

Waarom zouden supporters er niks over te zeggen mogen hebben? Ik geef ze groot gelijk en zou willen dat wij dezelfde inspraak hadden.

6 november 2018 om 16:11
0

Omdat er is afgesproken dat uitteams recht hebben op het meenemen van supporters bij wedstrijden. Dat is allemaal keurig met de Knvb en clubs afgesproken, een vast percentage van de capaciteit moet beschikbaar worden gesteld aan uitsupporters.

Het is dus niet zo dat je als supporter van Feyenoord een enquette krijgt over welke clubs wat jou betreft supporters mogen meenemen. De mogelijkheid voor uitsupporters om wedstrijden te bezoeken is gewoon vastgelegd.

6 november 2018 om 16:18
0

Omdat voetbal voor 'iedereen' is? Omdat er in de regels vd Knvb staat dat er een x-percentage gereserveerd moet zijn voor de uitsupporters? Of omdat niet de supporters het beleid maken?

Ik snap dat Ajax op sommige supporters/fans/hooligans als n rode lap op n stier werkt hoor, daar niet van. Maar het argument dat dit geen 'draagkracht onder de supporters' heeft hoort niet te boeien. Bij Ajax is er bijvoorbeeld genoeg draagkracht onder de supporters om Feyenoordfans toe te laten bij een klassieker, maar kennelijk werkt t dan niet zo...

6 november 2018 om 19:04
0

Tuurlijk, het ligt altijd aan de andere supporters en nooit aan die zielige brave Ajax-supporters die nergens welkom zijn. Het zijn de supporters van de thuisclub die doordraaien als ze een ajaxshirt zien 😂😂😂

6 november 2018 om 20:16
0

Dezelfde inspraak haha.

Het is te triest voor woorden dat je mensen wegens clubvoorkeur niet kunt ruiken en luchten. Echt waar! Het slaat echt helemaal nergens op.

Naast dat er te veel idioten rondlopen in dit land, moet er ook gewoon eens keihard aangepakt worden. Levenslang stadionverbod bij het minste vergrijp, levenslang meldingsplicht, het slopen van andermans eigendom minimaal 200 uur taakstraf + cursus zelfbeheersing, kosten uit eigen zak, het slopen van een ander persoon minimaal 10 jaar + diverse cursussen kosten uit eigen zak + onderzoek naar mentale toestand voor mogelijk Tbs.

Klaar. De rotte appels zijn eruit gefilterd en de meelopers hebben niks om achteraan te lopen en gedrag te kopiëren.

Het is een cliché en veel voetballiefhebbers willen het liever niet horen, maar het is maar een spelletje! Het heeft echt 0,0 te maken met overleven, een goed leven, of wat dan ook. Het is slechts een keuze in een tak van de entertainment branche.

Misschien bier maar eens totaal in stadions verbannen, sommige kunnen dat verlies echt niet meer opvangen.

6 november 2018 om 16:02
0

@Sjoerd, formeel hebben supporters hier niets over te zeggen. Het is een besluit van het bevoegd gezag, niet van de clubs of supporters. Uiteraard informeert het bevoegd gezag en weegt het alle belangen af, waarvan de input van de supporters (om wie het immers gaat) een van de af te wegen belangen is. Ben het met je eens dat supporters zich dienen te gedragen, maar als het zo simpel was geweest dan had er nooit politie te hoeven worden ingezet

Laatste discussies Bekijk in het artikel

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PEC Zwolle29-11
14.ADO Den Haag28-17
15.Excelsior26-27
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren