Bekijk in artikel
5 november 2018 om 07:45
0

Ik vraag me serieus af of dit soort mensen niet wat beters te doen hebben in hun leven? Ik vind het wel een beetje triest wanneer een spelletje als voetbal zo je leven beïnvloedt dat je op zondagmiddag iemand doodsbedreigingen gaat sturen.

Reacties

5 november 2018 om 09:35
0

Gelijk een stadionverbod voor het leven opgeven. Echte trieste figuren

5 november 2018 om 10:05
0

Daarnaast verbaast mij de selectieve keuzes en verontwaardiging naar sommige ex-Ajacieden bij zo’n club. Een Alfons Groenendijk, Ricardo Kisnha of een jongen als Cedric van der Gun, worden/werden wel gepruimd door deze zogenaamde haat-supporters.

Meest ironische is, dat de toegezongen doelman en bejubelde bankzittende doelman Robert Zwinkels eveneens zijn jeugdopleiding heeft genoten bij Ajax. Misschien dat deze zelfde primitief sms’nde ‘supporters’ daar nog niet van op de hoogte zijn?

5 november 2018 om 22:18
0

Het is de grootste onzin dat het met zijn achtergrond te maken heeft. Maar als je punten verliest of niet presteerd word je er op afgerekend

6 november 2018 om 08:35
0

Zou kunnen dat zijn achtergrond geen rol speelt, voor jou persoonlijk in ieder geval als Hagenees. Maar ik vermoedt dat jij niet voor elke ADO-fan kunt spreken. Primitieve, eencellige geesten vind je overal in de wereld.

Wellicht zullen er ook ADO-aanhangers rondlopen, die er een ander gevoel bij hebben. ‘Anti-020-aanhangers.’ Het lijkt me dat ex-Ajacieden geen streepje voor hebben, wanneer ze minder presteren in de geest van zulke lieden.

Ik weet niet of jij bedreigende toewensingen via sms of WhatsApp een normale manier van afrekenen op mindere prestaties vindt, maar ik leef toch in een andere iets beschaafdere wereld.

Die jongen zal op doel echt wel zijn best doen om de nul te houden en laat niet voor de lol doelpunten toe. Daar kun je nagenoeg vanuit gaan. Maar het is een talentvolle jongen, die net professioneel komt kijken. Die maken nog foutjes en zijn nog niet gepokt en gemazeld.

En ja, als men serieus denkt dat een piepjonge keeper er mee gebaat is om te worden uitgejoeld, vervloekt of verwenst per telefoon, dan zit er ergens een steekje in de bovenkamer los bij degenen die daar verantwoordelijk voor zijn.

Men benadeelt er überhaupt de eigen club mee, wanneer de eigen supportersschare de eigen keeper uitjoelt. Die jongen komt al met knikkende knieën het eigen veld op en wordt door de mensen, die hem behoren te supporten vakkundig nog verder onder het gras geschoffeld.

Ik versta toch wat anders onder supporten. Afrekenen op prestaties is gerechtvaardigd als het op een normale manier kenbaar wordt gemaakt, maar afrekenen op zo’n schofterige manier gaat in mijn ogen de perken te buiten.

Ik zou als transfervrij Ajax-talent in ieder geval in het vervolg even nadenken om naar ADO te verkassen. Er zijn schijnbaar ook gasten, die je bij de minste of vervelende fout van alles verwensen op je privé-mobieltje. Ook al beweer jij dat Anti-Ajax-sentiment geen rol speelt in de drang en eigen spelers min te behandelen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Keeper, 22 jaar

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Willem II44-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. ImmersMiddenvelder347
S. BeckerAanvaller337
T. NecidAanvaller269
T. GoppelAanvaller220
M. LorenzenAanvaller222
R. ZwinkelsDoelman220
T. BeugelsdijkVerdediger260
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren