Bekijk in artikel
6 november 2018 om 09:50
0

Het is te hopen dat Twente dit jaar promoveert zodat de inkomsten weer wat groeien, dan kan er in ieder geval gewerkt worden aan de afbouw van het negatief eigen vermogen. Wat trouwens reuze mee valt 5,9 miljoen.
Moeten alleen geen gekken dingen gaan doen wanneer ze promoveren maar eerste jaren proberen te handhaven en dan zachtjes aan bouwen naar een selectie voor de middenmoot. Wat dat betreft kunnen ze nu het voorbeeld volgen van hun streekgenoot Herecles.

Reacties

6 november 2018 om 10:01
0

Heracles is in geen enkel opzicht te vergelijken met FC Twente dus om hun als voorbeeld te gebruiken voor de wederopbouw is raar.
Je bedoelt waarschijnlijk gewoon de komende jaren met de hand op de knip een elftal proberen te bouwen, maar dat is voor wel meer clubs weggelegd.
Ik zou niet weten in welk opzicht ze verder een voorbeeld zouden moeten nemen.

6 november 2018 om 10:07
0

Vanuit de 1e divisie een stabiele club worden in de eredivisie?

6 november 2018 om 10:07
0

Nou precies wat je zegt met de hand op de knip een elftal bouwen en elk jaar iets beter proberen te maken. Heracles was na hun promotie de eerste jaren altijd onderin te vinden en zijn door de jaren heen steeds iets hoger geëindigd. Dat is een goeie manier om weer op te bouwen.
Gezien het verleden zie ik Twente zomaar geneigd om geforceerd hun plek in de subtop weer op te eisen met alle financiële risico's die hieraan vast hangen.

6 november 2018 om 10:07
0

Dan kunnen we ook een voorbeeld aan onszelf nemen.

6 november 2018 om 10:08
0

Het voorbeeld wat Twente zou kunnen- moeten volgens van Heracles is dat je niet meer geld uitgeeft, dan dat er in komt. Snap dat het pijn doet, maar Heracles staat voor een zuinig en eerlijk beleid. Onbekende spelers of amateurs op trainen en met flinke winst verkopen waardoor je als club gezond kunt groeien. En dat ze Twente jarenlang voor de gezamenlijk en zeer beperkte opleiding flink hebben laten betalen, vind ik ook wel slim gevonden.

6 november 2018 om 10:13
0

Maar hoezo is Heracles in godsnaam een voorbeeld voor 'niet meer geld uitgeven dan er binnenkomt'.
Dat is elke club, het is alleen makkelijk om Heracles nu te noemen omdat ze na 100 jaar een keer beter presteren.

"en dat ze Twente jarenlang voor de gezamenlijk en zeer beperkte opleiding flink hebben laten betalen, vind ik ook wel slim gevonden."

Precies, het moment dat het grote FC Twente streekgenoot Heracles probeert te helpen na promotie om te settelen en nu zelf de mes in de rug krijgen na degradatie

6 november 2018 om 10:26
0

Oja Twente is het slachtoffer in deze, was ik bijna weer vergeten. Zij zijn degene die een mes in de rug hebben gekregen.

Laat me niet lachen, jullie zijn degene die jarenlang de boel hebben lopen bedriegen. Heracles heeft altijd een goede band met fct geprobeerd te krijgen.
Twente zou zeker een voorbeeld kunnen nemen aan de manier waarop Jan Smit Heracles heeft geleid.

6 november 2018 om 10:30
0

Nolimit, "ik zou niet weten in welk opzicht ze verder een voorbeeld zouden moeten nemen."

Nou misschien een voorbeeld nemen aan gezond beleid voeren in het algemeen. dus niet alleen met de hand op de knip.
Dus tevreden zijn met hoe groot je kan worden, in plaats van de grootheidswaanzin die er eerst heerste.

Hoe denk je dat Heracles is gekomen waar ze nu zijn vanuit de 1ste divisie, het is dus helemaal niet raar om een vergelijkbare route te volgen, dat het potentiële plafon van Twente hoger zal liggen dat kan maar eerst eens rustig en bescheiden weer gaan bouwen.

En daar is geduld voor nodig, en ik hoop dat de beleidsbepalers dat kunnen opbrengen

Laatste discussies Bekijk in het artikel

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren