Bekijk in artikel
6 november 2018 om 10:22
0

Graag Twente weer snel terug naar de ED, evenals NEC en Sparta. Dat zijn echte eredivisieclubs. Hoop toch echt dat een Excelsior er eens uitvliegt, een ‘net-niks-club’. Natuurlijk moet Emmen er weer uit, past niet in de eredivisie en de Graafschap mag er ook wel uit. Ruil dan Fortuna nog voor GAE en dan heb je de mooiste eredivisie wat mij betreft.

Reacties

6 november 2018 om 10:25
0

Kan me wel vinden in je verhaal. Echter vind ik dat Roda ook in de Eredivisie hoort en De Graafschap is met dat stadion en aanhang ook een verrijking. Eredivisie van 20 clubs maken dus

6 november 2018 om 14:14
0

Roda is inderdaad ook een grote club, maar veel mensen hier zijn denk ik te jong om de jaren 90 te herinneren. In 95 werd Roda gewoon 2e, boven een PSV met Ronaldo.

6 november 2018 om 10:34
0

Toch heeft Emmen het zelf volgens de regels afgedwongen en hoort dit seizoen dus gewoon in de eredivisie. Twente Nec en Sparta zijn gedegradeerd en horen dus in de Kkd, zo werkt het in het betaalde voetbal.

6 november 2018 om 10:44
0

Ruudje74, een beetje meer respect voor Excelsior. Ondanks dat ze een kleine club zijn spelen ze al wel sinds 2010 geloof ik op het hoogste niveau.

En weten al jaren, met dus wel een eerlijk en goed beleid, goed voetbal op de mat te brengen!

Ik denk dat de meeste Twente supporters graag op de positie van Excelsior zouden staan nu.

Dus respect is zeker op z'n plaats!!!

6 november 2018 om 12:15
0

Ik denk dat we graag een op een zouden willen ruilen met de eredivisieplek van Excelsior ja. Maar daar houdt het ook wel mee op. Ze hebben geen mooi stadion, een (te klein) kunstgrasveld, een minimale aanhang en de sfeer is nou niet echt fantastisch te noemen. En dan zeg ik niks over het beleid. En zeg ik niet dat ik geen respect heb voor die club.

6 november 2018 om 12:11
0

Nou NEC speelt dramatisch voetbal en vindt dat stadion ook niet echt vol sfeer, Sparta mag van mij er ook wel weer in. Bij de Graafschap en Go Ahead heb je juist wel die sfeer dus zie dat dan liever in de Eredivisie is ook leuker voor ons want Graafschap-Go Ahead is altijd een beladen duel.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren