Bekijk in artikel
3 november 2018 om 18:13
0

Vinicius komt erin, en kantelt direct de hele wedstrijd. Eigendoelpunt was wel met gigantisch veel geluk, en was betrokken bij de penalty. En dat allemaal in een kwartier.

Hoevaak moet het nog gezegd worden, dat die jongen in de basis moet beginnen? Benzema voelde zich ook direct lekker bij, zag je aan alles.

Verder weer een dramatische wedstrijd. Ook Solari gaat hier niet veel aan veranderen. Nu pak je wel de winst, scoor je twee goals, en houdt je de nul. Maar het was echt weer niet goed. Met een beetje pech, gaan die afstandsschoten van Vallodolid er wel in, inplaats van op de lat.

Laten we erop houden dat Solari gegokt en gewonnen heeft. Anders breng je na een uur geen Isco voor Casemiro en ga je alles op de aanval. Waarom weer Vazquez erin brengen? Deed weer voor de verandering alles fout. Ik ga me er niet eens druk om maken. Iedereen ziet dat het een verschrikkelijke matige speler is, en toch hangt die nog bij Real en mag die zelfs invallen. Ff laten zien wat voor beperkingen die heeft.

Verder sneu dat Bale werd uitgefloten bij zijn wissel. Zielig, en daar wordt die jongen ook niet beter van.

Reacties

3 november 2018 om 18:18
0

Inderdaad, ik zie deze knul 100x liever dan Bale of Vazquez.

Normaal gesproken moeten spelers inderdaad nooit worden uitgefloten. Bij Bale ben ik het echter wel eens.

Deze Bale loopt jaren te zeiken dat hij meer wilt spelen, op zijn favo positie en de belangrijkste man wilt worden. Als Ronaldo niet weg was gegaan, dan was Bale zelf vertrokken.

Nu krijgt Bale de kans om te schitteren, maar hij speelt als een zoutzak. Traag, sloom, niet gretig. Ja doei, dan mag je van mij ook vertrekken.

3 november 2018 om 18:40
0

Nee niemand word beter wanneer die uitgefloten word door zn eigen supporters. Maar ik ben toch wel een beetje klaar met bale na deze paar seizoenen. Het lukt hem gewoon niet en het zit er ook niet in dat dat nog komt. Dat kunnen we nu wel concluderen na 4 seizoenen waarin die echt wel veel kansen heeft gekregen. Is ie eindelijk een lange periode (bij bale is 2 maanden al lang) blessurevrij dan bakt ie er weer niks van. Op momenten na hebben we geen hele spectaculaire dingen gezien in die 4 jaar. Vandaag valt die Vinicius in en die brengt in 10 minuten tijd meer dreiging dan bale in de hele wedstrijd. Oké de hele ploeg draait nu slecht en niemand haalt zn niveau maar ook in de tijden dat onze ploeg top draaide viel bale elke keer (volledig terecht) buiten de boot. Nu is Ronaldo ook nog eens weg, wat voor letterlijk iedereen die real een warm hart toedraagt, een aderlating is. Behalve voor bale want die zou daardoor beter moeten gaan renderen. Niets is minder waar. Ik denk dat Real afscheid van bale moet gaan nemen. Heeft naar mijn mening in al die jaren ook nooit echt laten zien dat ie het shirt van Real en zn aankoopprijs waard is. En dan ben ik echt zn belangrijke goals in die finales niet vergeten. Nogmaals uitfluiten van je eigen speler is nooit goed en daar ben ik ook geen voorstander van. Maar ik kan me wel voorstellen dat bij heel veel mensen het geduld met bale nu op is.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

810 fans
Verdediger, 33 jaar

Real Madrid

4235 fans
Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren